hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 Καλησπερα στην παρέα. Να που και εγω ζω το δραμα προσωπικα. χθές μετα τις 12 το βραδυ.... που γυρησα και παρκαρα εγινε το συμβαν. Η χτ μου που την ειχα πενα και κληδομενη καλα μεσα σε περιφραγμενο παρκιν πολυκατοικιας την γδυσανε για τα καλα.... καρκινο στα κοκαλα των ξεκωλαριδων.... πηρανε ντεποζητο με δερματηνο κοβερ αεραγψγους πλαστηκο που καληπτει την ταπα λαδιων ολα τα πλαστηκα αριστερα και δεξια και την σελα.... τιποτα αλλο.... ολα τα πλαστικα ειναι τα κλασικα μπλε της χτ 600ε και το ντεποζητο εχει δερμα μαβρο απεξω και ειναι ολο κομπλε με αεραγωγους μαζι.... δηλοσα το συμβαν τροχαια .... παιδια παρακαλω αν ακουσετε κατι που χλομο το βλεπω κανα ανταλακτηκο περιεργο ας μου στυλεται πμ. περιοχη κατω πατησια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 Πραγματικα στεναχωρο αυτο.......Λυπαμαι που στο λεω αλλα ειναι σχεδον αδυνατο να βρεις κατι απο αυτα που σου εκλεψαν εκτος κι αν ειχε καποιο χαρακτηριστικο σημαδι ωστε να το ξεχωρισεις,αλλα και παλι ειναι πολυ δυσκολο να το αποδειξεις.......Το κακο ειναι οτι την εβαλαν στο ματι και εισαι τυχερος μεσα απο ολο αυτο που την βρηκες στην θεση της ......καποιοι δεν την βρηκαν καν.Μεγαλυτερη προσοχη και κλειστο παρκινγκ θα σου προτεινα και αν υπαρχει η δυνατοτητα ασφαλεια κλοπης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 Πραγματικά άσχημο συμβάν μέσα στις γιορτές... Αλλά ένας συναγερμός θα βοηθούσε πιστεύω... Αν δε θέλεις κανονικό, δοκίμασε κλειδαριά δισκοφρένου με συναγερμό. Οι κλέφτες το τελευταίο που θέλουν είναι να πιαστούν. Και η φασαρία τους το χαλάει...Μακάρι να τα βρεις τα πράματα, αλλά συνήθως βρίσκονται αμέσως σε κούτα μεταφορικής για τον ακαμάτη που τα παρήγγειλε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 και περιστέρι κλέψανε από xtx γνωστοί μου όλο το μπροστινό κομπλέ και το μοτέρμέσα σε μισή ώρα που πέρασα 2 φορές από το σημείο 5 ώρα το πρωί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telephoner 2.250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 και περιστέρι κλέψανε από xtx γνωστοί μου όλο το μπροστινό κομπλέ και το μοτέρμέσα σε μισή ώρα που πέρασα 2 φορές από το σημείο 5 ώρα το πρωίΣου ξέφυγε ένα ι παραπάνω κάπου. Ελπίζω. 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 Ρίχνε καμιά ματιά εδώ που και πού ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) Σου ξέφυγε ένα ι παραπάνω κάπου. Ελπίζω. γνωστού ήθελα να γράψω, damn Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 από τον warlock9_0 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giannis cbf1000 129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 και στο νεο ηρακλειο πριν 1-2 μηνες απο ιδιο μηχανακι... σελα και ντεποζιτο μεσα απο πυλωτη....ψ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 παντα αναρωτιομουν τι κανεις αμα πετυχεις τα τσογλανια να σε κλεβουν? του σπας τα μουτρα? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agamoi-thytai 155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 Πας φυλακή. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2015 Ό,τι λεφτά βγάλουν να τα χαλάσουν σε φάρμακα εύχομαι. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2016 Πας φυλακή.ετσι ειναι..... καμια φορα κραζω κατι απολιτιστους κατω βραζιλια που λιντσαρουν τα κλεφτρονια μαζεβονται καμια 40 ατομα με λοσταρια και πετρες και τα χτυπανε τα μαλακισμενα μεχρι να ξεψυχισουν. ομως ελα που σκευτομαι οτι μπορει και να ηταν χρησημο να γινοτανε και εδω... να το βλεπανε να το καναμε σε 5-6ξι αλητες και μετα να χεζοντουσαν να απλοσουν χερι..... δυστηχος ο νομος δεν ειναι δικεος... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agamoi-thytai 155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2016 Δυστυχώς αν το δεις σοβαρά, οι νόμοι για να περνάνε καλά τα λαμόγια, τα κλεφτρόνια, οι πολιτικοί κ.ο.κ.Δυστυχώς. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 Στο Πακισταν εαν κλεψεις σου κονουν το χερι! Πολλοι Πακοι που ριναι στα φαναρια και δεν εχουν χερια, πολυ πιθανον να ειναι απο τιμωρια τους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 ή απο βόμβες, σφαίρες, βασανιστήρια...ξέρεις εκεί κάτω δεν είναι παιδική χαρά χρόνια τώρα! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 και αν βιάσουν \ , τιμωρούνε τη γυναίκα .... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2016 και αν βιάσουν \ , τιμωρούνε τη γυναίκα ....ισχυει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2016 καθομαι σαν μαλακας και αγοραζω τωρα ενα ενα τα ανταλακτικα και οταν παω σε μαγαζια στην περιοχη με ανταλακτικα και βλεπω σελες ντεποζητα μπαγστερ αεραγογους και λοιπα λεω εχει πλακα νανε τα δικα μου αυτα . και το θεμα ειναι αντε και εισαι σιγουρος οτι ειναι το δικο σου.... αντε να το αποδιξεις αντε να μπλεξεις, καθολου απιθανο να σε φανε κιολας.... ολοκληρα καρτελ παιζουν εδω.... δεν ειναι μονο μεμονομενα κλευτρονια αλλα πιστευω απο πισω παιζει τρομερη διακηνιση κλεψιμεικων,,..... λαμογια.... και το γαματο της υποθεσης? τα αρχιδια μου την γδισανε που μου την γδυσανε αλλα δεν τους ευτανε αυτο μου σπασανε και το σοληνακι που εμπενε πανω η παροχη τηςε βενζηνης.... μου κανανε ζημια και αυτη η μαλακια ειναι πρεσαρηστο στο καμρπ... τωρα τι κανουνε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2016 καθομαι σαν μαλακας και αγοραζω τωρα ενα ενα τα ανταλακτικα και οταν παω σε μαγαζια στην περιοχη με ανταλακτικα και βλεπω σελες ντεποζητα μπαγστερ αεραγογους και λοιπα λεω εχει πλακα νανε τα δικα μου αυτα . και το θεμα ειναι αντε και εισαι σιγουρος οτι ειναι το δικο σου.... αντε να το αποδιξεις αντε να μπλεξεις, καθολου απιθανο να σε φανε κιολας.... ολοκληρα καρτελ παιζουν εδω.... δεν ειναι μονο μεμονομενα κλευτρονια αλλα πιστευω απο πισω παιζει τρομερη διακηνιση κλεψιμεικων,,..... λαμογια.... και το γαματο της υποθεσης? τα αρχιδια μου την γδισανε που μου την γδυσανε αλλα δεν τους ευτανε αυτο μου σπασανε και το σοληνακι που εμπενε πανω η παροχη τηςε βενζηνης.... μου κανανε ζημια και αυτη η μαλακια ειναι πρεσαρηστο στο καμρπ... τωρα τι κανουνε?Με coupling δε γίνεται η δουλειά σου;;;Πώς σκοπεύεις να το προστατεύεις από εδώ και πέρα μην επαναληφθεί το δυσάρεστο;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2016 couplin? κλιστο παρκιν φιλε και ασ ειναι ενα 20ρι παραπανω.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 couplin? κλιστο παρκιν φιλε και ασ ειναι ενα 20ρι παραπανω....Κάααααααατι τέτοιο ας πούμε...Ή τέτοιο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 ιλικρηνα δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο το εργαλιο.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MihalisNavara 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 ιλικρηνα δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο το εργαλιο....Δεν είναι αντικλεπτικό... Για το σωληνάκι της βενζίνης που κόπηκε, είναι μια πρόταση για να επανενωθεί. Βέβαια δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη στο σωληνάκι, ούτε και αν το έχεις επισκευάσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2016 και που θα το βρώ τούτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες