Jump to content
Sign in to follow this  
Peiraiwths

Δραπετεύοντας στην Καλαμάτα με BMW 320d

Recommended Posts

capture10.jpguploading pictures

capture13.jpgfree image uploading

Μερικές φορές, χρειάζεται να απομακρυνθείς από κάτι για να εκτιμήσεις την πραγματική του αξία. Κάπως έτσι ένιωσα και εγώ όταν άφησα την Καλαμάτα, και την επεξεργάστηκα για πρώτη φορά από την σκοπιά του ταξιδιώτη που αναζητεί ένα όμορφο μέρος για τις καλοκαιρινές διακοπές του στη νοτιοδυτική Πελοπόννησο.

Σε αυτή την πανέμορφη τοποθεσία που απέχει με τον καινούριο δρόμο μόλις δυόμιση ώρες από την Αθήνα (223km), μπορεί κάποιος να βρει τη δική του «όαση» για ένα αξέχαστο τριήμερο ή μια οικονομική απόδραση για όλη την οικογένεια...

http://epitrohon.gr/drapetevontas-stin-kalamata-me-bmw-320d/

Τα ειπε ολα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Στο επομενο ρεπο το ψηνω ενα 3ημερακι εκει...........

Εχω ακουσει απο πολλους οτι ειναι σουπερ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμεις το κουβεντιαζουμε εντονα για φετος, να νοικιασουμε σπιτι και να κατεβουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά ΑΜΑ κανονίσετε και έρθετε στα μέρη μας ενημερώστε με να σας γνωρίσω και από κοντά μιας και το μόνο άτομο που έτυχε να συναντήσω (εντελός τυχαία σε ένα φανάρι από το logo και το name του mybike.gr πίσω στο κράνος του ) από κοντά ήταν ο karellen μιας και δεν μένει Καλαμάτα αλλά κατάγεται από εδώ πριν από καμιά εβδομάδα περίπου (κοίτα σύμπτωση εεε :tongue: ) . Παίζει να είμαι και ο μόνος από όλο το φόρουμ που είμαι μόνιμος εδώ κάτω :tongue:

Τροποποιήθηκε από τον RoadKiller

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φυσικα πρεπει να πας στην Στουπα!!

Για να ειμαστε σωστοι,τα μερη γυρω απο την Καλαματα ειναι που κλεβουν την παρασταση.Στουπα,Καρδαμυλη,Μεθωνη,Κορωνη,Φοινικουντα,Πυλος,Βοιδοκοιλια,Πολυλιμνιο και διαφορα αλλα!

Αμα θες να δεις γκομενες μενεις και στην Αθηνα!:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά ΑΜΑ κανονίσετε και έρθετε στα μέρη μας ενημερώστε με να σας γνωρίσω και από κοντά μιας και το μόνο άτομο που έτυχε να συναντήσω (εντελός τυχαία σε ένα φανάρι από το logo και το name του mybike.gr πίσω στο κράνος του ) από κοντά ήταν ο karellen μιας και δεν μένει Καλαμάτα αλλά κατάγεται από εδώ πριν από καμιά εβδομάδα περίπου (κοίτα σύμπτωση εεε :tongue: ) . Παίζει να είμαι και ο μόνος από όλο το φόρουμ που είμαι μόνιμος εδώ κάτω :tongue:

Ρε Φώτη αν εξαιρέσεις που πήγα μωρό στην Αμερική για 2 χρόνια,τα υπόλοιπα 51 είμαι μόνιμος εδώ κάτου!:crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Φώτη αν εξαιρέσεις που πήγα μωρό στην Αμερική για 2 χρόνια,τα υπόλοιπα 51 είμαι μόνιμος εδώ κάτου!:crazy:

ααα εγώ νόμιζα ότι ήσουν Αθήνα :tongue: και ερχόσουν μόνο για διακοπές ισα κάτου :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον RoadKiller

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμεις το κουβεντιαζουμε εντονα για φετος, να νοικιασουμε σπιτι και να κατεβουμε.

Έλα,θα σου κλείσω δωμάτιο δίπλα στο Μάνο Ironmanos,(manosamos) :crazy: 

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τον Αυγουστο θα ειμαι και εγω κατω, να κανονισουμε καφε, μπυρα, κρασι :cheers: οσοι θα ειστε Καλαματα. 

Φοβερη πολη! Μακαρι να μπορουσα να ζησω μονιμα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τον Αυγουστο θα ειμαι και εγω κατω, να κανονισουμε καφε, μπυρα, κρασι :cheers: οσοι θα ειστε Καλαματα. 

Φοβερη πολη! Μακαρι να μπορουσα να ζησω μονιμα!

Νικόλα μην έρθεις τσάμπα στο μαγαζί,έχω μετακομίσει πιο πάνω κέντρο.

Τροποποιήθηκε από τον karellen

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νικόλα μην έρθεις τσάμπα στο μαγαζί,έχω μετακομίσει πιο πάνω κέντρο.

Στειλε ντε με πμ την νεα διευθυνση !  :_thumbsup:   Αν εχεις ερθει παντως σε ακτινα περιπατου απο το σπιτι, θα σε χρεωσω τα παραπανω κιλα που θα παρω εγω και ο γιος   :devil:   :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ωραιες φωτο :thumbsup:

αλλα ρε σεις, 5.5 λιτρα μεση καταναλωση με αυτη τη βαρκα? η ειχε ζωντανο κοφτη στο συνοδηγο η αυγα κατω απο το γκαζι :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα