Manuel 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ρε σεις, για τη Vespa σας ρωτάω, το μωρό κοιτάτε εσείς?Υ.Γ. Εγώ θα της το συγχωρούσα πάντως το ατόπημα με το καλσόν... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2016 από τον Manuel Διόρθωση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Εγώ που κυκλοφορώ με πάπια με τζαμαρία μεγαλύτερη από καταστήματος μπροστά, 46άρα βαλίτσα πίσω και καλύμματα για τα χέρια θεωρούμε παππούς και το παπί μου παππουδιέρα ή την γλυτώνω;;;Εγω δεν θα εβαζα τοσο μικρο παπακι στην ζελατινα μου παντως... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) Χα χα χα μην το βλέπεις έτσι μικρό, όταν ανοίγω το γκάζι χτηνος γίνεται!Βαιραλ έχει γίνει το παπί μου!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 28 , 2016 από τον Cycloholic 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Εγω δεν θα εβαζα τοσο μικρο παπακι στην ζελατινα μου παντως...και τοσο μικρο παπακι στη μπαγκαζιερα μη σου πω 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 και τοσο μικρο παπακι στη μπαγκαζιερα μη σου πωβασανιστηκα μεταξυ των 2 να πω την αληθεια... :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Εγω δεν θα εβαζα τοσο μικρο παπακι στην ζελατινα μου παντως...και τοσο μικρο παπακι στη μπαγκαζιερα μη σου πωβασανιστηκα μεταξυ των 2 να πω την αληθεια... :) Βαιραλ έχει γίνει το παπί μου!!Εσυ μην κλεβεις ατακες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες