Bartender 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Καλησπερα στην ομαδα!Αν και αρκετα χρονια μηχανοβιος με αρκετα διαφορετικα μηχανακια δεν ειχα την τιμη να γινω μελος του site!Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι θελω να κανω ενα μεγαλο ταξιδι με αρκετα μπαγκαζια(λογο αρκετων ημερων διακοπες) και θα ειμαι και διπλος !Θελω να βαλω σαμαρια στο φιλοτιμο gsr μου αλλα δεν θελω να βαλω βασεις λογο κοστους!θα εχω σοβαρο προβλημα (π.χ.με αερα) η κατι αλλο που δεν μπορω να σκεφτω εγω?ποσα λιτρα να ειναι η βαλιτσες?ευχαριστω πολυ και καλη αρχη να εχω! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Καλησπέρα και καλώς όρισες!Γενικά όταν μπαίνουν μπαγάζια επάνω πρέπει να είμαστε λίγο προσεκτικοί με την ταχύτητα, ειδικά με τα υφασμάτινα. Εντάξει όχι να πηγαίνεις και με 80, αλλά μη 200ρίσεις. Το πόσα λίτρα εξαρτάται από το μέγεθος της ουράς του GSR αν και δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα, εδώ το GSXR και παίρνει.Βέβαια δεν ξέρω πόσο καίνε τα προστατευτικά της εξάτμισης, αυτό θα πρέπει να το κοιτάξεις μην αρπάξει τίποτα. Από εκεί και ύστερα και εγώ πριν βάλω βαλίτσες στο CBF είχα τα σαμάρια έτσι απλά χωρίς κανένα πρόβλημα (καθόταν και η γυναίκα επάνω οπότε ούτε τα έδενα πουθενά).Η καλύτερη λύση θα είναι να πας σε κάποιο μαγαζί και να δοκιμάσεις πως κάθονται επάνω. Α και έχε υπόψη σου ότι με το λίγο πέρα-δώθε που κάνουν οι ιμάντες από τα σαμάρια, μπορεί να σου αφήσουν κανένα μικροσημάδι στην ουρά (εξαρτάται και από το χρώμα). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 (τροποποιήθηκε) όπως ανέφερε ο φίλος από πάνω Πήγαινε σε κάποιο μαγαζί να δοκιμάσεις ποιό "κάθεται" καλύτερα σε διαστάσεις και σε λίτρα. Γενικά μην τα φοβάσαι, με καλό δέσιμο δεν έχουν ανάγκη σε ρυθμούς ταξιδιού Τροποποιήθηκε Ιούνιος 7 , 2016 από τον themata Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bartender 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 θα παω να κανω μια ερευνα αγορας μεσα στην εβδομαδα και θα σας ενημερωσω στην αγορα που κατεληξα!ευχαριστω για την βοηθεια παιδια! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Καλό κόλπο που συνήθως δουλεύει σε όλα τα μηχανάκια είναι να τα δέσεις (αν έχουν και κρίκους τα σαμάρια ακόμα πιο εύκολο) από τους μασπιέδες του συνοδηγού. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2016 Για εμενα σαμαρια χωρις καγκελα δεν λεει.Βασικα δεν θα αισθανομουν ποτε ασφαλης και συν οτι μπορει να γρατζουνουσα και το μηχανακι. Σαν κοστος δεν ξερω ποσο εχεις βρει τα καγκελα αλλα εγω τα ειχα φτιαξει με 50 ευρω τοτε που δεν το λες και κανα κοστος μεγαλο.Στην θεσαλλονικη που εισαι εσυ δεν ξερω τι παιζει αλλα εδω αθηνα ειναι μαγαζια που εξειδικευονται σ`αυτες τις κατασκευες και βασικα σε οτι εχει σχεση με αυτον τον τομεα π.χ. https://atd-kassimis.gr/σαμαρια/http://www.vrisko.gr/details/7a2g4g5i7g3b3aac7jde427e54bca2d_ Στον δευτερο ειχα φτιαξει τα καγκελα εγω, ειχα παει το μηχανακι απο εκει για να παρει πατρον και μετα μου τα εφτιαξε.Σαμαρια ειχα της colori τα οποια για τα λεφτα τους ηταν αρκετα καλα και χωραγαν φουλ ρουχα μεσα σε πληρη ανοιγμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 δεν εχεις κανενα θεμα εχω κανει πολα ταξιδια χωρις καγκελα κ μεγαλα ταξιδια με 160αρες ταχυτητες...και δεμενα μονο με ενα χταποδι.μονο βαλε ενα πανακι απο κατω να μην σου κανει γρατζουνιες 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 Ότι είπε ο ibar13 τόσα χρόνια μια χαρά και το μόνο που κονόμησα ήταν γρατζουνιές γιατί βαριόμουν να βάλω μια πετσετούλα από κάτω.Ένα δεσιματάκι με ένα μονό λάστιχο και όλα ok, τις περισσότερες φορές δεν τα δένω καν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 To GSR έχει λεπτή και ανώμαλη ουρά,τα σαμάρια δεν ακουμπάνε καλά και αν βάλεις χταπόδι θα τσαλακώνουν κατά μέσα.Φτιάξε ένα πρόπλασμα της βάσης από λεπτό σύρμα,κοίτα που μπορεί να βιδωθεί και κατόπιν με αυτό πήγαινε σε ένα μηχανουργείο να στη φτιάξει από χοντρό σίδερο πλέον 6-7 χιλιοστά.Δεν θα πάει πάνω από 20€. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2016 Για εμενα σαμαρια χωρις καγκελα δεν λεει.Βασικα δεν θα αισθανομουν ποτε ασφαλης και συν οτι μπορει να γρατζουνουσα και το μηχανακι. Σαν κοστος δεν ξερω ποσο εχεις βρει τα καγκελα αλλα εγω τα ειχα φτιαξει με 50 ευρω τοτε που δεν το λες και κανα κοστος μεγαλο.Στην θεσαλλονικη που εισαι εσυ δεν ξερω τι παιζει αλλα εδω αθηνα ειναι μαγαζια που εξειδικευονται σ`αυτες τις κατασκευες και βασικα σε οτι εχει σχεση με αυτον τον τομεα π.χ. https://atd-kassimis.gr/σαμαρια/http://www.vrisko.gr/details/7a2g4g5i7g3b3aac7jde427e54bca2d_ Στον δευτερο ειχα φτιαξει τα καγκελα εγω, ειχα παει το μηχανακι απο εκει για να παρει πατρον και μετα μου τα εφτιαξε.Σαμαρια ειχα της colori τα οποια για τα λεφτα τους ηταν αρκετα καλα και χωραγαν φουλ ρουχα μεσα σε πληρη ανοιγμα.Περα της λειτουργικοτητας τους, δεν τα λες και ομορφα.Βγαινουν ευκολα αν δεν τα θες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Περα της λειτουργικοτητας τους, δεν τα λες και ομορφα.Βγαινουν ευκολα αν δεν τα θες;Ποια τα καγκελα?Οχι δεν ειναι ομορφα αυτο ειναι αληθεια, μονος σου τα βαζεις και τα βγαζεις ειναι με βιδες που πιανουν σε σημεια.Αλλα δεν τ`αφηνεις μονιμα πανω τι να τα κανεις αυτα τα βαζεις οταν ειναι να βαλεις σαμαρια και να πας ταξιδι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Ευχαριστω.Ειμαι μεταξυ σαμαριων και Top Case... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Ευχαριστω.Ειμαι μεταξυ σαμαριων και Top Case...Ως προς τι σκοπο?Στο ταξιδι συνηθως τα χρειαζεσαι και τα 2, πολυ χρησιμοτερη ωστοσο η μπαγκαζιερα που δεν συγκρινεται στην πρακτικοτητα της σε αντιθεση με τα σαμαρια που σε περιοριζουν αρκετα.Εκτος αν εννοεις οτι θα παρεις και τα 2 οποτε μαλλον καταλαβα λαθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 Ως προς τι σκοπο?Στο ταξιδι συνηθως τα χρειαζεσαι και τα 2, πολυ χρησιμοτερη ωστοσο η μπαγκαζιερα που δεν συγκρινεται στην πρακτικοτητα της σε αντιθεση με τα σαμαρια που σε περιοριζουν αρκετα.Εκτος αν εννοεις οτι θα παρεις και τα 2 οποτε μαλλον καταλαβα λαθοςΓια ταξιδια σιγουρα, αλλα και για καθημερινα. Η αληθεια ειναι οτι θα τα ηθελα και τα δυο, αλλα δεν παιζουν τοσα λεφτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 ''Σαμάρια χωρίς βάσεις'' , σαν τραγούδι του Στάν ακούγετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες