chris279 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 Γεια σας! Μελος του φορουμ εδω και περιπου 1 μηνα. Αυτο ειναι και το 1ο μου ποστ. Ειδου λοιπον η απορια: Yamaha Crypton 115 ή Kawasaki Kaze 115 R/S? Γενικως θελω γνωμες, εντυπωσεις και τι θα πρεπει να προσεξω στο καθενα. Ευχαριστω εκ των προτερων! Υ.Γ. ~ Μιλαμε παντα για καινουργιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 Οτι σου αρεσει εμφανισιακα περισοτερο και τα δυο ειναι εξισου αξιοπιστα και οικονομικα, δεν νομιζω οτι κοιτας και τιποτα αλλο σε παπι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 Οποιο βρεις σε καλυτερη κατασταση βασικα.Εξισου σκυλια ειναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tuning 709 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 εχω καζε ρ και εχω κανει μεχρι στιγμης 47000 χλμ,δεν εχει κανει κιχ αλλα ειμαι συνεπης στα λαδια φιλτρα κλπκοιτα το αφοβα ΑΝ βρεις καποιο καλο γιατι τα πιο πολλα ειναι για κλαματα.ελπιζω να εννοεις τα πρωτα καζερ και οχι το τελευταιο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 Βλεπω οτι μιλαει για καινουργια αρα μαλλον λεει για τα τελευταια.Δε πας να παρεις κανα απο τα παλια και με τα ρεστα τα κανεις καινουργια μεσα εξω και σου μενουν και πολλα σουβλακια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris279 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 Οτι σου αρεσει εμφανισιακα περισοτερο και τα δυο ειναι εξισου αξιοπιστα και οικονομικα, δεν νομιζω οτι κοιτας και τιποτα αλλο σε παπι.Γενικως δεν εχω ακουσει κατι κακο αλλα ρωταω για σιγουρια ;)Οποιο βρεις σε καλυτερη κατασταση βασικα.Εξισου σκυλια ειναι.Οπως ειπα και πριν, αναφερομαι σε καινουργιο. Γι' αυτο ρωταω κιολας :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 Γενικως δεν εχω ακουσει κατι κακο αλλα ρωταω για σιγουρια ;)Οπως ειπα και πριν, αναφερομαι σε καινουργιο. Γι' αυτο ρωταω κιολας :ΡΕγω θα επαιρνα το καζερ (οπως κ το ειχα κανει παλιοτερα) κυριως λογω του design ο αδερφος μου ειχε κρυπτον και ινοβα.Απο τα 3 το ινοβα ηταν το χειροτερο (μικροσκουριες, τριξιματα και εσβηνε σε σταση) τα αλλα τιποτα βεβαια αυτο δεν με εμποδισε να παρω μετα το CBF125 και να το ευχαριστηθω για 50000+ χλμ. Ολα τα παπια ειναι σκυλια ακομα και τα κινεζικα, διαφορα θα δει καποιος που τα δουλευει επαγγελματικα πχ κουριερ, ντελιβερι. Αυτοι πιθανον να σου πουνε οτι το κρυπτον αντεχει καλυτερα στην καταχρηση που του κανουν. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris279 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστω για τις απαντησεις! :)Αναφερομαι στα πιο καινουργια μιας και δε θελω να μπλεκω με μεταχειρισμενα. Yamaha Crypton T1101750€ 110cc 7hp 102kg μπροστα δισκοφρενο, πισω ταμπουρο. Kawasaki Kaze 115 R/S1790/1890€* 112cc 10hp 104kg μπεοστα δισκοφρενο, πισω ταμπουρο.* R εκδοση με ακτινωτες ζαντες / S εκδοση με χυτες ζαντες αλουμινιου. Το Crypton: https://cdn.yamaha-motor.eu/product_assets/2014/T110C/950-75/2014-Yamaha-Crypton-EU-White-Studio-001.jpgΚαι το Kaze: http://www.mrbike.gr/website/images/stories/news13/2013-05-25_kawasaki-nees-times-papia/kawasaki-kaze-115s.jpg Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2016 από τον chris279 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 το crypton 110 oxi 115εχω κανει 40000 δεν εχει κανει κιχλαδακια μπουζι κ αλυσογραναζα μεχρι τωραοι αναρτησεις του ομως ειναι χαλια πολυ κοπανιμα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris279 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 το crypton 110 oxi 115εχω κανει 40000 δεν εχει κανει κιχλαδακια μπουζι κ αλυσογραναζα μεχρι τωραοι αναρτησεις του ομως ειναι χαλια πολυ κοπανιμα...Το ξερω αλλα δε μπορω να το διορθωσω :ΡΣτις πισω αναφερεσαι ετσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 ναι στις πισω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bblov 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) το crypton ειναι ποιο δοκιμασμενο νομιζω αλλα κ το kaze λενε καλα λογια απλως το kaze τωρα ειναι ποιο ομορφο κ σπορ!οποιο και να διαλεξεις θα κανεις καλη επιλογη γιατι και τα 2 ειναι παρα πολυ καλα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 22 , 2016 από τον bblov ορθογραφικο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris279 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2016 ναι στις πισωΚομπλε τοτε ;)το crypton ειναι ποιο δοκιμασμενο νομιζω αλλα κ το kaze λενε καλα λογια απλως το kaze τωρα ειναι ποιο ομορφο κ σπορ!οποιο και να διαλεξεις θα κανεις καλη επιλογη γιατι και τα 2 ειναι παρα πολυ καλαΕγινε, ευχαριστω πολυ! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2016 το κρυπτον 110 μου φανηκε "φτερο στο ανεμο" πολυ "ψευτικο" παπι. θυμιζει κινεζικο. το ενιωθα σα να μη παπαει κατω οταν το πλακωνα λιγακι, φρενα 0, αναρτηση 0. πολυ καλυτερο το 115 που ηταν ο προκατοχος του.το καζε αντιθετα ειναι πολυ καλο σαν συνολο. δυνατο μοτερακι, καλο πλαισιο και αναρτηση. εμφανησιακα ειναι πιο ομορφο κατα τη γνωμη μου, ωραιες γωνιες κτλ. εχει χαρακτηρα το παπι.υγ. εγω ψαχνω το τελειο οποτε μη με πολυυπολογιζεις. αν το θες πχ για ντελιβερι η κατι τετοιο, θα σε καλυψουν και τα 2. παρε οποιο βρεις φθηνοτερο και σου αρεσει εμφανησιακα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες