Jump to content
Prodrom

Bmw F650 Funduro 1998

Recommended Posts

Καλησπέρα/Καλημέρα σας.

Λοιπον τον τελευταίο χρόνο κινούμαι με ενα τιμιότατο Kymco Agility 150cc , αλλα μιας και ειναι το μόνο μου μεταφορικό μέσο η μηχανή , θα θελα κατι μεγαλύτερο , που θα με βγάζει άνετα και εκτός πόλης. Παρουσιάστηκε λοιπόν στο car.gr ενα Bmw F650 του 98 που φαίνεται πολύ προσεγμένο , με 48.000χλμ και πολύ δελεαστική τιμή. Θα παω να το δω κι απο κοντά. Αυτό που με προβληματίζει όμως είναι η παλαιότητα..Αξίζει? το πλάνο ειναι ανταλλαγή με το σκούτερ μου ,και ο,τι διαφορα προκύψει να πληρωθεί σε δόσεις. 

Θα θελα τις απόψεις σας πάνω στο θέμα , και αν κάποιος είναι κάτοχος του Bmw του τίτλου , ας μου δώσει τα φώτα του.

Ευχαριστώ πολύ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αξιόπιστο μηχανικά μοτέρ της ροταξ όμως υποφέρει απο θέματα με την μίζα και το κομπλερ της, κυρίως λόγο άγνοιας ως προς την χρήση των ιδιοκτητών, το δεύτερο μεγαλύτερο θέμα έναντι του ανταγωνισμού(kle500, xf650) είναι η υποστήριξη και το κόστος των μαμα ανταλλακτικών   

πόσο στο δίνει? 

έχε υπόψιν το μοντέλο '92 είναι αυτό(με τα ενσωματωμένα στο φερινκ φλασάκια)

f650.jpg

και του '97 που έγινε το facelift

5_25.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://nikitakis.car.gr/bikes/view/7505747/

Αυτή είναι η αγγελία. 1.195Ε μου φαίνονται καλή τιμή.

Φίλε όταν λές "κυρίως λόγο άγνοιας ως προς την χρήση των ιδιοκτητών" εννοείς πως τα προβλήματα που ανέφερες παραπάνω , προκαλούνταν απο τους χρήστες λόγω λάθος χρήσης?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλαρακι πηγετο σε ενα μαστορα να το δει κ να το ακουσει κ παρτο μια χαρα εγαλειο φαινεται!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλαρακι πηγετο σε ενα μαστορα να το δει κ να το ακουσει κ παρτο μια χαρα εγαλειο φαινεται!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν φαίνεται :/

Παίζει στο μισάωρο που ανέβασα το λινκ εδώ , να τη κατέβασε ο νικητάκης. Λες να τη πήρανε?? τζάμπα ψήθηκα...δε βαριέσαι , καλά να μαστε.
Εμπρόοοος καλό μου Kymcoooo! :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην ιδια κατηγορια θα διαλεγα καλυτερα αυτο, πατα εδω. Πολυ καλυτερη μοτοσυκλετα απο πολλες αποψεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Guys σας ευχαριστώ όλους. Πιστεύω αυτό που είναι πιο φρόνιμο να κάνω είναι να παω σε απεριόριστο απο Α2 που έχω , να ανεβάσω μπατζετ τον επόμενο καιρό και να πάρω κάτι πιο καινούριο, σε ον-οφφ που είναι και η καψόυρα μου.  Θα επανέλθω με νέο θέμα οταν έρθει ο καιρός , αν και πάνω-κάτω ειναι γνωστά τα μοντέλα που παίζουν σε αυτή τη κατηγορία και μικρομεσαίο μπατζετ.

Σας ευχαριστώ όλους ξανά,
Όρθιοι πάντα. :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλύτερα κάνα kle 500 ή το ντομινατορ πιο πάνω, εγώ κλε θα περνα

τι λε ρε... :giljotiini:

Guys σας ευχαριστώ όλους. Πιστεύω αυτό που είναι πιο φρόνιμο να κάνω είναι να παω σε απεριόριστο απο Α2 που έχω , να ανεβάσω μπατζετ τον επόμενο καιρό και να πάρω κάτι πιο καινούριο, σε ον-οφφ που είναι και η καψόυρα μου.  Θα επανέλθω με νέο θέμα οταν έρθει ο καιρός , αν και πάνω-κάτω ειναι γνωστά τα μοντέλα που παίζουν σε αυτή τη κατηγορία και μικρομεσαίο μπατζετ.

Σας ευχαριστώ όλους ξανά,
Όρθιοι πάντα. :biggrin:

σωστοτατος.. ειδικα το να ανεβάσεις το μπάτζετ! Αντε με το καλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο αυτο που δειχνει το κλε το 500 αρι ειναι καλυτερο,εμενα το κλε το 500 μετα το facelift αν και απαραδεκτο περιφερειακα εχει καλουτσικο μοτερακι (που εχει και περιθωριο βελτιωσης) και απο αξιοπιστια ακουω καλα λογια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα