xStefanosx 686 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 3,5k δεν τα λες ακριβώς ένα κομμάτι ψωμί !! Ένα κομμάτι ψωμί λες τα 2-2,5 που θες για fz6 !! Επίσης αν είναι να πάρει τετρακύλινδρο 600 χίλιες φορές να πάρει τριπλε είναι σε όλα τού καλύτερο !!Τσίου καμία μα καμία από τις επιλογές που έχεις προτείνει /έχουν προταθεί δεν πρόκειται να σε τρομάξει με την ιπποδύναμη της !! Τα 100 (περίπου) τετρακύλινδρα άλογα αν δεν το πας το μηχανάκι με πολλές στροφές δεν θα τα καταλάβεις ποτέ !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 Aγαπητε τσιου για το μτ07 πρεπει να ανεβεις σε μπατζετ.Δε βλεπω να παιζει κανενα στα 4κ.θες αλλα 500 + αν χρειαζεται καποια μικροπραματα το μηχανακι. Τιμιοτατο,ευκολο και ασφαλες μηχανημα.Αλλα καιει περισσοτερο απο δικυλινδρο και το καλοκαιρι η θερμοκρασια που βγαζει δεν παλευεται οπως σε ολα τα 4Κ...Ενδεικνυται για βολτα περισσοτερο παρα για αναγκαστικη καθημερινη μετακινηση.Και στο τριπλ που ναι 3κυλινδρο μη νομιζεις ευκολα ψηνεις ομελετα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
billy84 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 Aγαπητε τσιου για το μτ07 πρεπει να ανεβεις σε μπατζετ.Δε βλεπω να παιζει κανενα στα 4κ.θες αλλα 500 + αν χρειαζεται καποια μικροπραματα το μηχανακι.Και στο τριπλ που ναι 3κυλινδρο μη νομιζεις ευκολα ψηνεις ομελεταΤο ξερω, οπως και στο Tracer και στο Tiger.Βασικα τα 3Κ ειναι περισσοτερο κοντα στα 4Κ σε θερμοκρασιες,σε γενικες γραμμες τα καλοκαιρια ταλαιπωρεισαι αλλα φυσικα εχεις και αποδοση μεγαλυτερη απο τα 2Κ παντου.Τα δικυλινδρα σε αυτα τα κυβικα εχουν αλλα πλεονεκτηματα και τα θεωρω περισσοτερο allaround. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 Για μεσα στη πολη χορνετ?Εδω λεμε για τη καταναλωση του 696 και του 675 και θα παρει 4Κ?το ψεκαστό σφικάκι δεν καίει πολύ.όσο καίνε και τα άλλα 2 πάνω κάτω. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 Να καίει σαν το 675 οκ..ίσως.. Αλλά δεν παίζει να καίει σαν το 696..Εκτός αν το 696 πηγαίνει κόφτες και το CB χαλαρά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 Είναι προφανές ότι είσαι για μτ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 Να καίει σαν το 675 οκ..ίσως.. Αλλά δεν παίζει να καίει σαν το 696..Εκτός αν το 696 πηγαίνει κόφτες και το CB χαλαρά..Τα έχεις μετρήσει;Εγώ ναι,αλλά εκτός πόλης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dont 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εγώ πάντως με το 695 καίω γύρω στο 6,5 μέσο όρο παντού. (πόλη, ταξίδι, επαρχιακό). Λόγω του κιτ performance κ κοντού γρανάζωματος. Με μαμά κατάσταση 1 λίτρο κάτω τουλάχιστον αλλά χάλια λειτουργία κ πιο αδύναμο. Δεν είναι ότι στην πόλη δε θα πάει, αλλά συμφωνώ πως δεν είναι κ το καλύτερο της. Μόλις βγεις λίγο εκτός όμως θα ευχαριστηθείς πολύ... Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 από τον Dont 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChristosZ 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 (τροποποιήθηκε) @Gen.Markus Ο γείτονας μου έχει το Cb το ψεκαστό και από αυτόν ξέρω για τις καταναλώσεις του εντός πόλης..Εκτός πόλης είναι άλλη κουβέντα..εκτός πόλης ανάλογα με τον ρυθμό είναι λογικό να καίνε το ίδιο..Απλά εγώ μίλαγα για εντός πόλης που αναφέρει ο δημιουργός του θέματος.. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 από τον ChristosZ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Triofilos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 Καλησπερα κι απο μενα! Η καταναλωση δεν ειναι κριτηριο για να διαλεξεις αναμεσα σε μτ07, μονστερ, τριπλ ή χορνετ. Πανω κατω ειναι ιδια! Τωρα αν το ενα καιει 6λ/100 και το αλλο 6,2λ/100 δεν ειναι διαφορα εκτος αν το θες για να κανεις delivery. Οσον αφορα τη χρηση και τα 4 γυμνα ειναι, ευκολοδηγητα μηχανακια με χαμηλο βαρος και χωρις ακραιες επιδοσεις, ολα θα βολεψουν και στην πολη και στην επαρχια. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 μεταξύ μας,ένα 4κ δεν βολεύει μέσα στην πόλη,γιατί δύσκολά πιάνεις το φάσμα λειτουργίας του.@ChristosZ δεν είναι μεγάλη η διαφορά και εντός πόλης. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 πολυ μου αρεσουν αυτες οι ταριφοσυζητησεις! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 Γιατί δε λες και συ την γνώμη σου τότε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Triofilos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 μεταξύ μας,ένα 4κ δεν βολεύει μέσα στην πόλη,γιατί δύσκολά πιάνεις το φάσμα λειτουργίας του.@ChristosZ δεν είναι μεγάλη η διαφορά και εντός πόλης.Σοβαρες διαφορες δεν εχουν στην πολη ενα hornet με ενα triple. Ειχα και τα 2 και μια χαρα με βολευαν οταν κατεβαινα κεντρο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 Γιατί δε λες και συ την γνώμη σου τότε;μ αρεσει να τις παρακολουθω απλα σαν θεατης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 Σοβαρες διαφορες δεν εχουν στην πολη ενα hornet με ενα triple. Ειχα και τα 2 και μια χαρα με βολευαν οταν κατεβαινα κεντρο.Από θέμα λειτουργίας μοτερ δεν είναι βολικό.Κατά τα άλλα όσο βολικό είναι πηγαίνεις με μηχανή στο κέντρο έτσι κ με αυτά.μ αρεσει να τις παρακολουθω απλα σαν θεατηςΑλίμονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Triofilos 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 Εγω αυτο που θελω να πω ειναι οτι ο φιλος καλυτερα να παρει οτι του κανει κεφι γιατι τα μηχανακι ειναι κοντα σε γενικες γραμμες. Βεβαια το καλυτερο θα ειναι να τα οδηγησει πριν αποφασισει. Κι επειδη αναφερθηκε καπου πιο πριν, θα συμφωνησω οτι καποιο με abs θα ειναι καλυτερη επιλογη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ωραίο φαίνεται δεν λέω αρκεί τα 101 που γράφει να είναι τα σκυλιά της δαλματίας και όχι τα άλογαΜη φοβου. Ναι ειναι 100κατι ανακοινωμενα απο 600κυβικακια ομως μοιρασμενα σε 4 κυλινδρους. Πολυ πιο ηπιο και φιλικο ακομα και για αρχαριο (βασικα ΕΙΔΙΚΑ για αρχαριο) απο το ΜΤ07 που θα κανει ενα "μπραου" (στις χαμηλες) και με 8 πιστονιες θα πεταχτει 20 μετρα μπροστα. Εσυ πιο βλεπεις πιο φιλικο?Δεν ειναι τυχαιο που η "σφικα" αποκαλειται "σχολείο" απο παρα πολυ κοσμο. Οταν αποφοιτησεις απο τις χαμηλομεσαιες, σε περιμενει ενας γενναίος νέος κοσμος, στις ψηλες του Hornet, που το MT απλα ...........δεν.... Τιμιοτατο,ευκολο και ασφαλες μηχανημα.Αλλα καιει περισσοτερο απο δικυλινδρο και το καλοκαιρι η θερμοκρασια που βγαζει δεν παλευεται οπως σε ολα τα 4Κ...Ενδεικνυται για βολτα περισσοτερο παρα για αναγκαστικη καθημερινη μετακινηση.Πασο. Αν και αναλογως γουστων παντα δεν εχουν δα και καμμια τεραστια διαφορα. Για να τα λεμε ολα σωστα ομως, αν οι αναγκες τις καθημερινης μετακινησης ειναι περαν και του 75-80% των συνολικων μετακινησεων, τοτε ολα λαθος ειναι. Προσωπικα δεν θα κοιταζα τιποτα με παραπανω απο εναν κυλινδρο.Φιλε Tsiou, σκεψου το σοβαρα αυτο.3,5k δεν τα λες ακριβώς ένα κομμάτι ψωμί !! Ένα κομμάτι ψωμί λες τα 2-2,5 που θες για fz6 !! Επίσης αν είναι να πάρει τετρακύλινδρο 600 χίλιες φορές να πάρει τριπλε είναι σε όλα τού καλύτερο !!Τσίου καμία μα καμία από τις επιλογές που έχεις προτείνει /έχουν προταθεί δεν πρόκειται να σε τρομάξει με την ιπποδύναμη της !! Τα 100 (περίπου) τετρακύλινδρα άλογα αν δεν το πας το μηχανάκι με πολλές στροφές δεν θα τα καταλάβεις ποτέ !!Σε σχεση με τα λεφτα που χρειαζονται για τα ΜΤ 696 και triple, ναι. Ειναι απλα ενα ξεροκοματο.Να καίει σαν το 675 οκ..ίσως.. Αλλά δεν παίζει να καίει σαν το 696..Εκτός αν το 696 πηγαίνει κόφτες και το CB χαλαρά..Α μα γεια σου. Καπως ετσι πρεπει να πηγαινουν για να βγουν βολτα μαζι.(περα απο την πλακα, χωρις να εχω μετρησεις μπροστα μου, πιστευω οτι το triple σε σχεση με το Hornet, ειναι σαν αλκοολικος Αμερικανος ναυτης, και ο Κωνσταντινου στο "Καλως ηρθε το δολλαριο"Παντως αν κοιταζουμε για χρηστικοτητα εντος πολης, η αναφορα και μονο του 696 ειναι αστεια. Το Hornet διαπρεπει σε σχεση με το Duc.Προσωπικα θα εβγαζα την Ιταλιδα εκτος συγκριτικου, και για πολλους αλλους παραγοντες. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2016 από τον peterpan 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CafeRacer 379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2016 Και για να σου λυθεί η απορία,για χαμαλοδουλειές,εγώ τουλάχιστον,έχω το παπί μου.Δεν θέλω όχι τα 600 μου,αλλά ούτε τα 250 σου για μέσα στην πόλη.Τωρα λιωνει το 600? Καταλαβαινεις οτι ερχεσαι στα λογια μου ετσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2016 Τωρα λιωνει το 600? Καταλαβαινεις οτι ερχεσαι στα λογια μου ετσι?Αυτό βλέπεις να έχω γράψει;όχι δε λιώνει,για θέματα ευκολίας προτιμώ να κατεβαίνω κέντρο με το παπί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2016 Το μεγαλο μειονέκτημα του triple ειναι το πολυ πολυ μικρο κοψιμο του τιμονιου.Ζεστη βγαζει μπολικη γενικα. Ειδικα οταν αναβει το βεντιλατερ. Εγω δεν εχω περασει καλοκαιρι ακομα με το triple(κ ουτε προκειται μιας κ εχω τη παπια για χαμαλικι) αλλα τις ζεστες μερες του χειμωνα, μια χαρα εκαιγε ο κωλ$ς μου στα φαναρια.Καταναλωση ~6,2 με μικτη χρηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες