Jump to content
GavriilVet

Είναι τα ADV τα νέα Sport Touring?

Recommended Posts

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ!,
Τα ίδια είπα, αλλά δεν σου άρεσαν επειδή είμαι αλλοδαπός.
Αλλά πάλι το
ADV F800GS (μην παρετε BMW) ήταν υπέροχο στην καθημερινή κίνηση, αλλά με το ADV 1200 GS (μην παρετε BMW) φοβάσαι μην πάρεις καθρέπτες με το καρτερ σου.

fixed :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Α ναι, κάτι είχα διαβάσει και εψαχνα τσιμπιδακι να τραβήξω τα μαλλιά μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

διάβασα το παραπάνω παλιότερο θέμα ο μοτοαγαπούλης η μοτολοβερ ή τουίτι που είναι ρε παιδιά? είναι καλά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

διάβασα το παραπάνω παλιότερο θέμα ο μοτοαγαπούλης η μοτολοβερ ή τουίτι που είναι ρε παιδιά? είναι καλά?

Καλα ειναι αλλα στο θεμα μας περικαλω....:beee:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα ειναι αλλα στο θεμα μας περικαλω....:beee:

Στο θεμα μας.. Κωστα εσυ τι προτιμας στη δική σου οσον αφορα θεση οδηγησης, ανεση ΚΑΙ στριψιμο, σε σχεση με καποια ορθια κσι ψηλη (adv) μοτοσυκλετα αν εχεις οδηγησει; αν ειχες μονο αυτη για καθε μερα θα σε βολευε; 

Δεδομενου οτι δεν ειναι κανα τεραστιο σε ογκο μηχανακι 

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο θεμα μας.. Κωστα εσυ τι προτιμας στη δική σου οσον αφορα θεση οδηγησης, ανεση ΚΑΙ στριψιμο, σε σχεση με καποια ορθια κσι ψηλη (adv) μοτοσυκλετα αν εχεις οδηγησει; αν ειχες μονο αυτη για καθε μερα θα σε βολευε; 

Εγω οδηγησει ΤΑ οχι βεβαια σε ταξιδι.Ωστοσο επειδη εχω συνηθισει και βολευτει με την συγκεκριμενη θεση η οποια σου δινει την δυνατοτητα και να πηγαινεις ελαφρως σκυφτος αλλα και στιγμες που αν θες μπορεις να εισαι και ορθιος κατα μεγαλο μερος!

Για το στριψιμο δεν μπορω να σου πω και να συγκρινω γιατι δεν εχω οδηγησει adv  σε στροφιλικι. Ωστοσο στο στριψιμο η ασπρουλα μου δεν με δυσκολευει καθολου ουτε με κουραζει.

Οπως ειπαν και οι προηγουμενοι ετσι σου λεω κι εγω φιλε Γαβριηλ. Ειναι καθαρα γουστα και πως του αρεσει του καθε αναβατη να οδηγει! Δεν ισχυει το: "αυτο ειναι καλυτερο και το αλλο χειροτερο".Οπως βολευεται και την βρισκει ο καθε ενας. Η μοτοσυκλετα και γενικα ο μοτοσυκλετισμος ειναι απολαυση,χομπι,τροπος ζωης και εκει δεν υπαρχουν standarts!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω οδηγησει ΤΑ οχι βεβαια σε ταξιδι.Ωστοσο επειδη εχω συνηθισει και βολευτει με την συγκεκριμενη θεση η οποια σου δινει την δυνατοτητα και να πηγαινεις ελαφρως σκυφτος αλλα και στιγμες που αν θες μπορεις να εισαι και ορθιος κατα μεγαλο μερος!

Για το στριψιμο δεν μπορω να σου πω και να συγκρινω γιατι δεν εχω οδηγησει adv  σε στροφιλικι. Ωστοσο στο στριψιμο η ασπρουλα μου δεν με δυσκολευει καθολου ουτε με κουραζει.

Οπως ειπαν και οι προηγουμενοι ετσι σου λεω κι εγω φιλε Γαβριηλ. Ειναι καθαρα γουστα και πως του αρεσει του καθε αναβατη να οδηγει! Δεν ισχυει το: "αυτο ειναι καλυτερο και το αλλο χειροτερο".Οπως βολευεται και την βρισκει ο καθε ενας. Η μοτοσυκλετα και γενικα ο μοτοσυκλετισμος ειναι απολαυση,χομπι,τροπος ζωης και εκει δεν υπαρχουν standarts! προφανως και ετσι ειναι, αυτο το ειπαμε απο την αρχη!  Γουστα ειναι, και γενικα δε μου αρεσει να βαζω κοσμο σε κουτακια.. κουβεντα του καφενε γουσταρω να κανουμε, δε μπορεις ν κανεις αναλυση με  κριτήρια λογικης σε κατι υποκειμενικο! 

:biggrin:.. Εγω ποτε θα γινω μανα να παρω καινουριο μοτοσακο; (ποτε κατακαημενε ετσι οπως πας, και μαυτο χαρουμενος να σαι. )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:biggrin:.. Εγω ποτε θα γινω μανα να παρω καινουριο μοτοσακο; (ποτε κατακαημενε ετσι οπως πας, και μαυτο χαρουμενος να σαι. )

Θα ρθει κι εσενα η ωριτσα σου συντροχε....:winking: Εγω περιμενα 36 χρονια :_zeppelin:

Τροποποιήθηκε από τον ΚωσταςΤ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ρθει κι εσενα η ωριτσα σου συντροχε....:winking: Εγω περιμενα 36 χρονια :_zeppelin:

Για την ασπρουλα η γενικά; γιατι  τη δική μου (που παλι καλα και ευτυχως κλπ κλπ και μπορω και βιωνω τη μαγεια του μοτοσυκλετισμου) τη πηρα στα 33!!  

Ντάξει τωρα για την επομενη κ εφοσον αντεχει τουτη ακομα, ειναι γλυκεια η αναμονη  ( :offtopic: το ξερω )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κώστα , εσύ που έχεις βολτάρει παρέα με το Μούλτι του Αργύρη και το ξέρεις αρκετά καλά , θεωρείς πως υπάρχει αντικειμενικός λόγος να επιλέξει κάποιος ένα ST αντί γι αυτό;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για την ασπρουλα η γενικά; γιατι  τη δική μου (που παλι καλα και ευτυχως κλπ κλπ και μπορω και βιωνω τη μαγεια του μοτοσυκλετισμου) τη πηρα στα 33!!  
Ντάξει τωρα για την επομενη κ εφοσον αντεχει τουτη ακομα, ειναι γλυκεια η αναμονη  ( :offtopic: το ξερω )

Για την ασπρουλα περιμενα 38 χρονια.Για την μαυρουλα (SH) 36. Αλλα γενικα μιλαω για τον μοτοσυκλετισμο!

Κώστα , εσύ που έχεις βολτάρει παρέα με το Μούλτι του Αργύρη και το ξέρεις αρκετά καλά , θεωρείς πως υπάρχει αντικειμενικός λόγος να επιλέξει κάποιος ένα ST αντί γι αυτό;

Αν καταλαβα καλα την ερωτηση σου σου απαντω πως Οχι...γι αυτο και ολη η συζητηση αυτη θεωρω οτι ειναι κατι το υποκειμενικο. Γιατι πολυ απλα καποιος μπορει να του αρεσει το στυλ της Multi και καποιος αλλος της δικης μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέρα της εμφάνισης του γκαζιού του στησίματος και των δυνατοτήτων του? Μπααααα....όχι μωρέ θα πάρω μια busa να 300ρίζω.  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πέρα της εμφάνισης του γκαζιού του στησίματος και των δυνατοτήτων του? Μπααααα....όχι μωρέ θα πάρω μια busa να 300ρίζω.  

εεε, εγω επειδη το παιρνουν ολοι, (οσοι μπορουν τελοσπαντων) δε θα το παιρνά, θα επαιρνα -δε-ξερω-τι, ειναι δυσκολη ερώτηση, θα το σκεφτω και θα επανελθω :crazy:

edit: 

BMW-R-1200-RS-7679_2.jpg

ετσι κι αλλιως κουλαδι ειμαι, τη μουλτι θα την ειχα και θα με εβριζε που δε μπορω να τη παω οπως παει (οχι οτι αυτο θα το παω ποτε 100% αλλα λεμε τωρα. 

Ειμαι παπουδιερας τι να κανω

Τροποποιήθηκε από τον GavriilVet

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γαμώ τα μηχανάκια είναι φίλε. Αν είσαι έτοιμος για παντρειά μαζι του τότε είναι κορυφή. Αν θες σε 2-3 χρόνια να το αλλάξεις τότε να είσαι προετοιμασμένος για σχεδόν 50% κάτω σε τιμή.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γαμώ τα μηχανάκια είναι φίλε. Αν είσαι έτοιμος για παντρειά μαζι του τότε είναι κορυφή. Αν θες σε 2-3 χρόνια να το αλλάξεις τότε να είσαι προετοιμασμένος για σχεδόν 50% κάτω σε τιμή.

Βασικα με αφορμη τη δοκιμη αυτου που διαβαζα στο μοτο ξεκινησα και το ολο θεμα.. 

Εκει ο συντακτης εθιγε το θεμα οτι εχει γινει "μοδα" το 1200gs, ενω αυτο εδω ειναι μια μηχανη "της παλιας σχολης" οσον αφορα τα ταξιδια και το να κυκλοφορεις στο δρομο, που τεινει να ξεχαστει απο τις τασεις της εποχης. 

(εγω προς το παρον το kle εχω και θα εχω, αααν παρω κατι κοιτα το dreambike μου 
:winking: ) 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο συντάκτης να κόψει τις μ@λ@κίες και να αναλογιστεί πως η μαμά μπεμβέ ζητάει από τον υποψήφιο αγοραστή να πάει να σκάσει 20 χιλιάρικα για να πάρει ένα σπορτ τούρινγκ με ΜΠΟΞΕΡ. Σαν να βγει σούπερκαρ με 200 άλογα. Ναι , είναι τέλειο/φανταστικό/πανέμορφο μπλα μπλα μπλα αλλά είναι ασέβεια ο μπόξερ προς τον χαρακτηρισμό sport touring. Προφανώς λοιπόν θα επιλέξει ο κόσμος το GS και όχι το RS. Από την στιγμή λοιπόν που δεν ανανεώνουν την σειρά Κ από το 2009 και έχουν πρεμούρα να βγάλουν το νέο " Μούλτι " ΧR 1000 τότε μάλλον η απάντηση στην ερώτησή σου είναι πως ναι , τα νέα ST είναι τα ADV. Τουλάχιστον για κάποιες εταιρείες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ζήτημα είναι ότι δεν βγαίνουν άλλα μηχανάκια σαν το RS, ενώ υπάρχει αρκετός κόσμος που ακόμα τα γουστάρει. Το kawasaki Z1000SX ή το suzuki GSX-S1000F πχ θα μπορούσαν να ήταν ταμάμ υποψήφιοι αν είχαν ένα κλικ δυνατότερο υποπλαίσιο και καλύτερη σέλα συνεπιβάτη. Αν το πεις αυτό στην kawasaki, θα σου πει "φίλε, υπάρχει και το Versys 1000", "φιλαράκι, V-Strom 1000 είναι το μηχανάκι για σένα" θα σου πει η suzuki. E δεν είναι, τι να κάνουμε, εξού και το παράπονο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ζήτημα είναι ότι δεν βγαίνουν άλλα μηχανάκια σαν το RS, ενώ υπάρχει αρκετός κόσμος που ακόμα τα γουστάρει. Το kawasaki Z1000SX ή το suzuki GSX-S1000F πχ θα μπορούσαν να ήταν ταμάμ υποψήφιοι αν είχαν ένα κλικ δυνατότερο υποπλαίσιο και καλύτερη σέλα συνεπιβάτη. Αν το πεις αυτό στην kawasaki, θα σου πει "φίλε, υπάρχει και το Versys 1000", "φιλαράκι, V-Strom 1000 είναι το μηχανάκι για σένα" θα σου πει η suzuki. E δεν είναι, τι να κάνουμε, εξού και το παράπονο...

Τι έχει ρε φίλος το V το 1000 δλδ και δεν σου κάνει???? :p

ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΡΕ με το έτσι θέλω.....βγάζεις και γλώσσα σαρδανάπαλε στον υπερτριμέγιστο εμπειρογνώμων της ΚαουασσσσΆκι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+10000 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι έχει ρε φίλος το V το 1000 δλδ και δεν σου κάνει???? :p

ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΡΕ με το έτσι θέλω.....βγάζεις και γλώσσα σαρδανάπαλε στον υπερτριμέγιστο εμπειρογνώμων της ΚαουασσσσΆκι

Άϊ ρε συ να κόψεις κανά κρεμμύδι με το katana, ότι θέλω θα πάρω... :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άϊ ρε συ να κόψεις κανά κρεμμύδι με το katana, ότι θέλω θα πάρω... :tooth:

ενα Εφταμισο 2κύλινδρο versys θέλω με 80αλόγατα  και κάνα 8-9κιλο ροπή και τετραπίστονες ....άντε βάλε και μια ψιλότερη ζελατίνα.....ρίξε και ένα σετάκι αναρτήσεις Οχλινςςςς.....και μιας και μπήκες στον κόπο ρίξε και ένα αλουμινένιο πλαισιάκι να είναι πιο μόρτικο....άντε και επειδή σε συμπαθάω βάλε και μια ανατομική σέλα.....θερμαινόμενη όχι μαλακίες τσίπικες. Γριπ θερμαινόμενα θα βάλω από την δικιά μου και ειμαι  Α Ρ Χ Ο Ν Τ Α Σ. 

Αυτά.....μετά στα καραμπαλίκια μου όλα...δεν πα να βγάζει ότι θέλει όποιος θέλει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενα Εφταμισο 2κύλινδρο versys θέλω με 80αλόγατα  και κάνα 8-9κιλο ροπή και τετραπίστονες ....άντε βάλε και μια ψιλότερη ζελατίνα.....ρίξε και ένα σετάκι αναρτήσεις Οχλινςςςς.....και μιας και μπήκες στον κόπο ρίξε και ένα αλουμινένιο πλαισιάκι να είναι πιο μόρτικο....άντε και επειδή σε συμπαθάω βάλε και μια ανατομική σέλα.....θερμαινόμενη όχι μαλακίες τσίπικες. Γριπ θερμαινόμενα θα βάλω από την δικιά μου και ειμαι  Α Ρ Χ Ο Ν Τ Α Σ. 

Αυτά.....μετά στα καραμπαλίκια μου όλα...δεν πα να βγάζει ότι θέλει όποιος θέλει....

Με ογδόντα ψωροαλόγατα δεν κερδίζεις κανέναν στο υπερατού, άρα είσαι εκτός θέματος, ύπαγε... :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με ογδόντα ψωροαλόγατα δεν κερδίζεις κανέναν στο υπερατού, άρα είσαι εκτός θέματος, ύπαγε... :sopase:

Καλά όταν θα τσαγιάζω στα χάιπερσπόρια στο Λεωνίδιο έλα πε μου. ..... 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσάγιασε εσύ και χάιπερφυστίκια, ωφού! :2funny:

Τροποποιήθηκε από τον adel

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα