DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 εγω που δεν καταλαβα καθολου το πως θα μπορουσε μια μηχανη 800 κιλα να ερθει τι κανω που ψηνομαι για βολτα ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 εγω που δεν καταλαβα καθολου το πως θα μπορουσε μια μηχανη 800 κιλα να ερθει τι κανω που ψηνομαι για βολτα ? Παρε on-off Εγω παιζομαι και φιλος μου παιζεται.Αν μαζευτουνε μερικα on-off να μην ειμαι μονο εγω και τα κατσικια οι πιθανοτητες(για 'μενα τουλαχιστον) ανεβαινουν κατα πολυ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ρε γκάιζ... η διαδρομή πιο πολύ για ονοφφ είναι παρά για κατσίκια - εμεις θα αποζημιωθούμε στις στασεις στα πιστακια!Η διαδρομη περιεχει ασφαλτο, χωματοδρομους κ πιστακια. Ουτε μονοπατια, ουτε στενα περασματα... Και η ιδεα ειναι οτι θα παμε σαν παρεα ολοι μαζι κ οχι ο καθενας σαν παγκοΖμιος σολο. Νταξει, μπορει καποιοι να ξεμακραινουν σε φασεις, αλλα ως εκει.Επισης. Δεν συζητηθηκε ΚΑΘΟΛΟΥ το πού θα φάμε... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 11 , 2016 από τον dirty_girl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 Επειδή βλέπω περιορισμένες συμμετοχές και διάθεση, εγώ παιδάκια θα κατευθυνθω προς Πάρνηθα... Αν κάποιος ενδιαφέρεται πμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 (τροποποιήθηκε) Μηπως να το αναβαλαμε? Δεν βλεπω ιδιαίτερη συμμετοχή.Η φαση ειναι ονοφαδικη δεν εχει σχεση με το εντουρο. Οπως ειπε η dirty_girl για εμας η φαση θα ειναι το μεσο και φιναλε της διαδρομής. Και επειδη δεν υπαρχει προθυμία ισως καλυτερα να το αναβαλαμε για αλλη ημερομηνια κατα την γνωμη μου Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2016 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
due 51 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 (τροποποιήθηκε) Είχα εκδηλώσει ενδιαφέρον και σε ότι με αφορά (και όσο μετράει η γνώμη μου μιας και δεν έχουμε γνωριστεί με κανέναν από κοντά), θα με βόλευε αλλαγή της ημερομηνίας. Δεν μπορώ να κουνήσω από τις υποχρεώσεις αυτό το ΣΚ.Ή τέλος πάντων τραβάτε όπου θέτε με τα παλιοκατσίκια σας, αλλά να το ξανά οργανώσετε αργότερα. Όμως μην απογοητευθείτε και μόνο με μένα ελάτε την επόμενη φορά, θα γελάσετε πολύ, σας το εγγυώμαι. Πολύ εγούσταρcον και πολύ ελύπηcon.. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2016 από τον due Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 Κι εγω που μπηκα να ρωτησω τι θα γινει τελικα, πού θα πάμε να φάμε...Προς το παρον ειμαστε οι 3 που εχουμε δηλωθεί συν ενας καβαλιωτης.Να το δουμε μεχρι το απογευματοβραδο το πως θα παει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 Εγώ πάντως που είμαι μέσα μόνο για το φαΐ, να πω ότι άμα δεν πάτε βόλτα για φαΐ να πάμε, γιατί έχω είδη πιστολιάσει το αυριανό super market.Ευχάριστό 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis1908 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 κανονιστε να καθομαι και να περιμενω.οσο για τη μασα η προταση μου ειναι εδω: Παράλαιμος, Γεωργίου Γεώργα 9, Κορωπί, 2106624813. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 (τροποποιήθηκε) Λοιπον μετα απο πολυωρες συζητησεις, αποριες, ξυσιμο κεφαλιου κλπ κλπ αποφασιστηκε να γινει κανονικα η βολτα με το οποιο ρισκο. 11:00 αυριο στο καλοπουλειο ιδρυμα Χαρτης https://goo.gl/maps/zuwcYmjNMW82 Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 14 , 2016 από τον HLIAS 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 Ωραία, εκλεισε το μερος για μασα :)Ρε Φωτη, σιγα που θα σε στηναμε, εδω καλα καλα δεν ξεραμε οτι θα ρθεις... Τα λεμε αυριο 10μιση για καφε οσοι θελουν, 11 ξεκιναμεεεεε (βοηθειαμας) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 Ρε Φωτη, σιγα που θα σε στηναμε, εδω καλα καλα δεν ξεραμε οτι θα ρθεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 Παιδια γραψτε αν ειναι αυριο πρωι ποιοι θα πατε στανταρ να δω και 'γω τι θα κανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zelium 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 Συγνώμη για την καθυστερημένη ενημέρωση αλλα λόγω κάποιων τρεξιμάτων σήμερα δεν έχω προλάβει να βάλω enduro trim στην μηχανή οπότε και εγώ δεν θα τα καταφέρω. Θα προσπαθήσω να περάσω όμως για μαμ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis1908 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2016 ΠΑΚΕΤΟ,γαμω τους αγιους απο 1η γεναρη μεχρι 31 δεκεμβρη.Δουλευω αυριο,δηλαδη σημεραnext time λοιπον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iNs@nE 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2016 Επειδή με έψησε η μάσα για που κανονίστηκε τελικά και κατά τι ώρα το βλέπετε να είστε εκεί μπας και σας προλάβω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2016 Insane επειδη δεν βλεπω να ερχεται κανεις μας βλεπω ή να τι κανουμε για κανενα πιστακι βορειο, ή να αραζουμε καλοπουλα για καφε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες