dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 (τροποποιήθηκε) Σε βλέπω εδώ και κάτι εβδομάδες στο youtube, δεν σε είχα πάρει είδηση οτι είσαι "εδώ"...Ωραία δουλειά, συνέχισε :) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 από τον dirty_girl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Stalker 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2016 Σε βλέπω εδώ και κάτι εβδομάδες στο youtube, δεν σε είχα πάρει είδηση οτι είσαι "εδώ"...Ωραία δουλειά, συνέχισε :)Don't be mad Λόγω υποχρεώσων και του ότι μου έσπασε η βάση της κάμερας, μου χάλασε και ο αντάπτορας, θα αργήσω κάποιες εβδομάδες να ξαναβγάλω βίντεο. Έχω φάει και γενική ξενέρα λόγω της συμπίεσης και του re-encode που εφαρμόζει το Youtube στα βίντεο. Είναι αδιανόητο η ποιότητα του uploaded βίντεο να μοιάζει με μιας κινεζοκάμερας... καμία απολύτως σχέση με το RAW Material που τραβάει η GoPro, καθώς με το exported από το Sony Vegas. Έχω δοκιμάσει διαφορετικές ρυθμίσεις, διαφορετικούς codecs, διαφορετικά προγράμματα editing,ακόμα και να το τραβήξω ή να το κάνω Export σε 4K. Θα ψάξω περαιτέρω το θέμα, θα δοκιμάσω και το Final Cut σε Hackintosh, μέχρι να μου έρθουν και τα πράγματα. Μέχρι τότε, πάντα όρθιοι! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2016 Ωραίος!! Κάτι άκυρο αλλα μιας και θα είμαι Σάμο λίγο καιρό μπορείς να προτείνεις καμιά ωραία διαδρομή!?Thanks! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Stalker 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2016 Ωραίος!! Κάτι άκυρο αλλα μιας και θα είμαι Σάμο λίγο καιρό μπορείς να προτείνεις καμιά ωραία διαδρομή!?Thanks!Θα πας σίγουρα: Ποτάμι στο Καρλόβασι, Σειτάνι με πόδια μόνο από Ποτάμι, Μανωλάτες, κάμπο Μαραθόκαμπου και Ποσειδώνιο. Ρίξε μια ματιά και σε κάποια βίντεο μου, περνάω από κάποια μέρη. Ότι χρειαστείς πες μου όταν έρθεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2016 Don't be mad Είσαι βλαμμένο. Αυτό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Stalker 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2016 Πρωινό Speed Run. Άδειοι δρόμοι στις 7 το πρωί. Πάντα προσπαθώ να μην υπερβαίνω το 70% των δυνατοτήτων μου(την ταχύτητα...) με οποιοδήποτε όχημα.Δοκιμάζοντας και το Chest Mount, το οποίο προφανώς και δεν κάνει για τέτοιου στυλ "ψηλές" μηχανές με fairing. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2016 Θα πας σίγουρα: Ποτάμι στο Καρλόβασι, Σειτάνι με πόδια μόνο από Ποτάμι, Μανωλάτες, κάμπο Μαραθόκαμπου και Ποσειδώνιο. Ρίξε μια ματιά και σε κάποια βίντεο μου, περνάω από κάποια μέρη. Ότι χρειαστείς πες μου όταν έρθεις!ασχετα απο διαδρομες δεν θα ξεχασω ποτε το ουζακι στην Ψιλη Αμμο που πιναμε οταν βγαιναμε εξοδουχοι.. ο ορισμος της χαλαρωσηςκαι η βολτα στη Σαμιοπουλα ειναι καταπληκτικη αλλα λογικα θα εχει σταματησει τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MudBandit 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2016 Cool video,εμενα μ αρεσε η γωνια ληψης παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Stalker 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Stalker 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2016 Spam Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimigiou 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2016 Καλησπερα. Αν μου επιτρεπεις τι ταμπλετ εχεις και ποιο mount? Απο εκει ακους μουσικη? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Stalker 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2016 Καλησπερα. Αν μου επιτρεπεις τι ταμπλετ εχεις και ποιο mount? Απο εκει ακους μουσικη?1) LG Nexus 5X2) Υπάρχουν άπειρα σταντς-θήκες. Έχω κάτι σαν αυτό:http://www.ebay.com/itm/Motorcycle-Bike-Handlebar-Holder-Mount-Waterproof-Bag-Case-For-Mobile-Phone-GPS-/182143659600?var=&hash=item2a689bae50:m:mCWv-7rPQQsclwTYwuc3HIQΠαλιά απλά σύνδεα ακουστικά και άκουγα μουσική, τώρα έχω bluetooth ενδοεπικοινωνία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimigiou 78 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2016 Σ'ωραιος ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Road Stalker 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2016 Ένα Timelapse με μια τέλεια βόλτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2017 Όσοι θέλετε ρίξτε και μια ματια στο κανάλι μου ;) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2017 Πρωτο Motovlog.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MrTzinius 341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2017 Αγορασαμε τη νεα Gopro Hero 6....Ένα Motovlog & Unboxing με τη διαδικασία!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 9 , 2017 Να σε ρωτήσω MrTzinius.... τελικά την αγόρασες την gopro hero 6? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες