Jump to content
Sign in to follow this  
giannis f

αγορά skooter

Recommended Posts

παιδιά καλησπέρα θα ήθελα την συμβουλή σας για την αγορά σκούτερ 

Το honda vision 110cc ή το Agility City 125 | Kymco . 

Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι kymco λόγο τιμής απο σκαρί όπως το θέλω και 125 cc φοβάμαι μην έχουν προβλήματα .Δεν τα ξέρω ;αν κάποιος  το γνωρίζει ας με ενημερώσει

Όσο για το honda κορυφή !! αλλά μικρό ....νομίζω!!  Περισσότερο με ενδιαφέρει  σαν σκαρί το βλέπω μικρο και αυτά τα κυβικά  καλά .Όμως  ακριβό αλλά αξιόπιστο 

Γιατί με το προηγούμενο Daytona μέσα σε δύο χρόνια το πέταξα .Δεν θέλω τα ίδια  

Τροποποιήθηκε από τον giannis f

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καταρχην εισαι σε εντελως λαθος κατηγορια. Στο θεμα σου ομως, καποια στιγμη ημουν ετοιμος να παρω ενα vision. Οπως και να χει και τα δυο ειναι για να κανεις την δουλεια σου και οχι για να κανεις κοντρες! Μεγαλες διαφορες στο γκαζι δεν νομιζω να εχουν. Και τα κυμκο  εχουν καλη φημη. Τι διπλωμα εχεις; τι κυβικα οδηγας;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχην εισαι σε εντελως λαθος κατηγορια. Στο θεμα σου ομως, καποια στιγμη ημουν ετοιμος να παρω ενα vision. Οπως και να χει και τα δυο ειναι για να κανεις την δουλεια σου και οχι για να κανεις κοντρες! Μεγαλες διαφορες στο γκαζι δεν νομιζω να εχουν. Και τα κυμκο  εχουν καλη φημη. Τι διπλωμα εχεις; τι κυβικα οδηγας;

δεν το θέλω για κόντρες ούτε για μόστρα αυτό που με ενδιαφέρει να κάνω την δουλειά μου και να μου βγει καλό , το σιγουρο είναι τοvision είναι honda !! όμως μικρο  είμαι στο kumco λογο τιμής και ποιο μεγάλο σαν σκαρί τα κυβικά δεν δίνω τόσο σημασίαια , αυτό που με ενδιαφέρει αν η kumko δεν βγάζει ζημίες ,για να μη τρέχω στα συνεργεία αλλιώς  θα προτιμήσω vision όσο για το δίπλωμα και τι οδηγώ μέχρι στα 125cc 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν το θέλω για κόντρες ούτε για μόστρα αυτό που με ενδιαφέρει να κάνω την δουλειά μου και να μου βγει καλό , το σιγουρο είναι τοvision είναι honda !! όμως μικρο  είμαι στο kumco λογο τιμής και ποιο μεγάλο σαν σκαρί τα κυβικά δεν δίνω τόσο σημασίαια , αυτό που με ενδιαφέρει αν η kumko δεν βγάζει ζημίες ,για να μη τρέχω στα συνεργεία αλλιώς  θα προτιμήσω vision όσο για το δίπλωμα και τι οδηγώ μέχρι στα 125cc 

Πολυ καλος φιλος που εχειωτι agility 150 το χει καμαρι πως ειναι σκυλος. Αλλα αλλου ρχω ακουσει πως βγαζει χαζα θεματακια. Το θεμα ειναι πως σε σχεση με το  vision το agility εχει πουλησει πολλαα περισσοτερα. Το βρισκεις με καλα λεφτα και βρισκεις ανταλλακτικα. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολυ καλος φιλος που εχειωτι agility 150 το χει καμαρι πως ειναι σκυλος. Αλλα αλλου ρχω ακουσει πως βγαζει χαζα θεματακια. Το θεμα ειναι πως σε σχεση με το  vision το agility εχει πουλησει πολλαα περισσοτερα. Το βρισκεις με καλα λεφτα και βρισκεις ανταλλακτικα. 

agility το 125 πάει στα 1795 euro το honda vision 2080 euro  

agility άνετο βολικό με ξεκούραστη θέση οδήγησης με τιμή καλή να όμως τα θεματάκια με κάνουν να μη το αποφασίζω ....όμως μου αρέσει!!

το  vision  μικρό καμιά σχέση θέση οδήγησης με το agility, χλωμό για συν επιβάτη η τιμή του ανεβαίνει όμως honda χωρίς θεματάκια....πιστεύω  γιατί πριν δύο χρόνια είχα το lead σκύλος ...!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι 1.90 και 87 κιλα, στο vision με την κοπελια δεν ειχα θενα χωραγα ανετα που ειχαμε ανεβει. Οπτικα προτιμω το vision. Απλα δεν ξερω γιατι εχουν κυκλοφορησει λιγα. Γιατι δεν κοιτας κατι σε honda pcx 125; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι 1.90 και 87 κιλα, στο vision με την κοπελια δεν ειχα θενα χωραγα ανετα που ειχαμε ανεβει. Οπτικα προτιμω το vision. Απλα δεν ξερω γιατι εχουν κυκλοφορησει λιγα. Γιατι δεν κοιτας κατι σε honda pcx 125; 

pcx 125 ωραίο μηχανάκι !ξεφεύγει από θέμα τιμής .Μες στην βδομάδα θα πάω να ξαναδώ το vision 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρε και ξανα αλλο ατομο μαζι ως συνεπιβατη για να δεις αν θα χωρατε και πως θα σε βολεψει. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρε και ξανα αλλο ατομο μαζι ως συνεπιβατη για να δεις αν θα χωρατε και πως θα σε βολεψει. 

μέχρι την Πέμπτη θα δείξει θα τα δω στο μαγαζί λεπτομερώς κι εκεί θα αποφασίσω!! honda ή kymko τελική απόφαση στο μαγαζί να δω τι θα πει για το καθένα κι ο αντιπρόσωπος  

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικά σήμερα ούτε kymko ούτε honda αποφάσισα  sym SYMPHONY SR 150!! από Δευτέρα θα το έχω στα χέρια μου!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από τα πιο όμορφα scooter το symphony sr , δυνατό (σε σχέση με άλλα scooter της κατηγορίας), με καλά φρένα , καλές  (για την κατηγορία του)  αναρτήσεις  και σωστές διαστάσεις τροχών. Το  μόνο αρνητικό στοιχείο στο symphony είναι η μεγάλη κατανάλωση καυσίμου κυρίως στα απότομα "άνοιξε-κλείσε" του γκαζιού . 

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου όταν θα το παραλάβεις ! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από τα πιο όμορφα scooter το symphony sr , δυνατό (σε σχέση με άλλα scooter της κατηγορίας), με καλά φρένα , καλές  (για την κατηγορία του)  αναρτήσεις  και σωστές διαστάσεις τροχών. Το  μόνο αρνητικό στοιχείο στο symphony είναι η μεγάλη κατανάλωση καυσίμου κυρίως στα απότομα "άνοιξε-κλείσε" του γκαζιού . 

πιστεύω ότι έκανα σωστή επιλογή  να λέω την αλήθεια για άλλο είχα σκοπό  άλλο αγόρασα !Όμως ο αντιπρόσωπος της περιοχής honda-kymko Eίναι παράξενος .....δεν μπόρεσα να τα βρω .Πηγα σε internet cafe διάβασα για το sym σχόλια απο εκείνους που το έχουν !!... Είχα κατά νου και το  sym ο αντιπρόσωπος συνεργάσιμος και πρόθυμος για ότι τον ρώταγα  είναι και γνωστός και έτσι κατέληξα σε αυτό .Με την παραλαβή του θα σας πω τις πρώτες εντυπώσεις 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικά χθες ήρθες στα χέρια μου το μηχανάκι οι εντυπώσεις από το λίγο που το έχω , μου άρεσε  σχεδίαση του πάει το άσπρο χρώμα μαζί με τα κόκκινα αυτοκόλλητα που έχει ,το ίδιο κόκκινο ανάρτηση με μαύρο οι τροχοί . Στο ταμπλό ηλεκτρονικό η στάθμη βενζίνης ο χιλιομετρητής μαζί με την ώρα και αναλογικό  τα χιλιόμετρα ανά ώρα .Η ποιότητα την πλαστικών ικανοποιητικά καλά όχι....honda !! Oι αναρτήσεις με συνδυασμό των 16 ιντσών  απροβλημάτιστες!! απορροφούν   τις κακοτεχνίες του δρόμου χωρίς να χτυπάν .Η θέση οδήγησης πολύ καλή  με σωστή στήριξη του σώματος , η σέλα δεν είναι  με αφρώδης ....όμως δεν γλιστράς καθόλου , φοβερά δισκόφρενα εμπρός πίσω , μαζί με τα φώτα ....τα βλέπεις όλα μέρα!!. Τώρα από θέμα κινητήρα  είναι πολύ σφιχτός δεν μπορώ να πως περισσότερα θα δούμε μετά το στρώσιμο. Η κατανάλωση 80 χιλιόμετρα με ταχύτητα40-50χιλ .ώρα ,  δύο γραμμούλες  στο δίχτυ βενζίνης .Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι μυρίζει ο κινητήρα ....το χρώμα του κινητηρα είναι.. δεν ξέρω;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα