lias14 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2018 Καλησπέρα παιδιά, έχει κανένας γνώμη για τα κλιματιστικά ΜΙDEA? οποιαδήποτε άλλη πρόταση για αγορά κλιματιστικού δεκτή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2018 πριν 10 λεπτά, το μέλος lias14 έγραψε: Καλησπέρα παιδιά, έχει κανένας γνώμη για τα κλιματιστικά ΜΙDEA? οποιαδήποτε άλλη πρόταση για αγορά κλιματιστικού δεκτή κινεζικα αλλα καλης ποιοτητας το εχω καμμια διετια καιο κουμπαρος μου πανω απο 6 ετια μια χαρα ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lias14 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2018 Ωραια γιατι μου τα προτειναν και δεν τα ηξερα καθολου.. Βεβαια συνοδευονται και απο εγγυηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2018 πριν 13 λεπτά, το μέλος lias14 έγραψε: Ωραια γιατι μου τα προτειναν και δεν τα ηξερα καθολου.. Βεβαια συνοδευονται και απο εγγυηση Πέρσι πήρα inventor. Μου τα πρότεινε φίλος που είναι της δουλειάς. Δέκα χρόνια εγγύηση, νομίζω τα λέει όλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lias14 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2018 (τροποποιήθηκε) Δεν ξερω αν ισχυει και για σενα, αλλα εχω ακουσει παραπονα απο φιλο μου για το θορυβο του inventor(αν και το ειχε ψαξει για καποια λυση) και ειναι απο τα πραγματα που θεωρω πολυ σημαντικα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 12 , 2018 από τον lias14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2018 πριν 17 λεπτά, το μέλος lias14 έγραψε: Δεν ξερω αν ισχυει και για σενα, αλλα εχω ακουσει παραπονα απο φιλο μου για το θορυβο του inventor(αν και το ειχε ψαξει για καποια λυση) και ειναι απο τα πραγματα που θεωρω πολυ σημαντικα Μπα, καμία σχέση στο δικό μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2018 πριν 35 λεπτά, το μέλος pitapola έγραψε: Μπα, καμία σχέση στο δικό μου. 10 χρονια στο συμπιεστη και υπο την προϋποθεση οτι εχεις τες αποδειξεις εταιρειας (´ή αδειουχου ψυκτικου) οτι εκανες καθε χρονο σερβις. Για να μη βρεθεις εσυ, ή οποιοσδηποτε αλλος, προ (εξαιρετικα δυσαρεστων) εκπληξεων.... πριν 1 ώρα, το μέλος pitapola έγραψε: Πέρσι πήρα inventor. Μου τα πρότεινε φίλος που είναι της δουλειάς. Δέκα χρόνια εγγύηση, νομίζω τα λέει όλα. Σε αυτο σημαδευα αλλα αστοχησα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Antreasss 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2018 και μενα μια χαρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2018 Δες τι προσφορες τρεχουν σε toyotomi. (Μια χαρα ειναι τα midea) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lias14 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2018 (τροποποιήθηκε) Είχα πάει χθες στο κωτσοβολο και μου εδειξαν toyotomi, εχει καλες τιμες αν και ολοι παραπονιουνται στο facebook του κωτσοβολου οτι τους χρεωνουν κανονικα την εγκατασταση, ενω διαφημιζει τη δωρεαν εγκατασταση. Καποιοι γνωστοι μου ειπαν να προτιμησω εταιρειες που εξειδικευονται στον κλιματισμο για να εξασφαλισω και το aftersales, το οποιο ειναι και λογικο γιατι το κλιματιστικο δεν ειναι πλυντηριο και την εγκατασταση πρεπει να την κανουν γνωστες του αντικειμενου. Πηρα τιμες απο δυο τετοιες εταιρειες και τελικα κατεληξα σε μια εταιρεια εδω στην Αγια Παρασκευή που μου ειχε προτεινει το MIDEA, οπου μου εξηγησαν μεχρι και την τελευταια λεπτομερεια, αλλα ειχαν και πολυ καλες τιμες. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 13 , 2018 από τον lias14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2018 Εγω θα σου προτεινα φιλε, να κοιταξεις και τα gree. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2018 Πέρσι αγόρασα ένα Inventor Aria 12άρι. Μετά από 1 χρόνο χρήσης, τα θετικά του είναι ότι η μέσα μονάδα είναι πολύ αθόρυβη, πολύ καλή απόδοση, αρκετές λειτουργίες (έχει και WiFi για να το ανοίγεις απομακρυσμένα το οποίο δεν έχω δουλέψει ποτέ). Αρνητικό είναι η αυξημένη φασαρία της εξωτερικής μονάδας και επειδή είναι ακριβώς απέξω από το δωμάτιο, ακούγεται! Επίσης θα έλεγα και ένα περίεργο τακ που κάνει η μέσα μονάδα όταν είναι κλειστή κατά διαστήματα (δηλαδή ανά μία, μιαμιση ώρα) το οποίο δεν καταλαβαίνω τι είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
balakia 275 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2018 Την 2018-7-12 at 3:41 ΜΜ, το μέλος lias14 έγραψε: Καλησπέρα παιδιά, έχει κανένας γνώμη για τα κλιματιστικά ΜΙDEA? οποιαδήποτε άλλη πρόταση για αγορά κλιματιστικού δεκτή Έχω 2 κλιματιστικά μιντεα,12αρια,από τότε που έδιναν επιδότηση,δεν θυμάμαι πότε ακριβώς,πρέπει να έχει καμία πενταετία. Το σπίτι είναι 70 τετραγωνικά,η μπαλκονόπορτα του σαλονιού ανοιχτή πάντα και είμαστε μια άψογα από δροσιά. Δεν έχουν ζητήσει τιποτα,απλά κάθε χρόνο πλένω τα φίλτρα τους στην βρύση και αν βρω ρίχνω σπρευ για τους μύκητες. Για θέρμανση τα έχω δουλέψει ελάχιστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lias14 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2018 Ευχαριστω για τις απαντησεις. ηρθαν σημερα και μου το εγκατεστησαν ειναι αθορυβο, κρυωσε κατευθειαν το χωρο και για τα υπολοιπα ο χρονος θα δειξει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2018 παιδιά θά σας συμβουλέψω σε άτομα όπως εγώ που σκάνε, λιώνουν, ιδρώνουν και χτηκιάζουν μόνο και μόνο που υπάρχουν να ΜΗΝ αρκεστούν στο να πάρουν ένα των 6000 η των 9000 btu. Μήν ακούσετε κανέναν που θα σας πεί ''έλα μωρέ μικρό είναι το δωμάτιο μην ξοδεύεσαι πάρε ένα μικρό γιατί με το μεγάλο θα παγώνεις.... ''... Μαλακίες παίδες! προτημήστε απο 16000 btu και άνω..... Τα μικρά κλιματιστικά αργούν να ποιάσουν την χαμηλότερη θερμοκρασία τους ιδηκά όταν έχει έξω 36+..... έκανα το λάθος να πάρω μικρό στο δωμάτιο μου το οποίο δέν είναι πάνω απο 12 τ.μ , και το καλοκαίρι λιώνω μέχρι να ποιάσει τα 20c ενώ το έχω στους 16 και καλα..... ενώ στο σαλώνι με το μεγάλο στους 16 και μέσα σε 5 λεπτά γίνεται ψυγείο ..... βέβαια , αυτό ισχίει όπως είπα για εμάς που σκάμε ακόμα και με 15 βαθμούς έξω..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες