Jaggerjack 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Καλησπέρα, όπως αναφέρει και ο τίτλος σήμερα το πρωί που έτρεχα για κάτι δουλειές κέντρο πειραιά, βρήκα μια κλίση από την δημοτική αστυνομία 80 euro, είχα παρκάρει σε έναν δρόμο χωρίς απογορευτικό και σίγουρα δεν εμπόδιζα κάποιον, οποτε δεν ξέρω καν για πιο λόγο με γράψανε. Τέλος πάντων αυτό που θέλω να ρωτήσω, λέτε να την πληρώσω η να την αγνοήσω τελείως? γιατί έχω ακούσει πόλις κόσμος δεν τις πληρώνει. Το χαρτάκι τις κλήσης είναι λευκό και γραφή πάνω δήμος πειραιά - δημοτική αστυνομία. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Ο πολύς κόσμος που δεν τις πληρώνει είναι οι ίδιοι που δεν πληρώναν τα διόδια ? 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Πήγαινε στην δημοτική αστυνομία και ρώτα / μάθε τι έγινε και σε γράψανε , μπορεί και 1 στις 1000 να έγινε και κάποιος λάθος , πάντως αν σου πούνε να πληρώσεις μην πεις δεν πληρώνω γιατί μπορεί να πάθεις αυτό που έγινε και με τα διόδια όπως ανέβασε ο freediver73 <---- Υπερβολικά σωστό το βιντεάκι σαν απάντηση πάντως :P 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Εχει τυχει κ σε μενα οταν δουλευα κεντρο 2 φορες, θα σου πουν οτι το μηχανακι εμποδιζε την διελευση των πεζων απο/προς το πεζοδρομιο.Δεν βγαζεις ακρη εγω τις πληρωσα μαζι με αλλη μια που ηταν σε πεζοδρομο(ας πουμε δικαιη αυτη) αλλα καμια σχεδη με 80ευρω (πρωτη φορα αριστερα?) αν θυμαμαι ηταν κανα 30αρι η καθε μια κ πηγαινε στο μισο επειδη τις πληρωσα γρηγορα. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Πάνω στην κλίση, πρέπει να γράφει τον λόγο που σε γράψανε.Όσο για το βίντεο παίζει στο... ΜEGA αν με πιάνεις... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jaggerjack 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Πάνω στην κλίση, πρέπει να γράφει τον λόγο που σε γράψανε.Όσο για το βίντεο παίζει στο... ΜEGA αν με πιάνεις... Πάνω η κλίση γραφή παράνομη στάθμευση και την οδό τίποτα άλλο. Πάντως δεν εμπόδιζα κανέναν σίγουρα ούτε διάβαση πεζών ήτανε ούτε πινακίδα είχε τι να πω. μου φαίνεται θα παο να την πληρώσω αλλα 80 euro κιόλας πες τα μισά 40, δούλεψα για τον δήμο σήμερα...θα ρωτήσω και έναν φίλο βεβαια που δουλεύει εφορία να δω τι θα μου πει και αυτός. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 αυτη η κλίση που λέτε,σημαίνει ότι εγειρε η μοτοσυκλέτα;την βρήκατε με παραπάνω κλίση;κ στις πόσες μοίρες; 11 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jaggerjack 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 (τροποποιήθηκε) αυτη η κλίση που λέτε,σημαίνει ότι εγειρε η μοτοσυκλέτα;την βρήκατε με παραπάνω κλίση;κ στις πόσες μοίρες;Πραγματικά είναι περίεργο, δεν είναι και η πρώτη φορα κιόλας που παρκάρω σε αυτόν τον δρόμο γιατί πειραιά μένω αλλα πρώτη φορα μου βάζουνε κλίση για parking. θα παο να ρωτήσω αλλα δεν νομίζω να βγάλω άκρη.Το αστείο είναι ότι είχα να σηκώσω κάτι πράγματα και σκεφτόμουνα πάρω το αυτοκίνητο αλλα λέω "άντε να βρω parking κέντρο πειραιά μην πληρώνω ιδιωτικό 5 euro τζάμπα καλύτερα ας πάρο την μηχανή" Τροποποιήθηκε Μάρτιος 16 , 2016 από τον Jaggerjack Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Ο ΠΑΟ ειναι ΠΑΕ και γραφεται με κεφαλαια και τα τρια γραματα και η Παρος ειναι νησι και γραφεται με Π κεφαλαιο! (σορυ αλλα μας εβγαλες τα ματια αδερφε) 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Αν θυμάμαι καλά το 80ρι είναι παρκάρισμα σε θέση ΑΜΕΑ,μήπως είχε μπλε διαγράμμιση κάτω? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jaggerjack 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Ο ΠΑΟ ειναι ΠΑΕ και γραφεται με κεφαλαια και τα τρια γραματα και η Παρος ειναι νησι και γραφεται με Π κεφαλαιο! (σορυ αλλα μας εβγαλες τα ματια αδερφε)Χαχαχα είμαι από το κινητό, και έχει την αυτόματη ορθογραφία, δεν τα πολύ κοιτάω, μάλιστα για την "Πάρο" πάτησα επεξεργασία να το διορθώσω αλλά από ότι φαίνεται μου το άλλαξε πάλι. Τώρα δεν αξίζει πλέον γιατί θα χάσει το νόημα το comment σου, οπότε το αφήνω. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Ότι και να είναι, δε μπορεί να σβηστεί. Για να σε γράψουνε, κάποιο λόγο θα είχαν. Πληρώνεις τα μισά μέσα σε 10 μέρες 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Αν θυμάμαι καλά το 80ρι είναι παρκάρισμα σε θέση ΑΜΕΑ,μήπως είχε μπλε διαγράμμιση κάτω?Γενικά είναι 40 ή 80 ανάλογα την παράβαση, πχ. απλή απαγόρευση στάθμευσης (40), απαγόρευση στάσης και στάθμευσης (80), πάνω σε διάβαση (80) κτλ. Όμως απ' ό,τι έχω δει τελευταία γράφουν σε όλες τις περιπτώσεις 80άρια... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikefun 2.829 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Ο πολύς κόσμος που δεν τις πληρώνει είναι οι ίδιοι που δεν πληρώναν τα διόδια ? Δεν είνα πάντα έτσι...Συγχωροχάρτι για όσους δεν πλήρωσαν διόδια στην Εγνατίαhttp://www.capital.gr/story/3110495“Παγώνουν” 6.000 πρόστιμα για απλήρωτα διόδια!http://greeknews.myvoip.click/2016/03/16/παγώνουν-6-000-πρόστιμα-για-απλήρωτα-διόδ/Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή όχι με την ύπαρξη των διοδίων, ίσως είμαστε η μόνη χώρα με τόσο δυσβάστακτο συνολικό κόστος μετακινήσεων, κυριολεκτικά "κερατάδες και δαρμένοι": τέλη κυκλοφορίας, μεγάλοι φόροι στα καύσιμα, ύπαρξη διοδίων, μη ύπαρξη βινιέτας, κακο-συντηρημένες κι αφώτιστες εθνικές οδοί χωρίς παράδρομο όπως προβλέπεται κανονικά από την σύμβαση παραχώρησης, μεγάλο κόστος καυσίμων ενώ η διεθνής τιμή του πετρελαίου έχει κατρακυλίσει κλπ... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Εφαγα κι εγω κληση. Ουτε ο ιδιος ο αντιδημαρχος δεν τη εσβησε, αν με πιανεις.αν δεν την πληρωσεις, θα τη δεις στανταρακι στην εφορια. Κανε την καρδια σου πετρα και δωστα στα βρωμο#%*\ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Mακάρι φίλε μου , αλλά στην Ελλάδα επέτρεψε μου να είμαι λίγο δύσπιστοςΑν ψηφιστεί εντάξει Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bikefun 2.829 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Καλησπέρα, όπως αναφέρει και ο τίτλος σήμερα το πρωί που έτρεχα για κάτι δουλειές κέντρο πειραιά, βρήκα μια κλίση από την δημοτική αστυνομία 80 euro, είχα παρκάρει σε έναν δρόμο χωρίς απογορευτικό και σίγουρα δεν εμπόδιζα κάποιον, οποτε δεν ξέρω καν για πιο λόγο με γράψανε. Τέλος πάντων αυτό που θέλω να ρωτήσω, λέτε να την πληρώσω η να την αγνοήσω τελείως? γιατί έχω ακούσει πόλις κόσμος δεν τις πληρώνει. Το χαρτάκι τις κλήσης είναι λευκό και γραφή πάνω δήμος πειραιά - δημοτική αστυνομία.Ο Συνήγορος του πολίτη ορίζει σαφώς:Διαγραφή προστίμων από παράνομη στάθμευση οχημάτων, στις περιπτώσεις εσφαλμένου ή ελλιπούς περιεχόμενου των κλήσεωνΟ Συνήγορος του Πολίτη επισημαίνει ότι οι Δήμοι της χώρας οφείλουν να προβαίνουν σε διαγραφή οφειλών που έχουν βεβαιώσει σε βάρος πολιτών, οι οποίες προέρχονται από πρόστιμα παράβασης διατάξεων του ΚΟΚ (περί παράνομης στάθμευσης) στις περιπτώσεις που διαπιστώνεται ότι στην πράξη βεβαίωσης παράβασης (κλήση) αναγράφονται ελλιπώς ή εσφαλμένα τα στοιχεία που αφορούν στον ακριβή προσδιορισμό του οχήματος του παραβάτη - οδηγού, καθώς και της παράβασης που διαπράχθηκε. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η εν λόγω κλήση καθίσταται άκυρη, ενώ η Διοίκηση είναι υποχρεωμένη, σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας είσπραξης του προστίμου διαπιστώσει ότι η κλήση πάσχει ακυρότητας, να μην προβαίνει στην είσπραξη του ποσού του προστίμου.http://www.synigoros.gr/?i=state-citizen-relations.el.ofeili.162583 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Ο ΠΑΟ ειναι ΠΑΕ και γραφεται με κεφαλαια και τα τρια γραματα και η Παρος ειναι νησι και γραφεται με Π κεφαλαιο! (σορυ αλλα μας εβγαλες τα ματια αδερφε)ειναι γράμματα κ όχι γραματα.. 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jaggerjack 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Εφαγα κι εγω κληση. Ουτε ο ιδιος ο αντιδημαρχος δεν τη εσβησε, αν με πιανεις.αν δεν την πληρωσεις, θα τη δεις στανταρακι στην εφορια. Κανε την καρδια σου πετρα και δωστα στα βρωμο#%*\Ε λογικά αυτό θα κάνω δεν πιστεύω να βγάλω άκρη, απλά θα πάω να ρωτήσω από περιέργεια να ακούσω τι θα μου πούνε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Που ειχες παρκαρει στον πειραια και την τσιμπησες την κληση? Πολυ εντυπωση μου κανει παντως ,οντας κι`εγω πειραιωτης ουτε καν εχω δει δημοτικη αστυνομια τοσα χρονια να τριγυρναει εδω και βασικα νομιζα οτι εχει καταργηθει σαν σωμα πλεον. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Μχαλη εχεις δικιο, την ειχαν καταργησει οι προηγουμενοι, αλλα οι τωρινοι (που επαναπροσελαβαν οσους πηραν το λοπου) τους ξαναεβγαλαν στη φορα. Αν κατεβεις Πασαλιμανι, Γρ. λαμπρακη, γραφουν σε καθημερινη βαση. Για το φιλο που την αρπαξε την κληση, πηγαινε στο δημο να την πλερωσεις. Παρε και την κοπελια, καντε μια βολτα και καθιστε εκει απο κατω στο σουλβατζιδικο, ειναι ενος φιλου. (αρλεκ, μην το γραψω ολοκληρο και κανω διαφημιση) Νομιζω στο 2ο οροφο πρεπει να πας.Η κληση (ειχα φαει αλλη μια αθηνα) αν πας και την πληρωσεις σε ΕΛΤΑ, πληρωνεται με ταχυδρομικη επιταγη κι ειναι κοντα στα 5€ επιπλεον, οι ξεφτιλισμενοι του κερατα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xarin 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Είμαι Δημοτικός Αστυνομικός σε δήμο της Βόρειας Ελλάδας. Η Δημοτική Αστυνομία ανά την Ελλάδα καταργήθηκε επι Μητσοτάκη υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης το 2013 και επανασυστάθηκε τον Μαιο του 2015 αλλά όχι σε όλους τους δήμους που προϋπήρχε. Προφανώς σε γράψανε για σήμανση Ρ40. Από την εμπειρία μου εικάζω οτι πρόκειται για καταγγελία. Αν όντως πρόκειται για καταγγελία, τότε οι συνάδελφοι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να βεβαιώσουν παράβαση, αν υπάρχει βέβαια. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Σημερα πετυχα δημοτικη στο πειραια και αποτρεπανε κοσμο να παρκαρουν μες στα εργα στη Λαμπρακη.Εκει ειχες παρκαρει? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rtifosi 603 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16 , 2016 Είμαι Δημοτικός Αστυνομικός σε δήμο της Βόρειας Ελλάδας. Η Δημοτική Αστυνομία ανά την Ελλάδα καταργήθηκε επι Μητσοτάκη υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης το 2013 και επανασυστάθηκε τον Μαιο του 2015 αλλά όχι σε όλους τους δήμους που προϋπήρχε. Προφανώς σε γράψανε για σήμανση Ρ40. Από την εμπειρία μου εικάζω οτι πρόκειται για καταγγελία. Αν όντως πρόκειται για καταγγελία, τότε οι συνάδελφοι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να βεβαιώσουν παράβαση, αν υπάρχει βέβαια. Κανενα τηλεφωνο συναδελφου εχεις στο Ηρακλειο Κρητης να καρφωσω κατι βαρβατες περιπτωσεις...; :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2016 Πήγαινε σε ένα γιατρό και πάρε ένα χαρτάκι που να λέει ότι του έκανες επίσκεψη ( να βάλει την σωστή ημερομηνία και να είναι εκεί κοντά που σε γράψανε ) και πήγαινε στην δημοτική αστυνομία , καλύτερα να πληρώσεις 20 την επίσκεψη παρά 40 την κλήση ;) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες