Karl 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Καλησπερα.Εχω βαλει στο ματι τις XT500E εδω και λιγο καιρο.Σε μερικους μηνες που βγαζω διπλωμα Α2 ελεγα να αγορασω ή ακομα και τωρα εαν βρω καποια ευκαιρια. Το θεμα ομως ειναι στο διπλωμα. Απ οτι φαινεται δεν μπορω να την οδηγησω με το Α2. Βεβαια δεν ειμαι σιγουρος. Στη σχετικη λιστα του forum η μηχανη δεν υπαρχει. Αυτο που με μπερδευει ειναι "λόγο ισχύος προς βάρος μικρότερο από 0,2 kW/kg" . Εχω ψαξει τα χαρακτηριστικα της μηχανης, πιστευω τα βρηκα. Ο περιορισμος για το βαρος ειναι μαζι με λαδια και βενζινη μεσα ή χωρις τιποτα μεσα στη μηχανη; Γιατι στα χαρακτηριστια που εχω βρει αναφερει οτι η μηχανη ειναι 176 kg / 172 kg (CH) μαζι με λαδια και βενζινη. Μπορει καποιος να το ξεκαθαρισει; Ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) http://www.dikaiologitika.gr/images/nea_diplomata_2013.pdf"στ) «Μέγιστος λόγος ισχύος προς βάρος»: Αναφέρεται στις μοτοσικλέτες και είναι ο λόγος, ισχύς προς βάρος, όπου: Ισχύς είναι η μέγιστη καθαρή ισχύς (σε kW), η οποία ορίζεται με την έγκριση τύπου της μοτοσικλέτας και Βάρος, είναι η αριθμητική τιμή της μάζας της μοτοσικλέτας, σε κατάσταση λειτουργίας, με οδηγό (σε kg)." Aκόμα και να μην έγραφε με οδηγό αν το 500Ε είναι δηλωμένο στην Ελλάδα με τα χαρακτηριστικά που γράφει στο bikez λόγο ισχύος προς βάρος είναι 0,18 Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Δεν υπαρχει λογος να παρεις το 500. Το 600 το καλυπτει επισης.Και πιστεψε με, δε θες να παρεις κατι ακομα πιο αδυναμο απο το 600.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Karl 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 http://www.dikaiologitika.gr/images/nea_diplomata_2013.pdf"στ) «Μέγιστος λόγος ισχύος προς βάρος»: Αναφέρεται στις μοτοσικλέτες και είναι ο λόγος, ισχύς προς βάρος, όπου: Ισχύς είναι η μέγιστη καθαρή ισχύς (σε kW), η οποία ορίζεται με την έγκριση τύπου της μοτοσικλέτας και Βάρος, είναι η αριθμητική τιμή της μάζας της μοτοσικλέτας, σε κατάσταση λειτουργίας, με οδηγό (σε kg)." Aκόμα και να μην έγραφε με οδηγό αν το 500Ε είναι δηλωμένο στην Ελλάδα με τα χαρακτηριστικά που γράφει στο bikez λόγο ισχύος προς βάρος είναι 0,18Σορρυ κιολας γιατι ειμαι καινουργιος στο κοσμο των μηχανων αλλα αφου ειναι η τιμη μαζας της μοτοσικλετας σε λειτουργια, δλδ με λαδια βενζινη κλπ και οδηγο το πραγμα δεν γινεται λιγο υποκειμενικο ; Δηλαδη αν εγω ειμαι 85 κιλα, ο αλλος 90 και ο αλλος 100 το πραγμα δεν αλλαζει; Επισης στη σελιδα που εβαλες καπου λεει κατω κατω Power/weight ratio:0.2500 HP/kg που ξεπερναει το 0.2Δεν υπαρχει λογος να παρεις το 500. Το 600 το καλυπτει επισης.Και πιστεψε με, δε θες να παρεις κατι ακομα πιο αδυναμο απο το 600..Αυτο προσπαθω να καταλαβω, πως το καλυπτει ακριβως. Τοσο αδυναμο ειναι το 600; Δεν το θελω και για αγωνες, 90% θα ειναι εντος πολης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigor1s 1.558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αν μπορείς να πάρεις το 600 προτίμησε το. Σε δύναμη δεν νομίζω να έχουν τεράστια διαφορά αλλά το 500 έχει πιο κοντό σαζμάν, το είχα εγώ και με κούραζε σε φάση που ήταν σαν να έχω 250cc.Και σε περίπτωση που χρειαστείς επισκευή για το 500 π.χ ρεκτιφιέ δεν υπάρχουν αφτερ μόνο γνήσια γιατί δεν είναι η διαφορά μόνο στα κυβικά. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 από τον grigor1s Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Αυτο προσπαθω να καταλαβω, πως το καλυπτει ακριβως. Τοσο αδυναμο ειναι το 600; Δεν το θελω και για αγωνες, 90% θα ειναι εντος πολης48 αλογα ειναι το οριο. Το 600 βγαζει 40λιγα στα χαρτια και 30κατι ροδα.Για 600αρι ειναι ταφος. Αλλα για τη χρηση που το θες μια χαρα ειναι. Δηλαδη αν εγω ειμαι 85 κιλα, ο αλλος 90 και ο αλλος 100 το πραγμα δεν αλλαζει; Επισης στη σελιδα που εβαλες καπου λεει κατω κατω Power/weight ratio:0.2500 HP/kg που ξεπερναει το 0.275 στανταρ κιλα αναβατη εχει ειπωθει οτι υπολογιζεις.Στην πραξη ομως, δε θα ασχοληθει κανεις και ποτε.Προφανως η σελιδα λεει το power/weight της μηχανης, οχι του υπολογισμου για το α2.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Karl 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Αν μπορείς να πάρεις το 600 προτίμησε το. Σε δύναμη δεν νομίζω να έχουν τεράστια διαφορά αλλά το 500 έχει πιο κοντό σαζμάν, το είχα εγώ και με κούραζε σε φάση που ήταν σαν να έχω 250cc.Και σε περίπτωση που χρειαστείς επισκευή για το 500 π.χ ρεκτιφιέ δεν υπάρχουν αφτερ μόνο γνήσια γιατί δεν είναι η διαφορά μόνο στα κυβικά.Ευχαριστω, θα το προτιμησω48 αλογα ειναι το οριο. Το 600 βγαζει 40λιγα στα χαρτια και 30κατι ροδα.Για 600αρι ειναι ταφος. Αλλα για τη χρηση που το θες μια χαρα ειναι. 75 στανταρ κιλα αναβατη εχει ειπωθει οτι υπολογιζεις.Στην πραξη ομως, δε θα ασχοληθει κανεις και ποτε.Προφανως η σελιδα λεει το power/weight της μηχανης, οχι του υπολογισμου για το α2..Ευχαριστω. Οι λογοι που το ψαχνω τοσο πολυ για το Α2 και το ΧΤ600Ε ή 500 κλπ ειναι δυο.1) Μην αγορασω τη μηχανη και μετα διαπιστωσω οτι δεν μπορω να την οδηγησω νομιμα.Μπορει η Αστυνομια απο οτι εχω καταλαβει να μην ασχοληθει πολυ αν σε σταματησει αλλα δεν ξερεις που μπορεις να μπλεξεις και ποσο ασχημα για να κανεις απλα το .. κεφι σου.2) Ο κυριοτερος λογος ειναι η ασφαλιση. Εαν χτυπα ξυλο γινει κατι, πεσεις πανω σε καποιον ακομα και εαν δεν εφταιγες εσυ τοτε την γαμ...σες. Και δεν θελω να την ασφαλισω στα χαρτια και στη πραξη εαν γινει κατι .. την εκατσες. Εδω ο πατερας μου τρακαρε πριν 1 χρονο με ενα αυτοκινητο που εχει απλα για χρηση εντος πολης και επειδη ειναι παλιο και εγινε ζημια γυρω στα 400 ευρω, ενω δεν εφταιγε και ηταν ολα ετοιμα για να πληρωθει οταν πηγε στην ασφαλιστικη ενω του ειχαν πει οτι ολα ειναι ΟΚ τελικα βρηκαν ενα παραθυρακι και αποφασισαν να μην πληρωσουν.Εκεινος τους πηγε δικαστικα και ετσι πληρωθηκε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 και xt660x οδηγας ποσο μαλλον τα υπολοιπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2015 Σορρυ κιολας γιατι ειμαι καινουργιος στο κοσμο των μηχανων αλλα αφου ειναι η τιμη μαζας της μοτοσικλετας σε λειτουργια, δλδ με λαδια βενζινη κλπ και οδηγο το πραγμα δεν γινεται λιγο υποκειμενικο ; Δηλαδη αν εγω ειμαι 85 κιλα, ο αλλος 90 και ο αλλος 100 το πραγμα δεν αλλαζει; Επισης στη σελιδα που εβαλες καπου λεει κατω κατω Power/weight ratio:0.2500 HP/kg που ξεπερναει το 0.2Αυτο προσπαθω να καταλαβω, πως το καλυπτει ακριβως. Τοσο αδυναμο ειναι το 600; Δεν το θελω και για αγωνες, 90% θα ειναι εντος ποληςΤο 0,25 είναι HP/KG σε KW/KG είναι 0,18 . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες