Jump to content
Sign in to follow this  
markoskav

xt660r pegaso trail

Recommended Posts

καλησπερα φορουμ ειμαι σε δηλημα.Υστερα απο ερευνα και βαση αναγκων-χρησης κατεληξα σε αυτα τα 2 . και τα 2 ειναι ομορφα και τα 2 εχουν ιδιο κινητηρα αλλα δεν ξερω το χτ ειναι γιαμαχα ολοι λιγο πολυ ξερουμε δεν σπαει δεν χαλαει αλλα πολυ εντουραδικο ενω το απριλια πιο ον οφφ αλλα δεν ξερω απριλια μονο προβληματα ακουω. θα εχω ανταλακτικα ;;;; στην γιαμαχα και στο περιπτερο να πας βρισκεις.

ολες οι γνωμες δεκτες για αυτα τα 2 μηχανακια

ευχαριστω προκαταβολικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τα προβληματα που βγάζει το aprilia, γενικά ειναι χαζομάρες, κατι χαζα ηλεκτρικά, ενα ελατηριακι στο ντουλαπάκι στο τεποζιτο, αντλια βενζίνης, αλλα τίποτα το ακριβό. 

Κατα τα άλλα ιδιο κινητήρα με το xt, και καλύτερα περιφεριακά. Κατα τη γνώμη μου πολύ πιο όμορφο ( το pegaso).. 

Γενικά τα απριλια τεινουν να βγάζουν περισσότερα ηλεκτρολογικά προβλήματα απο το μεσο όρο, αλλα απο την άλλη ειναι πολύ πιο ομορφα, και πολλες φορές πρωτοποριακά.. 

Για μένα να παρεις οτι γουστάρεις περισσότερο.. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εδω αλλοι εχουν και συντηρουν ευρωπαικα καθαροαιμα μηχανακια απο εταιριες που εχουν κατεβασει ρολα κι εσυ φοβασαι μηπως δεν θα βρισκεις ανταλλακτικα για πηγασο? 

Παρε το aprilia, πολυ το σκεφτεσαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 στο Trail. Για τα ποιοτικότερα περιφερειακά του, την ομορφιά του (καλά αυτό είναι υποκειμενικό), τα απροβλημάτιστα χιλιόμετρα που έχω έως τώρα και τέλος επειδή άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. 

Τροποποιήθηκε από τον Giannis90

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πραγματικό δίλημμα είναι αν θέλεις μοτοσυκλέτα (Pegaso Trail) ή παπάκι με μεγάλο κινητήρα (XT660R). 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ με τον artech, καθώς κι'εγώ θεωρώ πως το XT660R πρόκειται περισσότερο για παπί με μεγάλο μοτέρ, τροχούς και αναρτήσεις, το χρησιμοποιώ καθημερινά και το αποκαλώ "ο εργάτης"..αν και για του στραβού το δίκιο, στο χώμα συμπεριφέρεται ικανοποιητικότατα. Από την άλλη τα περιφερειακά είναι και στα δύο (trail και R) σκατά, μην τα δει λίγο ο ήλιος και τα έχει καταστρέψει. Εγώ πάντως πήρα Yamaha γιατί θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο....μου ήπιαν το αίμα οι Ιταλίδες με τις "χαζοζημιούλες" τους, αν και ο εργάτης είναι κι'αυτός made in France!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιο άνετο σε σέλα το Trail, πιο ψηλό το ΧΤ-R.

Επειδή είχα στο παρελθόν το XT-R, θα μιλήσω γι' αυτό.

Πρόκειται για αρκετά ευέλικτο μηχανάκι (όχι όμως όσο το παλιό ΧΤ 600, διότι το XT660R είναι βαρύτερο), με δυνατό και εύστροφο κινητήρα, ικανό να κρατάει υψηλές (για μονοκύλινδρο) μέσες ωριαίες ταχύτητες (είχα πάει δικάβαλος Κωνσταντινούπολη με αυτό!!) και με σχετικά μέτρια ποιότητα υλικών, βαφής και κατασκευής.

Αφού πάντως κοιτάς για μηχανάκι all round, καλό θα είναι να ρίξεις και μια ματιά στο παλιό μονοκύλινδρο BMW F 650 GS. Πιο ποιοτικό, πιο άνετο και πιο κατάλληλο για δικάβαλες μεγάλες αποστάσεις.

Τροποποιήθηκε από τον Αιγαιοπλόος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πραγματικό δίλημμα είναι αν θέλεις μοτοσυκλέτα (Pegaso Trail) ή παπάκι με μεγάλο κινητήρα (XT660R). 

καλη η ερωτηση σου... αυτο που θελω να κανει το μελλοντικο μηχανακι μου ειναι να μπορω να κινουμαι ανετα στην πολη να μην φοβαμαι να του πιω το αιμα (καμια μπαντα καμια σουζιτσα κανεναν κοφτη) βλεπω κατι χτ600 ειναι ολη μερα τερμα και  δεν ζητανε τιποτα.. να μπορω να κανω και κανενα ταξιδακι εντος η και εκτος δρομου.

Ποιο άνετο σε σέλα το Trail, πιο ψηλό το ΧΤ-R.

Επειδή είχα στο παρελθόν το XT-R, θα μιλήσω γι' αυτό.

Πρόκειται για αρκετά ευέλικτο μηχανάκι (όχι όμως όσο το παλιό ΧΤ 600, διότι το XT660R είναι βαρύτερο), με δυνατό και εύστροφο κινητήρα, ικανό να κρατάει υψηλές (για μονοκύλινδρο) μέσες ωριαίες ταχύτητες (είχα πάει δικάβαλος Κωνσταντινούπολη με αυτό!!) και με σχετικά μέτρια ποιότητα υλικών, βαφής και κατασκευής.

Αφού πάντως κοιτάς για μηχανάκι all round, καλό θα είναι να ρίξεις και μια ματιά στο παλιό μονοκύλινδρο BMW F 650 GS. Πιο ποιοτικό, πιο άνετο και πιο κατάλληλο για δικάβαλες μεγάλες αποστάσεις.

καλο χρυσο το bmw αλλα μηδενικη τεχονολια πανω εχει τοσα μπλιμπλικια εκει πανω μια βενζινα δεν βαλαν και γενικα δεν μου αρεσει εμφανισιακα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα