papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 Καταρχην καλημερα.Αν υπαρχει παρομοιο θεμα σγχωρατε με...γνωριζει κανεις αν εχει βγει στην παραγωγη αυτο το μωρο??(απ οτι βρηκα ειναι μοντελο του 14',αλλα δεν το βρισκω ουτε στο car)Εχει στοιχειωσει τα ονειρα μου με το multistrada....Μου βγαζει αλητεια 80' οταν το βλεπω.Θελω να πιστευω οτι αν βγει η πανοπλια μπροστα απο το ψυγειο και τα σιδερικα κατω απο το φαναρι θα ειναι σαν τα παλια τα 500αρια.(να πω και την αμαρτωλη σκεψη μου...αν βγαλεις τα σιδερα κατω απο την σελα δεν φερνει σε cafe racer-custom??)Μηχανικα πρεπει να ειναι ιδιο με το κανονικο χτχ Γνωριζει κανεις τιποτα?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 Πως να το βρεις στο car όταν δεν ειναι μοντέλο της yamaha? :PΕίναι custom bike απο αμερικάνικο custom shop. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 Για ολα φταινε οι αμερικανοι δλδ......Ετσι απλα σε ενημερωνω οτι κατεστρεψες τα ονειρα μου...Υ.Γ. σε ευχαριστω για την απαντηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 Google ποτε? Δεν ειναι XT Ellaspede ειναι XT by Ellaspede, δηλαδη ενα κανονικο xt 660 που το εχει κανει custom η Ellaspede.Συμφωνω οτι ειναι καααααααααααααααααααααααααααααααααααυλα παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigor1s 1.558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 Αυστραλιανό είναι, τα αμερικανάκια δεν έχουν 660. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες