Jump to content
efkola

Αγορά κλιματιστικού..

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, έχει κανένας γνώμη για τα κλιματιστικά ΜΙDEA?  οποιαδήποτε άλλη πρόταση για αγορά κλιματιστικού δεκτή

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 10 λεπτά, το μέλος lias14 έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά, έχει κανένας γνώμη για τα κλιματιστικά ΜΙDEA?  οποιαδήποτε άλλη πρόταση για αγορά κλιματιστικού δεκτή

κινεζικα αλλα καλης ποιοτητας το εχω καμμια διετια καιο κουμπαρος μου πανω απο 6 ετια μια χαρα ειναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια γιατι μου τα προτειναν και δεν τα ηξερα καθολου.. Βεβαια συνοδευονται και απο εγγυηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 13 λεπτά, το μέλος lias14 έγραψε:

Ωραια γιατι μου τα προτειναν και δεν τα ηξερα καθολου.. Βεβαια συνοδευονται και απο εγγυηση

Πέρσι πήρα inventor. Μου τα πρότεινε φίλος που είναι της δουλειάς. Δέκα χρόνια εγγύηση, νομίζω τα λέει όλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω αν ισχυει και για σενα, αλλα εχω ακουσει παραπονα απο φιλο μου για το θορυβο του inventor(αν και το ειχε ψαξει για καποια λυση) και ειναι απο τα πραγματα που θεωρω πολυ σημαντικα

Τροποποιήθηκε από τον lias14

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 17 λεπτά, το μέλος lias14 έγραψε:

Δεν ξερω αν ισχυει και για σενα, αλλα εχω ακουσει παραπονα απο φιλο μου για το θορυβο του inventor(αν και το ειχε ψαξει για καποια λυση) και ειναι απο τα πραγματα που θεωρω πολυ σημαντικα

Μπα, καμία σχέση στο δικό μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 35 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε:

Μπα, καμία σχέση στο δικό μου.

10 χρονια στο συμπιεστη και υπο την προϋποθεση οτι εχεις τες αποδειξεις εταιρειας (´ή αδειουχου ψυκτικου) οτι εκανες καθε χρονο σερβις. 

Για να μη βρεθεις εσυ, ή οποιοσδηποτε αλλος, προ (εξαιρετικα δυσαρεστων) εκπληξεων.... 

πριν 1 ώρα, το μέλος pitapola έγραψε:

Πέρσι πήρα inventor. Μου τα πρότεινε φίλος που είναι της δουλειάς. Δέκα χρόνια εγγύηση, νομίζω τα λέει όλα.

Σε αυτο σημαδευα αλλα αστοχησα.... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είχα πάει χθες στο κωτσοβολο και μου εδειξαν toyotomi, εχει καλες τιμες αν και ολοι παραπονιουνται στο facebook του κωτσοβολου οτι τους χρεωνουν κανονικα την εγκατασταση, ενω διαφημιζει τη δωρεαν εγκατασταση.  Καποιοι γνωστοι μου ειπαν να προτιμησω εταιρειες που εξειδικευονται στον κλιματισμο για να εξασφαλισω και το aftersales, το οποιο ειναι και λογικο γιατι το κλιματιστικο δεν ειναι πλυντηριο και την εγκατασταση πρεπει να την κανουν γνωστες του αντικειμενου. Πηρα τιμες απο δυο τετοιες εταιρειες και τελικα κατεληξα σε μια εταιρεια εδω στην Αγια Παρασκευή που μου ειχε προτεινει το MIDEA, οπου μου εξηγησαν μεχρι και την τελευταια λεπτομερεια, αλλα ειχαν και πολυ καλες τιμες. 

Τροποποιήθηκε από τον lias14

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέρσι αγόρασα ένα Inventor Aria 12άρι. Μετά από 1 χρόνο χρήσης, τα θετικά του είναι ότι η μέσα μονάδα είναι πολύ αθόρυβη, πολύ καλή απόδοση, αρκετές λειτουργίες (έχει και WiFi για να το ανοίγεις απομακρυσμένα το οποίο δεν έχω δουλέψει ποτέ). 

Αρνητικό είναι η αυξημένη φασαρία της εξωτερικής μονάδας και επειδή είναι ακριβώς απέξω από το δωμάτιο, ακούγεται! Επίσης θα έλεγα και ένα περίεργο τακ που κάνει η μέσα μονάδα όταν είναι κλειστή κατά διαστήματα (δηλαδή ανά μία, μιαμιση ώρα) το οποίο δεν καταλαβαίνω τι είναι. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 2018-7-12 at 3:41 ΜΜ, το μέλος lias14 έγραψε:

Έχω 2 κλιματιστικά μιντεα,12αρια,από τότε που έδιναν επιδότηση,δεν θυμάμαι πότε ακριβώς,πρέπει να έχει καμία πενταετία.

Το σπίτι είναι 70 τετραγωνικά,η μπαλκονόπορτα του σαλονιού ανοιχτή πάντα και είμαστε μια άψογα από δροσιά.

Δεν έχουν ζητήσει τιποτα,απλά κάθε χρόνο πλένω τα φίλτρα τους στην βρύση και αν βρω ρίχνω σπρευ για τους μύκητες.

Για θέρμανση τα έχω δουλέψει ελάχιστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω για τις απαντησεις. ηρθαν σημερα και μου το εγκατεστησαν ειναι αθορυβο, κρυωσε κατευθειαν το χωρο και για τα υπολοιπα ο χρονος θα δειξει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδιά θά σας συμβουλέψω σε άτομα όπως εγώ που σκάνε, λιώνουν, ιδρώνουν και χτηκιάζουν μόνο και μόνο που υπάρχουν να ΜΗΝ αρκεστούν στο να πάρουν ένα των 6000 η των 9000 btu. Μήν ακούσετε κανέναν που θα σας πεί ''έλα μωρέ μικρό είναι το δωμάτιο μην ξοδεύεσαι πάρε ένα μικρό γιατί με το μεγάλο θα παγώνεις.... ''... Μαλακίες παίδες! προτημήστε απο 16000 btu και άνω..... Τα μικρά κλιματιστικά αργούν να ποιάσουν την χαμηλότερη θερμοκρασία τους ιδηκά όταν έχει έξω 36+..... έκανα το λάθος να πάρω μικρό στο δωμάτιο μου το οποίο δέν είναι πάνω απο 12 τ.μ , και το καλοκαίρι λιώνω μέχρι να ποιάσει τα 20c ενώ το έχω στους 16 και καλα..... ενώ στο σαλώνι με το μεγάλο στους 16 και μέσα σε 5 λεπτά γίνεται ψυγείο ..... βέβαια , αυτό ισχίει όπως είπα για εμάς που σκάμε ακόμα και με 15 βαθμούς έξω.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα