Jump to content
LeonK

Θέμα με κινητήρα Africa Twin 95'

Recommended Posts

Εκαναν μια τοσο εκτεταμενη εργασια χωρις να σε ρωτησουν και δεν αλλαξαν 6 βαλβδες και 2 καδενες χρονισμου, εκανα ακριβως τις ιδιες εργασιες στο XR που εχω και παρελειψα να αλλαξω βαλβιδες γιατι ηταν οπτικα σε καλη κατασταση, μετα απο 500 χιλιομετρα εκοψε τη μια βαλβιδα και η επισκευη πηγε περηπατο, με αποτελεσμα να πληρωσω τα διπλασια σε ανταλλακτηκα αφου εγινε το κακο, εγω ειμαι της αποψης οτι οταν κανεις κατι να το κανεις ολοκληρωμενα, δεν ξερω τι θα κανεις με το θεμα αλλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα καλο θα ηταν να αλλαχτουν και να εισαι εντελως σιγουρος οτι το μηχανακι σου ειναι σχεδον και ουριο μηχανικα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εκαναν μια τοσο εκτεταμενη εργασια χωρις να σε ρωτησουν και δεν αλλαξαν 6 βαλβδες και 2 καδενες χρονισμου, εκανα ακριβως τις ιδιες εργασιες στο XR που εχω και παρελειψα να αλλαξω βαλβιδες γιατι ηταν οπτικα σε καλη κατασταση, μετα απο 500 χιλιομετρα εκοψε τη μια βαλβιδα και η επισκευη πηγε περηπατο, με αποτελεσμα να πληρωσω τα διπλασια σε ανταλλακτηκα αφου εγινε το κακο, εγω ειμαι της αποψης οτι οταν κανεις κατι να το κανεις ολοκληρωμενα, δεν ξερω τι θα κανεις με το θεμα αλλα ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα καλο θα ηταν να αλλαχτουν και να εισαι εντελως σιγουρος οτι το μηχανακι σου ειναι σχεδον και ουριο μηχανικα. 

οκ σευχαριστω για την προειδοποιηση..

τα λεφτα για αυτες τις εργασιες σου φαινονται νορμαλ? αυτο που ρωταω βασικα ειναι αν με την γνωμη σου ειναι καλυτερα να το παω αλλου το μηχανακι για τα υπολοιπα η οχι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα τα εχεις κανει χαλια εσυ αποτι εχω καταλαβει...Οι τιμες ειναι κομπλε,μονο στο ρεκτιφιε ειναι υψηλες(απο ποτε ζητανε 40ε για καθε κυλινδρο?).Απο κει και περα φτιαξε και τα υπολοιπα στο ιδιο συνεργειο να τελειωνεις και μη ξανασχοληθεις.Επιασες κοροιδο τον ευατο αου μονος σου,τωρα πλερω.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι τιμες στα ανταλλακτηκα ειναι οκ, και μενα γνωμη μου ειναι να κανεις τα υπολοιπα στο ιδιο συνεργειο να τελειωνεις και να μην ασχοληθεις αλλο.

Το ρεκτιφιε δεν ξερω αν κοστισε πολυ ή λιγο, για το XR στην καβαλα μου ζητησαν 80 ευρω για τον κυλινδρο του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα τα εχεις κανει χαλια εσυ αποτι εχω καταλαβει...Οι τιμες ειναι κομπλε,μονο στο ρεκτιφιε ειναι υψηλες(απο ποτε ζητανε 40ε για καθε κυλινδρο?).Απο κει και περα φτιαξε και τα υπολοιπα στο ιδιο συνεργειο να τελειωνεις και μη ξανασχοληθεις.Επιασες κοροιδο τον ευατο αου μονος σου,τωρα πλερω.....

τι θα ειχες κανει διαφορετικα εσυ δηλαδη για πε...?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαβασα ολα τα ποστ και ειπα να γραψω κι εγω το μακρυ μου...................

Αρχικα θεωρω οτι στην επαιξαν, ΑΝ εγινε η συζητηση που λες και οπως τα λες αγαπητε φιλε. Τι θελω να πω, λες οτι σου ειπαν 650€ με τις εργασιες που εγιναν τωρα συν τους δισκους/καμπανα. Ζητανε 1000€ χωρις δισκους/καμπανα. Αρα ή τα σκατωσαν στην εκτιμηση τιμων που σου εδωσαν οποτε βγηκε αυτη η διαφορα ή ηθελαν να σε πιασουν κοτσο. 

Απο κει και υστερα, οι τιμες φαινονται νορμαλ. Δυστυχως δεν εχεις καποιο χαρτι προσφορας ετσι ωστε να πας να τους το τριψεις στη μουρη και να αποδειξεις το δικιο σου, οποτε μου κανει ανηθικο να ριξεις πιστολι, οταν τα ανταλλακτικα τα εχουν πληρωσει ηδη αυτοι. Εγιναν καποιες προφορικες συζητησεις, οπου εσυ λες τα δικα σου κι αυτοι λενε τα δικα τους. 

Οι βαλβιδες που λεει ο Τασος δικιο εχει, αλλα τωρα πρεπει να ξαναλυνεις καπακια και πετας φλατζες καπακιου/κυλινρου, λαδια, παραφλου,  οποτε θα ελεγα τον πουλο.

ΥΓ: καλα ξεμπερδεματα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι θα ειχες κανει διαφορετικα εσυ δηλαδη για πε...?

Τους άφησες κάθε περιθώριο να κάνουν ο,τι έκαναν. Μια διαφορετική αντιμετώπιση στην αρχική συνεννόηση θα ήταν αρκετή για να μην έχεις αυτή την κουλή εξέλιξη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αφρικα εχει 3 βαλβιδες ανα κυλινδρο, πως ειναι δυνατον να αλλαξε 4?Ισως να αλλαξε μονο της εισαγωγης... αλλα και παλι τι λεει?

Χοντροδουλειες και ψευτιες μου μυριζουν

τιμολογια κλπ πρεπει να ζητησεις και τα παλια σου ανταλακτηκα,ολα,ακομα και τις ασφαλειες πιστονιου που λεει..

Και το σωληνα :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αφρικα εχει 3 βαλβιδες ανα κυλινδρο, πως ειναι δυνατον να αλλαξε 4?Ισως να αλλαξε μονο της εισαγωγης... αλλα και παλι τι λεει?

Αλλαξε 4 + 2 τσιμουχακια οπως λεει στο χαρτι, τα γραφει χωρια, βαλβιδες δε λεει πουθενα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλαξε 4 + 2 τσιμουχακια οπως λεει στο χαρτι, τα γραφει χωρια, βαλβιδες δε λεει πουθενα.

οι βαλβιδες απο τα τσιμουχακια μεσα περνανε :P

αλλαξε δλδ μονο τα 4 απο τα 6?

Ξερω γω,εμενα μου ακουγεται κουφο

Τροποποιήθηκε από τον spericD

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι βαλβιδες απο τα τσιμουχακια μεσα περνανε :P

αλλαξε δλδ μονο τα 4 απο τα 6?

Ξερω γω,εμενα μου ακουγεται κουφο

και τα 6 τα αλλαξε, εχει χρεωσει 6 τσιμουχακια, βεβαια μου φαινεται μαλακια να κανεις ολη τη διδικασια να ξηλωσεις τα παντα και να αφησεις τις ιδιες βαλβιδες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά σοβαρά τώρα? Τι περιθώριο άφησε λέτε, και άλλα τέτοια? Πας το μηχανάκι στο μηχανικό για ένα συγκεκριμένο πρόβλημα, και επειδή του καύλωσε (είδε ότι είσαι διαθέσιμος να δώσεις 650) , σου κάνει ολική ανακατασκευή το μοτέρ (αφού έχει 650, θα τα δώσει και τα 1000), χωρίς να πάρει ένα τηλέφωνο? 

Επίσης όλα αυτά τα λέμε υποθέτοντας οτι έκανε τις προαναφερθείσες εργασίες. Τις έκανε? Έχει όλα τα παλιά ανταλλακτικά? Αν κάτι χαλάσει στην πρώτη βδομάδα, θα στο φτιάξει χωρίς να σε χρεώσει?

Εδώ ένα Βαραντέρο δώσαμε για ολική ανακατασκευή, και ήταν ένα μήνα στο συνεργείο, τα ανταλλακτικά επιλέχθηκαν ένα ένα, και άργησαν αρκετά να έρθουν από Χόντα. 

Επειδή γενικά έχω ακούσει πολλές τσαχπινιές μαστόρων, όπως δήθεν καμένος εγκέφαλος, ενώ είχε επισκευάσει απλά ένα κομμένο καλώδιο, είμαι πολύ επιφυλακτικός για το τι εργασίες έγιναν πραγματικά. Λίγο οτι σε είδαν άσχετο, λίγο το ότι σε είδαν διαθέσιμο να δώσεις τα 650, θεωρώ πολύ πιθανή τέτοια είδους απάτη. Τουλάχιστον ζήτα να δεις τα παλιά ανταλλακτικά. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και μπορει ο φιλος μας να καταλαβει αν το πιστονι ειναι το δικο του ?

φιλε μου, απλα την πατησες.. μακρια απο εκει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και τα 6 τα αλλαξε, εχει χρεωσει 6 τσιμουχακια, βεβαια μου φαινεται μαλακια να κανεις ολη τη διδικασια να ξηλωσεις τα παντα και να αφησεις τις ιδιες βαλβιδες.

Τονοιωσα νταξ :D Καλα τα γραφει :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα