mitsaras123 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 Καλησπερα σας παιδια ! Ειμαι νεος στο forum και σας χαιρετω ! Θελω να κανω μια ερωτηση σχετικα για την μηχανη βεβαια.Αξιζει να παρεις μηχανη 125cc η να περιμενω να παω 20 και να παρο μια 700 cc την χρειαζομαι για μακρινες αποστασεις κυριως αλλα και μεσα στην πολη και να μπορω να εχω και ενα ατομο απο πισω μου χαλαρα χωρις να υπαρχει κανενα προβλημα. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας περιμενω απαντηση και ελπιζω να δημοσιευσα το θεμα στο σωστο μερος .. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 Για αρχη ποσο εισαι τωρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras123 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2016 (τροποποιήθηκε) Kαλησπερα φιλε ευχαριστω για το μηνυμα σου . Ειμαι 18 τωρα . Τροποποιήθηκε Μάιος 20 , 2016 από τον mitsaras123 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 Δεν νομίζω να μπορείς να πάρεις 700 κυβικά στα 20 ... Αν θυμάμαι καλά έως 400 κυβικά και έως 35 kw Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras123 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 Α ναι τοτε λαθος δικο μου παντως τι αξιζει να κανω ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 Αυτό που θα σε ρωτήσουν όλοι για να σε βοηθήσουν είναι τα εξής :Μεταχειρισμένο ή καινούργιο καταρχάς.Για τι χρήση το θέλεις.Πόσο είναι το ταβάνι στα λεφτά.Τέλος πόσα κυβικά θέλεις και τι τύπο μηχανής . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 Αξίζει να πάρεις στην αρχή 125cc γιατί είναι σχολείο. Δεν σου απαγορεύει κανένας μετά να πάρεις μεγαλύτερη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apellis 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 Καλημέρα και καλωσόρισες . Πρώτα ξεκινάς με το δίπλωμα καλό είναι να πάρεις και του αυτοκινήτου να ξεμπερδεύεις. Μετά παίρνεις ένα παπάκι η ένα cbf 125 μεταχειρισμένο, να αποκτήσεις και εμπειρία μετά τα δίτροχα. Τώρα για τα μακρινά και δικαβαλα και συχνά όπως λες ίσως να σε βολέψει και το αμάξι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras123 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 Αρχικα ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας ! Πρωτα απο ολα χρειαζομαι μηχανη αμαξη δεν μπορω να το συντηρω και στις μακρινες αποστασεις οι βενζινες ειναι πολλες.Τωρα οσον αφορα τιμη αμα ειναι να παρω θα παρω οποσδηποτε καινουργιο μεταχειρισμενο αμαξη μονο μηχανη ποτε δν θα επερνα αποψη μου βεβαια. Το πολυ να δωσω σκεφτομαι 5000-6000 αλλα το θεμα ειναι αν αξιζει να παρω τωρα το α1 διπλωμα και μια μηχανη 125 cc η να περιμενω να παω 20 και να παρω το α2 για μια οπως ειπε και ο φιλος παραπανω 35 kw την μηχανη την θελω καθημερινη χρηση μακρινες αποστασεις κυριως αλλα και μεσα στην πολη και να πηγενει και ανετα με 2 ατομα. Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας περιμενω απαντησεις ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 Δεν νομίζω να μπορείς να πάρεις 700 κυβικά στα 20 ... Αν θυμάμαι καλά έως 400 κυβικά και έως 35 kw.Ίσως κάνω λάθος, αλλά με α2 οδηγας ttr ,xr και άλλα 600αρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deluxe 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 Όχι, δεν κάνεις λαθος. Έχουμε πει πολλές φορές πως δεν υπάρχει περιορισμός κυβικών στο Α2.Οι περιορισμοί που ισχύουν (στο Α2) είναι οι εξής: εως 35kw (47hp) και Ιπποδυναμη μηχανης (HP) / βάρος (μαζί με αναβάτη 75 κιλών) < 0,2Ωστόσο αν σκοπεύεις στο αμεσο μέλλον να αγοράσεις μια μηχανή με τόσα κυβικά γιατί όντως την χρειάζεσαι, καλό είναι αν έχεις την οικονομική άνεση να πας για το Α1 και να οδηγήσεις για δυο χρόνια μια μηχανή 125cc. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras123 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας παιδια ! Μια τελευταια ερωτηση αμα περιμενω 2 χρονια και παρο κατευθειαν α2 διπλομα και μηχανη 35 kw θα υπαρξει προβλημα ? Θα δυσκολευτώ να την οδηγησω ? Ευχαριστω για τον χρονο σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 οχι δε θα δδυσκολευτεις υπαρχουν αρκετες ευκολοδηγητες μηχανες στην κατηγορια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras123 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 (τροποποιήθηκε) Σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας να μου απαντησατε εβγαλα μια ακρη για το τι πρεπει να κανω. Κατι τελευταιο ποιο μοντελο μηχανης 35 kw ειναι το καλυτερο πιστευετε για μεγαλες αποστασεις κυριως αλλα και πολη και να πηγαινει χαλαρα χωρις κανενα θεμα με 2 ατομα πανω καινουργιο 5000-6000 ευρω και ευκολες στην χρηση τους για πρωτη εμπειρια !... Οχι οτι θα το παρω τωρα βεβαια σε 2 χρονια ποιος ζει ποιος πεθαινει αλλα να εχω μια γνωμη για το που να κατευθυνθώ .. Ευχαριστω πολυ παιδια για ολα εισται οι καλυτεροι ! Τροποποιήθηκε Μάιος 21 , 2016 από τον mitsaras123 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YaMaHaSS 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 To έχω ψάξει και εγώ το θέμα... Είμαι 21 και θα σου πρότεινα να πάρεις κανένα παπάκι για αρχή κατά προτίμηση με συμπλέκτη π.χ. κανένα fxακι (που ήμουν κάτοχος) και είναι πολύ καλό σχολείο.. Τώρα για μηχανή εγω έχω κλειδώσει στην Honda cb500r και μόλις βγάλω δίπλωμα θα την τσιμπήσω.... (την πιάνει το Α2 οριακά μεν αλλά την πιάνει) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras123 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2016 Καλησπερα φιλε μου. Αξιοθαυμαστη η μηχανη που μου παρουσιασες θα το εχω στον νου μου νασε καλα και καλες βολτες οταν την παρεις ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες