CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2016 Κλασικη βλαβη εχετε εσεις που τα αποθεωνετε http://riderzone.in/negatives-of-duke-390/Να ρωτησω κατι οταν συναντιεστε στα συνεργεια τα ιδια λετε κ μεταξυ σας ή εκει δεν μιλατε και κοιτατε δεξια κ αριστερα κ κλωτσατε πετραδακια σαν να μην τρεχει τιποτα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos dan 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2016 Κλασικη βλαβη εχετε εσεις που τα αποθεωνετε http://riderzone.in/negatives-of-duke-390/Να ρωτησω κατι οταν συναντιεστε στα συνεργεια τα ιδια λετε κ μεταξυ σας ή εκει δεν μιλατε και κοιτατε δεξια κ αριστερα κ κλωτσατε πετραδακια σαν να μην τρεχει τιποτα?Μου είχες και WRE παλιότερα , πώς και δεν είχες κανένα klx 150 ; 12 hp reicig development και reisig front forks Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2016 (τροποποιήθηκε) Κλασικη βλαβη εχετε εσεις που τα αποθεωνετε http://riderzone.in/negatives-of-duke-390/Πωπω παιδια βρηκε αρθρο με αρνητικα του duke!(ενα απο τα πρωτα στο google κι' ολας, γνωστης πραγματικος).Ουαου παει το μηχανακι αχρηστο. Σκουπιδια μονο.Μακρια να ημαστε να καβαλαμε inazuma να ζουμε τη ζωη στο μεγιστο Να ρωτησω κατι οταν συναντιεστε στα συνεργεια τα ιδια λετε κ μεταξυ σας ή εκει δεν μιλατε και κοιτατε δεξια κ αριστερα κ κλωτσατε πετραδακια σαν να μην τρεχει τιποτα?Εγω προσωπικα κανω χαβαλε με αλλους για το ποσο γαματα μηχανακια εχουμε και τι εχουμε κανει με αυτα.Εσεις με τους τριταφους τι συζητατε? Καταναλωσεις και ποσα χιλιομετρα εβγαλε χωρις βλαβες?Ή μηπως πως θα κερδισετε 0.1 αλογα μπας και παει λιγο καλυτερα το μουλαρι ειτε με αναβαθμισεις ειτε με αλλαγη γραναζωματος, οπως βλεπω σε κατι θεματα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 2 , 2016 από τον CptAngel 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos dan 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2016 ΧΑΧΑΧΑΧΑ εμένα μου έκαψε 0,0001 λίτρο λιγότερο σήμερα Heil Japan Power Και κάτι ακόμη εσύ τι προτιμάς ; Τι μηχανάκι έχεις ; Inazuma Τι μηχανάκι έχεις; ; Δούκα 390 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos dan 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 Μας γράφει τώρα , μάλλον δεν απαντάει γιατί ακόμη κάνει απροβλημάτιστα χιλιόμετρα με 1ml βενζίνης από χτες 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 Εγω προσωπικα δεν απαιτω καμια απαντηση.Τελειωσα με τις ανουσιες συζητησεις στο mybike(και γενικοτερα) καιρο τωρα.Πλεον λεω 2 πραγματα και ο νοων νοειτω.Ας σωσει καποιος αλλος τον κοσμο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosL 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 ΧΑΧΑΧΑΧΑ εμένα μου έκαψε 0,0001 λίτρο λιγότερο σήμερα Heil Japan Power Και κάτι ακόμη εσύ τι προτιμάς ; Τι μηχανάκι έχεις ; Inazuma Τι μηχανάκι έχεις; ; Δούκα 390 Τι μηχανάκι έχεις; Ninja 300 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos dan 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 Τι μηχανάκι έχεις; Ninja 300 Είμαι νίντζα είμαι νίντζα Μήπως θες ένα αστεράκι του νίντζα Είμαι νίντζα είμαι νίντζα είμαι νίντζα Για σένα Ξέρω πολεμικές τέχνεςΚαι κηπουρική 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 Off topicΔεν απανταω για δυο λογους...πρωτον γιατι ειχα παει για μπανιο κ ταβερνακι με το ιναζουμα ρολαροντας με 70-80χαω στην μαραθωνος κ περασαμε τελεια κ δευτερον γιατι δεν μου αρεσει να γινεται τσατ η ολη φαση...On topicΕγω ειπα καποια πραγματα βασισμενος σε αυτα που εχω ακουσει κ παρεθεσα κ μια πηγη που αναφερει δυο σοβαρες βλαβες για το 390 απο κατοχο του..το ιναζουμα το παιρνεις ξερωντας κ τα αλογα του κ το βαρος του...το 390 ομως δεν γραφει στα τεχνικα χαρακτηριστικα του οτι σβηνει σε αποτομο πατημα συμπλεκτη ή οτι ειναι πολυ πιθανο να καψει φλαντζα πανω στο χρονο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos dan 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 Συγγνώμη για το OFF TOPIC ξανά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 Δεν πειραζει. Αλλα συμβιβαζονται με τα σιγουρα, οσο μετρια ή κακα και αν ειναι αυτα και αλλοι ειναι μαχιμοι και το κυνηγανε.Οπως μπορει ο καθενας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 Εμένα πάντως το CBR μου είναι απροβλημάτιστο.Αυτό το μήνα μόνο λάστιχα θέλει, και τείνει να σκορπίσει και τα πλαστικά του 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εμένα πάντως το CBR μου είναι απροβλημάτιστο.Αυτό το μήνα μόνο λάστιχα θέλει, και τείνει να σκορπίσει και τα πλαστικά του Έχουν μείνει και τετοια; Τροποποιήθηκε Ιούλιος 3 , 2016 από τον GavriilVet 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 Έχουν μείνει και τετοια; Ε, μόνο η ουρά και η λαμαρίνα στη μούρη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες