ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2016 Δε καταλαβες. Δε θα βάλεις αλοιφή από αλόη,η αλοη είναι φυτο.Το φύλο του θα βάλεις ανοιχτό κατευθείαν πάνω στις πληγές 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2016 Όχι κατάλαβα απλά σου λέω ότι επειδή δεν έχω φύλλα από Αλοη αγόρασα αλοιφή από Αλοη και είναι το ίδιο καλή!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nik_400_ευθεια 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2016 Φιλε μου καλη αναρωση αρχικα. Τα παιδια τα ειπαν αρκετα καλα και πιστευω οτι και εσυ εισαι αρκετα μεγαλος για να παιρνεις αποφασεις που οριζουν την ζωη σου .ΣΟυ μιλαω σαν ανθρωπος που εχει δουλεψει σε χειρουργεια(νοσηλευτης) και εχει δει αρκετα(ολοι ξερουμε απο ιστοριες με ατυχηματα). Εχω χασει εναν φιλο απο μηχανη και ουτε καν απο καγκουρια. Και να σου πω την αληθεια γουσταρω οσο δεν παει να τραβαω σουζιδια με το στρογυλλοφαναρο μου. Ομως γνωριζεις καλα οτι 1)κρανος 2) τουλαχιστον ενα τζην 3) και σουζες σε σημεια που η πιθανοτητα οποιουδηποτε ατυχηματος ειναι ελαχιστη ειναι τα βασικα στις καγκουριες. Εχοντας δει ολα αυτα και εμενα μου αρεσουν οι σουζες και οχι τοσο η ταχυτητα. Μυαλο δεν θα βαλουμε ειναι σιγουρο απλα μειωνουμε τις πιθανοτητες οποτε τουλαχιστον αναθεωρισε την τακτικη σου.Οσο αφορα τα εκαυματα Δεν χρειαζεται να σου πω τι να κανεις απλα μπορεις να ψαξεις σε site τροπους ανακουφισης. Τα νοσοκομεια ειναι δυσκολη υποθεση(θελουν υπομονη) αλλα παντα να πηγαινεις γιατι η εσωτερικη αιμοραγια στον εκεφαλο δεν φαινετε και ειναι πιο επικινδυνη απο την εμφανη.Καλη δυναμη. και τον νου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MudBandit 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2016 Καλησπερα και απο μενα!Περαστικα αν και βλεπω πως εισαι καλυτερα.Δεν καταλαβαινω ολα τα πικροχολα σχολια λες και τους εφαγες χωρο με το ποστ σου ή τους αναγκασες να το διαβασουν....ΤΕΣΠΑΑπο δω και περα φουλ εξοπλισμο γτ σκεψου τις ομορφες τουριστριες που δε θα μπορεις να κανεις παρεα φετος εκτος και αν τις καταφερεις να σε φροντισουν 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2016 Οι ρωσιδουλες στα νησιά είναι τόσο εύκολες που και ο κουτσός γ@@@ει σιγά που θα τους πειράζουν τα εγκαύματα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 Χαχαχαχα ε τους τρελους,ναι η Ρωσσιδουλες ειναι η πρωταιρεοτητα μου στην Ροδο,θα δωσω μεγαλη εμφαση σε αυτες... Πληγωμενος ειμαι ολο και καμια θα βρεθει να με φροντισει 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MudBandit 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2016 Χαχαχα σου ευχομαι οτι καλυτερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2016 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν έτσι για να έχουμε να λέμε είμαι ήδη 2 μήνες και 5 μέρες στην Ρόδο,οι πρώτες μέρες ήταν αρκετά οδυνηρες δουλευα με μακριά στολή και έπρεπε να έχω καλυμμένα τα τραύματα μου με γαζες .. Εβαζα αλοιφή το έκλεινα με γάζα δουλευα και όταν πηγαίνα εκεί που μένω τελος πάντων τραβαγα την γάζα να βγει τίποτα μία δυο τρεις την βγάζω μαζί με την πετσα και ανοίγουν οι πληγές όλο αυτό για κάνα 5ημερο μέχρι που μου έκοψε λίγο και όταν σχολαγα εμπαινα στο μπάνιο και με το ντουζ το εβρεχα με παγωμένο νερό μέχρι να ξεκολλήσει...(άλλος πόνος και αυτός) πέρασα γύρω στις 15-20μερες επώδυνες και μετά άρχισαν να στρώνουν τώρα 2 μήνες μετά το μονο που μου έχουν μείνει είναι σημάδια στο χέρι λίγο και στο πόδι αρκετά μεγάλο σημαδι, ελπίζω να φύγουν με το καλό και αυτα... Έχω να οδηγησω από το ατύχημα οπότε δεν ξέρω πως θα νιώσω όταν γυρισω και ξαναπιασω το τιμόνι στα χέρια μου παρεμπιπτόντως το μηχανάκι έγινε κούκλα μετά από επισκευή έχω και φωτογραφικό υλικό που θα χαρώ να μοιραστω μαζί σας όταν γυρισω,η ζημεια βγήκε στα 300€ αφού αλλάχτηκαν σταυρός τιμόνι αναρτήσεις πίσω σετ πλαστικών επισκευή τελικου μανετες καινούργιες φανάρι πίσω και μπροστά.. Είναι μία κούκλα όπως πριν,ελπίζω να την χαρώ όταν γυρισω ανυπόμονο πολύ να γυρίσω και να κάνω νυχτερινές βόλτες ψυχοθεραπείας...Ή δουλειά πάει σούπερ παρεμπιπτόντως με πολύ κούραση και μεγάλο μπουφέ έχω γίνει σαινη... Ρωσίδες δεν βρήκα αλλά από μεθυσμένες τουριστριες άλλο τίποτα η Ροδος... Δυστυχώς λόγω δουλειάς δεν έχω γυρίσει και πολύ και δεν έχω και μεταφορικό για καμία εξερεύνηση αλλά όσο έχω γυρίσει είναι ωραίο, έχει υπέροχες διαδρομές και κάθε βόλτα με Λεωφορείο φαντάζομαι να την έκανα με το μηχανάκι μου... Αυτά από μένα καλημέρα σε όλους!! Προσοχή και κράνος πάντα αν όχι για μας για αυτούς που μας περιμένουν σπίτι.. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 11 , 2016 από τον InTheEnd 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2016 Προσοχή και κράνος πάντα αν όχι για μας για αυτούς που μας περιμένουν σπίτι..Χαιρομαι που εισαι καλα και που φαινεται να εχεις βαλει μυαλο μετα απο αυτο που συνεβη. Κραταω αυτο που λες και θα προσθεσω οτι το κρανος δεν μας κανει αθανατους......προσοχη λοιπον στην προσπεραση,στην "γκαζια",την μαγκια, την κλανια που θα μας ερθει να κανουμε.......δεν ειμαστε μονοι μας πανω στο μηχανακι,κουβαλαμε και οσους αγαπαμε και μας αγαπουν. Μεγαλη προσοχη και καλα χιλιομετρα να εχουμε. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytona sprinter 125cc 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2016 Καλημερα φίλε μου!τωρα ειδα το θέμα σου!περαστικα και αγύριστα να ειναι!!εσυ να σαι καλα και ολα τα αλλα γίνονται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2016 Συμφωνω !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytona sprinter 125cc 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2016 Συμφωνω !!παντως η ολη ψυχραιμία σου με εξέπληξε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2016 παντως η ολη ψυχραιμία σου με εξέπληξε!Αφου InTheEnd, it doesn't even matter 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2016 Αφου InTheEnd, it doesn't even matter ΧΑΧΑΧΑΑ, EPIK!Σε πιο ξενοδοχείο είσαι ρε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fenrir 1.132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2016 ΧΑΧΑΧΑΑ, EPIK!Σε πιο ξενοδοχείο είσαι ρε?Αυτό θα έλεγα, επιβάλετε να πάει ο @leosake να φάει από τα χεράκια του OP.Γιατί αφού μυαλό 0 και σούζα 0 τουλάχιστον μήπως το σώζει στην κουζίνα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2016 Χαχαχα στο Mitsis Alila δουλεύω στο Φαληρακι ... Χαχα από ψυχραιμία άλλο τίποτα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
greece03 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2024 Φιλε καλησπερα Ειχα και γω μια τουμπα με ενα εγκαυμα ιδιο με αυτο που ανεβασες.. εχει περασει 1.5 μηνας εχει κλεισει η πληγη κτλ.. απλα το δερμα μου σε αυτη την περιοχη ειναι πολυ ανοιχτοχρωμο.. (σαν να μην εχει παρει χρωμα).. επειδη εχω αγχωθει λιγο ηθελα να σε ρωτησω αν το δικο σου επουλωθηκε πληρως.. το περασες και συ το σταδιο που ηταν ασπρο το δερμα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες