dhmhtrhskeratsini 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2016 καλησπέρα σας και καλώς σας ξαναβρήκα,γράφω αυτό το θέμα με αφορμή σημερινή μου απώλεια, έφαγα μια πανέμορφη σούπα με το cbr μου (την πρώτη μετά από 2 και χρόνια ).εγώ είμαι καλά, εως πάρα πολύ καλά σχετικά με το γεγονός ότι έκανα καμία 30αρια μέτρα με τον πισινό μου και δεν έχω ούτε γρατζουνιά αλλά δεν ισχύει το ίδιο με το cbrακι μου,έσπασαν ένα πλαστικό στην μάσκα, στράβωσε τιμόνι και μερικά άλλα σύνολο με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά στα 110, συν ότι άμα το φτιάξω θέλω σίγουρα ένα λαστιχάκι μπροστά περίπου 80, συν ότι θέλω και σέρβις ένα 45, συν ότι θέλω και δίσκους συμπλέκτη κάνα 120 όταν είχα ρωτήσει κουτσά στραβά φτάνω τα 350-400 και λόγο των αρκετών χιλιομέτρων που έχει (καμία 55000) λέω να το παροπλίσω και να πάρω κάτι κατά προτίμηση καινούργιο για να κάνω την δουλεία μου.αυτή είναι αποστάσεις εντός λεκανοπεδίου με μερικά δικάβαλα, απλή μετακίνηση όχι εξτρεμ καταστάσεις.πρώτη επιλογή έβαλα τα σκούτερ και συγκεκριμένα αυτό της piaggio το liberty 150 abs, τιμή ακριβώς σε όσα διαθέτω, abs στον στάνταρ εξοπλισμό ομορφούλικο και μαζεμένο και δεν θα βογκάει στα δικάβαλα(θεωρητικά). σύντομα θα πάω και για test drive, ίσως σάββατο αν βρω την ευκαιρία.έχετε κάποια εμπειρία με την εταιρεία και το μοντέλο; γιατί εγώ μόνο τα βλέπω στον δρόμο δεν ξέρω κάτι παραπάνω.για τις άλλες μάρκες honda-yamaha πολύ καλά μηχανάκια όπως για παράδειγμα το pcx αλλά ακριβά πολύ δεν θέλω να δώσω τόσα τα θεωρώ αμαρτία, για τις μάρκες kymco και sym ακούω πλέον καλά λόγια αλλά τις "άφησα" για τον λόγο του abs στο liberty που μου κέντρισε το ενδιαφέρον αλλά και πάλι δεν ξέρω κάτι περισσότερο πέραν ότι τα βλέπω στον δρόμο.ότι πληροφορία έχετε δεκτή!το άλλο κεφάλαιο εκείνο των παπιών το άφησα σε δεύτερη μοίρα, ο λόγος είναι ότι θέλω να ησυχάσω για λίγο από κιβώτια με ταχύτητες, αλλά βλέπω τα μεγάλα οφέλη που έχουν στην κατανάλωση και κυρίως στην κίνηση, δεν κολλάνε σχεδόν ποτέ! με τρομάζουν λίγο τα φρένα τους βέβαια που δεν τα θεωρώ τόσο ασφαλή αλλά κατά τα άλλα είναι αρκετά αξιόπιστα όσα έχω δει. το ζήτημα είναι ότι δεν περίμενα να γίνει αυτό με το cbr σήμερα και ότι θα μου βγάλει κανένα 6μηνο ακόμα και μετά θα κοίταζα για καμία μηχανή, τώρα με αυτό που έγινε αναγκαστικά ψάχνω σε μια κατηγορία που δεν ξέρω και δεν γνωρίζω πολλά πράγματα.όποια παρατήρηση και πληροφορία-καθοδήγηση δεκτή! υγ: το πλαφόν που βάζω είναι τα 2,5 χιλιάρικα και θέλω αν γίνετε κούτα.υγ2: δεν θέλω παραπάνω κυβικά τα θεωρώ λίγο "υπερβολή", αν είναι να πάω σε 250 κτλ προτιμώ μια μηχανή, θέλω καθημερινή ξεκούραστη-οικονομική λύση για τις μετακινήσεις μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maiko 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2016 Πανε σε μοτο 250-400cc κα θα εισαι κυριος.Δεν υπαρχει λογος για scooter 150cc.Αν επειμενεις παντως δες αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/141987/ .Ο,τι καλυτερο σε αυτη τη τιμη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dhmhtrhskeratsini 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2016 Πανε σε μοτο 250-400cc κα θα εισαι κυριος.Δεν υπαρχει λογος για scooter 150cc.Αν επειμενεις παντως δες αυτο http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/141987/ .Ο,τι καλυτερο σε αυτη τη τιμη.όχι θέλω σκούτερ λόγο των χώρων και δεν θέλω να μπλέξω με συμπλέκτες.αυτό που μου έστειλες γιατί το λες ότι καλύτερο στην τιμή έχεις εμπειρία με αυτό το μηχανάκι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλέξανδρος Δ. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2016 Καλησπέρα Δημήτρη. Θα σου προτεινα μια μοτοσυκλέτα με συμπλέκτη κάπου στα 250cc Ιαπωνικής κατασκευής .Συγκεκριμένα θα σου προτεινα την kawasaki klx 250.Την έχει ο θείος μου,έχει κάνει γύρω στα 30.000km. Πόλη αξιόπιστη, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καθόλου ζημίες,ελάχιστη κατανάλωση. Φαντάσου ότι δεν της κάνει και καμιά τρελή συντήρηση. Δεν αλλάζει ούτε τα λάδια στα απαραίτητα χιλιόμετρα και το μηχανάκι δουλεύει άψογα.Τώρα αν θες ντε και καλά σκούτερ,πάρε κάτι σε kymco.Χαμηλες τιμές και αξιόπιστα .Ένας φίλος είχε ενα 150cc(δεν θυμάμαι το μοντέλο).Το μηχανάκι έχει φτάσει 100.000 km και ακόμα δουλεύει. Οι ζημίες που έβγαζε ήταν ελάχιστες σε σχέση με τα χιλιόμετρα του,και περισσότερο ήταν αναλώσιμης φύσεως(πχ του είχε κοπεί ο ιμάντας μετάδοσης). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2016 Εαν θες καινουργιο σκουτερ πας για Kymco ή sym δεν νομιζω να αγοραζονται τα ιαπωνεζικα. Πρεπει να αογρασεις και εξοπλισμο αναβατη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2016 Τα συμ ειναι κορυφαια και ακολουθουν τα κυμκο. Θες σε πωλησεις θες σε ανταλλακτικα, αξιοπιστια κτλ ειναι μπροστα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες