InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Ρε παιδιά έχω ένα κράνος της AGV το είχα πάρει πέρσι την πρωτοχρονιά 250€ από 400 κάτι που έκανε... το έχω 1 χρόνο και επειδή έχω το Beverly(2015) 300 μερικές φορές δεν κάθεται καλά και αν δεν το βάλεις ακριβώς το κράνος κλείνει με δυσκολία η σέλα,και μου έχουν ξεβιδώσει οι βιδούλες που κρατάνε το τζαμάκι του από τα δεξιά,εντομεταξύ ή μια μου έφυγε στον δρόμο και έχω μείνει με μία,έχει ξεκουμπόσει εντελός απο δεξια και κουνιεται ολο το τζαμάκι (δεν ξερω πως λέγεται)...Τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Πας παίρνεις βιδούλες για να φτιάξεις το πρόβλημα!Αρχίζεις να χρησιμοποιείς τον υφασμάτινο σάκο που είχε εντός η συσκευασία για το κράνος και δεν το ξαναβάζεις κάτω από την σέλα! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 http://imgur.com/a/za8JF/all να μερικες φωτογραφιες... που θα βρω τετοιες βιδουλες? και το προβλημα μου ειναι οταν το βιδωσω πως θα κουμπωσω την ζελατινα παλι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Αρχικά πηγαίνει με τις βίδες σε κάποιο κατάστημα με σιδηρικά να βρεις ίδιες! Πρόσεξε οι "βόλτες-σπείρωμα" από τις βίδες να είναι ίδιες μην σου χαλάσει τα πάσα!Αυτό που θα πρέπει να δεις επίσης είναι ότι επειδή πιεζόταν η ζελατίνα όταν την είχες κάτω από την σέλα μπορεί να αστόχησαν-κλώτσησαν οι βόλτες ΚΑΙ του μηχανισμού και να φαγώθηκαν τα πάσα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 όταν έχασα από το δικό μου τη μια πλαϊνή βίδα, πήγα στο μαγαζί από όπου το αγόρασα και μου έδωσε καινούργια 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Όπα όπα όπα, εάν οι βίδες είναι πλαστικές έχουν λόγο που είναι πλαστικές. Εάν έχουν ένα σχήμα και μήκος έχουν λόγο και γι'αυτό.Πήγαινε πρώτα στο κατάστημα και ζήτα ανταλλακτικά πριν οποιαδήποτε πατέντα.Για την ζελατίνα δεν σε πιάνω τι εννοείς, δεν μπαίνει κάτω από τις βίδες? Δες το manual, ή βρες το online άμα δεν το έχεις ή στην τελική δες την μεριά που είναι ΟΚ και φτιάξε την άλλη αντίστοιχα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 όταν έχασα από το δικό μου τη μια πλαϊνή βίδα, πήγα στο μαγαζί από όπου το αγόρασα και μου έδωσε καινούργιαΑπό κει θα ξεκινούσα κι εγώ πρώτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Δεν ξέρω μετά πως να το ξανακουμποσω.. γιατι θελει κατι μανουρες πανω κατω για να μπει και να βγει Το κράνος το πήρα από το MOTOFOX στο Χαιδάρι,δεν νομίζω να έχουν ανταλλακτικά αλλά θα πάω να ρίξω μια ματιά δεν χάνω κάτι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Όπως το άλλο. Ή δες το manual. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Δεν μου δωσανε Manual οταν το πηρα,ηταν τελευταιο κομματι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalMinD 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 Δεν μου δωσανε Manual οταν το πηρα,ηταν τελευταιο κομματι Φίλε, συγνώμη αλλά αυτό που λές δέν μου ακούγετε καθόλου καλά.Δέν πήρες καινούριο κράνος στο κουτί του με όλα του τα παρελκόμενα? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 Ε ήταν τελευταίο κομμάτι και ήταν δώρο για τον πατέρα μου για την πρωτοχρονια και μου δωσανε μονο ξερεις την τσαντουλα που το βαζεις αλλα ουτε αυτη ηταν δικια του ηταν απο αλλο κρανος γιατι το φεραν απο αλλο μαγαζι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 Ε ήταν τελευταίο κομμάτι και ήταν δώρο για τον πατέρα μου για την πρωτοχρονια και μου δωσανε μονο ξερεις την τσαντουλα που το βαζεις αλλα ουτε αυτη ηταν δικια του ηταν απο αλλο κρανος γιατι το φεραν απο αλλο μαγαζι πηγαινε εκει που το πηρες κ θα στο φτιαξουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 Εχω απορία..πρώτα πήρες το κράνος,η την Μότο;η τα πήρες ταυτοχρόνως;επειδή θα επρεπε να δεις εαν χωράει το κράνος στον αποθηκευτικό χώρο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sombralb 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, το κρανος σου δεν ειναι AGV.Αρα, 1ον, το ακριβοπληρωσες και 2ον, δεν νομιζω να βρεις ακρη. Η βιδα και το κουμπωμα μου θυμιζουν Nova παντως. Αν εχει ταμπελακι AGV μεσα παντως ( με ημερομηνια κατασκευης κλπ), μπορεις να βρεις ανταλλακτικα μεσω του site τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 Εχω απορία..πρώτα πήρες το κράνος,η την Μότο;η τα πήρες ταυτοχρόνως;επειδή θα επρεπε να δεις εαν χωράει το κράνος στον αποθηκευτικό χώρο..Το κράνος είναι δώρο στον πατέρα μου ο όποιος οδηγάει GS1200R απλά επειδή βολεύει αυτό το κράνος,το φοράω και εγώ τα πρωινά που πάω στην σχολή....Χωρις να ειμαι 100% σιγουρος, το κρανος σου δεν ειναι AGV.Αρα, 1ον, το ακριβοπληρωσες και 2ον, δεν νομιζω να βρεις ακρη. Η βιδα και το κουμπωμα μου θυμιζουν Nova παντως. Αν εχει ταμπελακι AGV μεσα παντως ( με ημερομηνια κατασκευης κλπ), μπορεις να βρεις ανταλλακτικα μεσω του site τους.Που βρίσκεται το ταμπελάκι που μου λες? Τώρα δεν νομίζω μαγαζί να μου πούλησε κράνος Ιμιτασιόν για 250 ευρώ ... αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2015 πας εκει που το αγορασες και του εξηγησεις το προβλημα. πολυ φοβαμαι πως θα αναγκαστεις να αλλαξεις και τις 2 βασεις τις ζελατινας (μπορει και οχι ομως). το κρανος πρεπει το προσεχεις γενικα, δεν το ζουλας κατω στη σελα. μεσα στο κουτι εχει μια υφασματινη τσαντα, το βαζεις εκει και το παιρνεις μαζι σου (εχει και κορδονακι για να την κρεμας στον ωμο κτλ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sombralb 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2015 Που βρίσκεται το ταμπελάκι που μου λες? Τώρα δεν νομίζω μαγαζί να μου πούλησε κράνος Ιμιτασιόν για 250 ευρώ ... αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Εσωτερικα, εκει που ακουμπαει το πισω μερος του κεφαλιου σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2015 Όχι το κράνος γνήσιο είναι....πας εκει που το αγορασες και του εξηγησεις το προβλημα. πολυ φοβαμαι πως θα αναγκαστεις να αλλαξεις και τις 2 βασεις τις ζελατινας (μπορει και οχι ομως). το κρανος πρεπει το προσεχεις γενικα, δεν το ζουλας κατω στη σελα. μεσα στο κουτι εχει μια υφασματινη τσαντα, το βαζεις εκει και το παιρνεις μαζι σου (εχει και κορδονακι για να την κρεμας στον ωμο κτλ).Την εχω χασει την υφασματινη την τσαντα και το κρανος βρισκεται συνεχεια κατω απο την σελα,αλλα αμα αργω καμια φορα στην σχολη το βαζω μεσα τσαπατσουλικα και πρεπει να πιεσω την σελα για να κλεισει και λογικα απο αυτο θα εχει γινει κιολας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
InTheEnd 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2015 Λοιπόν το πήγα το κράνος,μου έβαλε μια βίδα ότι νάνε μου κούμποσε και την ζελατίνα,αλλά τώρα δεν κλείνει πλήρως αφήνει ένα κένο 1 εκατοστό και μπαίνει αερας απο εκει,τι να κανω ρε παιδια? Στο μαγαζι παντως δεν ειχανε ιδεα απο κρανοι και τετοια απλα τα πουλανε αποτι καταλαβα,και παλευανε μιση ωρα να μου κουμποσουν την ζελατινα στην βαση 2 υπαλληλοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 (τροποποιήθηκε) δεν πας μεχρι το Motoraid? Κηφισίας & Κατεχάκη, τηλέφωνο 2106911900 Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 από τον themata Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες