erikos 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2015 Τα σέβη μου. Μ'αρέσουν πολύ τα συγκεκριμένα γάντια και θα ήθελα να τα δοκιμάσω, να δω μέγεθος,εφαρμογή κλπ.Έχω τηλεφωνήσει σε κάποια καταστήματα σχετικά κοντά μου, δεν τα είχαν.Μήπως κάποιο καλόπαιδο έχει καμία ιδέα που θα μπορούσαν να υπάρχουν διαθέσιμα?υγ: Αθήνα μένω, προς Βόρεια προάστια μεριά , αλλά κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2015 Τα έχω ένα ή δύο χρόνια, δε θυμάμαι καλά. Τα είχα αγοράσει από το mega stock bazaar στην αρχή της Π.Ράλλη.Αν σου πέφτει μακριά, πάρε τηλ και ρώτα σε αυτά τα μαγαζιά σε Καλλιρρόης-Μιχαλακοπούλου, όλο και κάποιο θα τα έχει να τα δεις . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2015 Δεν ξέρω τι νούμερο φοράς,αλλά εδώ τα'χει σε 2 νούμερα διαθέσιμα.Πάρε ένα τηλ αν δεν το'χεις κάνει ήδη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
erikos 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2015 Ευχαριστώ πολύ! Α , btw , ικανοποιημένος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 Ευχαριστώ πολύ! Α , btw , ικανοποιημένος? ΝΑΙ !!!!!!!! . & - 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες