GiorgosWnM 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2015 Γεια σε όλους, είμαι νέο μέλος σε αυτό το forum και βλέπω πως η ατμόσφαιρα εδώ είναι πολύ καλή.Όπως λέει και ο τίτλος, θέλω βοήθεια στην αγορά μιας μηχανής.Επειδή δεν ξέρω πάρα πολλά από μηχανές θα ήθελα την βοήθειά σας.Έχω τρελαθεί με την Honda CB 500 F, όμως με τιμή 6350 € είναι σχεδόν αδύνατον να την πάρω.Ξέρετε άλλες μηχανές που να μην ξεπερνούν τα 500cc και τα 75hp περίπου που να είναι τύπου CB, δρόμου ... ; Λεφτά που μπορώ να διαθέσω είναι γύρω στα 3000.Είμαι νέος στον χώρο και θα είναι η πρώτη μου μηχανή.Ευχαριστώ εκ' των προτέρων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
seatcowl 1.632 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2015 Επειδή προφανώς η συζήτηση εδώ θα εξελιχτεί σε κουβέντα περί του τι δίπλωμα έχεις και τι σου επιτρέπει να οδηγήσεις το δίπλωμα σου, γιατί απο ότι καταλαβαίνω καλά αυτός μάλλον θα είναι ο περιορισμός σου στην επιλογή μηχανής και ΟΧΙ το πόσα κυβικά είναι (που μάλλον θα νομίζεις) θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματια στα άπειρα παρόμοια θέματα στα οποία εξηγείται ο περιορισμός του διπλώματος.Αν πάλι μιλάμε για απεριόριστο δίπλωμα, η κατηγορία των <600 δεν έχει πολλά να σου προσφέρει στα χρήματα αυτά. Κοίτα κατευθείαν για 600αρια που θα βρεις πολλά στα χρήματα που ζητάς. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiorgosWnM 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το δίπλωμά μου είναι για Α2 δηλαδή μέχρι και 35 kw άρα έχεις δίκαιο περί κυβικών το είχα ξεχάσει, και έχεις δίκαιο στο ότι είναι δύσκολο να βρω μηχανή ... ψάχνω παντού! Σε ευχαριστώ πάντως! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 25 , 2015 από τον GiorgosWnM Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλωσηρθες φιλε Γιώργο!Ριξε μια ματια εδω να τα δεις ολα μαζεμενα να ξεμπερδευτεις για αρχη...(υπόψιν πως ειναι αγγλικο το site και παιζει ορισμενα μοντελα να μην εισαγονται Ελλαδα)http://a2bikes.co.uk/browse?filters=9_56&categoryFilters=&manufacturerFilters=&ranges={"1"%3A{"from"%3A""%2C"to"%3A""}%2C"2"%3A{"from"%3A""%2C"to"%3A""}}&page=1(σου εβαλα στα φιλτρα αναζητησης αυτα που δεν χρειαζονται κιτ περιορισμου) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 25 , 2015 από τον Χ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiorgosWnM 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2015 Σε ευχαριστώ πολύ, καλως σας βρήκα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες