Jump to content
hraklis

μου γδυσανε το χτ μεσα απο το παρκιν!

Recommended Posts

Καλησπερα στην παρέα. Να που και εγω ζω το δραμα προσωπικα. χθές μετα τις 12 το βραδυ.... που γυρησα και παρκαρα εγινε το συμβαν. Η χτ μου που την ειχα πενα και κληδομενη καλα μεσα σε περιφραγμενο παρκιν πολυκατοικιας την γδυσανε για τα καλα.... καρκινο στα κοκαλα των ξεκωλαριδων.... πηρανε ντεποζητο με δερματηνο κοβερ αεραγψγους πλαστηκο που καληπτει την ταπα λαδιων ολα τα πλαστηκα αριστερα και δεξια και την σελα.... τιποτα αλλο.... ολα τα πλαστικα ειναι τα κλασικα μπλε της χτ 600ε και το ντεποζητο εχει δερμα μαβρο απεξω και ειναι ολο κομπλε με αεραγωγους μαζι.... δηλοσα το συμβαν τροχαια .... παιδια παρακαλω αν ακουσετε κατι που χλομο το βλεπω κανα ανταλακτηκο περιεργο ας μου στυλεται πμ. περιοχη κατω πατησια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πραγματικα στεναχωρο αυτο.......

Λυπαμαι που στο λεω αλλα ειναι σχεδον αδυνατο να βρεις κατι απο αυτα που σου εκλεψαν εκτος κι αν ειχε καποιο χαρακτηριστικο σημαδι ωστε να το ξεχωρισεις,αλλα και παλι ειναι πολυ δυσκολο να το αποδειξεις.......

Το κακο ειναι οτι την εβαλαν στο ματι και εισαι τυχερος μεσα απο ολο αυτο που την βρηκες στην θεση της ......καποιοι δεν την βρηκαν καν.

Μεγαλυτερη προσοχη και κλειστο παρκινγκ θα σου προτεινα και αν υπαρχει η δυνατοτητα ασφαλεια κλοπης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικά άσχημο συμβάν μέσα στις γιορτές... Αλλά ένας συναγερμός θα βοηθούσε πιστεύω... Αν δε θέλεις κανονικό, δοκίμασε κλειδαριά δισκοφρένου με συναγερμό. Οι κλέφτες το τελευταίο που θέλουν είναι να πιαστούν. Και η φασαρία τους το χαλάει...

Μακάρι να τα βρεις τα πράματα, αλλά συνήθως βρίσκονται αμέσως σε κούτα μεταφορικής για τον ακαμάτη που τα παρήγγειλε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και περιστέρι κλέψανε από xtx γνωστοί μου όλο το μπροστινό κομπλέ και το μοτέρ

μέσα σε μισή ώρα που πέρασα 2 φορές από το σημείο 5 ώρα το πρωί

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και περιστέρι κλέψανε από xtx γνωστοί μου όλο το μπροστινό κομπλέ και το μοτέρ

μέσα σε μισή ώρα που πέρασα 2 φορές από το σημείο 5 ώρα το πρωί

Σου ξέφυγε ένα ι παραπάνω κάπου. Ελπίζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σου ξέφυγε ένα ι παραπάνω κάπου. Ελπίζω.

γνωστού ήθελα να γράψω, damn

Τροποποιήθηκε από τον warlock9_0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και στο νεο ηρακλειο πριν 1-2 μηνες απο ιδιο μηχανακι... σελα και ντεποζιτο μεσα απο πυλωτη....ψ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πας φυλακή.

ετσι ειναι..... καμια φορα κραζω κατι απολιτιστους κατω βραζιλια που λιντσαρουν τα κλεφτρονια μαζεβονται καμια 40 ατομα με λοσταρια και πετρες και τα χτυπανε τα μαλακισμενα μεχρι να ξεψυχισουν. ομως ελα που σκευτομαι οτι μπορει και να ηταν χρησημο να γινοτανε και εδω... να το βλεπανε να το καναμε σε 5-6ξι αλητες και μετα να χεζοντουσαν να απλοσουν χερι..... δυστηχος ο νομος δεν ειναι δικεος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς αν το δεις σοβαρά, οι νόμοι για να περνάνε καλά τα λαμόγια, τα κλεφτρόνια, οι πολιτικοί κ.ο.κ.

Δυστυχώς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο Πακισταν εαν κλεψεις σου κονουν το χερι! Πολλοι Πακοι που ριναι στα φαναρια και δεν εχουν χερια, πολυ πιθανον να ειναι απο τιμωρια τους! 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ή απο βόμβες, σφαίρες, βασανιστήρια...ξέρεις εκεί κάτω δεν είναι παιδική χαρά χρόνια τώρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καθομαι σαν μαλακας και αγοραζω τωρα ενα ενα τα ανταλακτικα και οταν παω σε μαγαζια στην περιοχη με ανταλακτικα και βλεπω σελες ντεποζητα μπαγστερ αεραγογους και λοιπα λεω εχει πλακα νανε τα δικα μου αυτα . και το θεμα ειναι αντε και εισαι σιγουρος οτι ειναι το δικο σου.... αντε να το αποδιξεις αντε να μπλεξεις, καθολου απιθανο να σε φανε κιολας.... ολοκληρα καρτελ παιζουν εδω.... δεν ειναι μονο μεμονομενα κλευτρονια αλλα πιστευω απο πισω παιζει τρομερη διακηνιση κλεψιμεικων,,..... λαμογια.... 

και το γαματο της υποθεσης? τα αρχιδια μου την γδισανε που μου την γδυσανε αλλα δεν τους ευτανε αυτο μου σπασανε και το σοληνακι που εμπενε πανω η παροχη τηςε βενζηνης.... μου κανανε ζημια και αυτη η μαλακια ειναι πρεσαρηστο στο καμρπ... τωρα τι κανουνε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καθομαι σαν μαλακας και αγοραζω τωρα ενα ενα τα ανταλακτικα και οταν παω σε μαγαζια στην περιοχη με ανταλακτικα και βλεπω σελες ντεποζητα μπαγστερ αεραγογους και λοιπα λεω εχει πλακα νανε τα δικα μου αυτα . και το θεμα ειναι αντε και εισαι σιγουρος οτι ειναι το δικο σου.... αντε να το αποδιξεις αντε να μπλεξεις, καθολου απιθανο να σε φανε κιολας.... ολοκληρα καρτελ παιζουν εδω.... δεν ειναι μονο μεμονομενα κλευτρονια αλλα πιστευω απο πισω παιζει τρομερη διακηνιση κλεψιμεικων,,..... λαμογια.... 

και το γαματο της υποθεσης? τα αρχιδια μου την γδισανε που μου την γδυσανε αλλα δεν τους ευτανε αυτο μου σπασανε και το σοληνακι που εμπενε πανω η παροχη τηςε βενζηνης.... μου κανανε ζημια και αυτη η μαλακια ειναι πρεσαρηστο στο καμρπ... τωρα τι κανουνε?

Με coupling δε γίνεται η δουλειά σου;;;

Πώς σκοπεύεις να το προστατεύεις από εδώ και πέρα μην επαναληφθεί το δυσάρεστο;;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

couplin? κλιστο παρκιν φιλε και ασ ειναι ενα 20ρι παραπανω....

Κάααααααατι τέτοιο ας πούμε...

fuel_line_disconnect_tool.jpg

Ή τέτοιο...

jv290116erl.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ιλικρηνα δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι αυτο το εργαλιο....

Δεν είναι αντικλεπτικό... :laugh:

Για το σωληνάκι της βενζίνης που κόπηκε, είναι μια  πρόταση για να επανενωθεί. Βέβαια δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη στο σωληνάκι, ούτε και αν το έχεις επισκευάσει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα