Fanis Morgan 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2015 Καλησπέρα στην παρέα, Έχω ένα TENERE 600 Z και θέλω να κάνω κάποιες μετατροπές όπως:Θέλω να αλλάξω πίσω ψαλίδη και αμορτισέρ και να γίνει μοταρντ με ζάντες γίνετε?ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2015 αυτο που θες να κανεις ειναι μετατροπη και οχι ανακατασκευη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2015 Greek.Only.Welcome to MB. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2015 κατι τετοιο δλδ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2015 Δεν μου αρέσει εμφανισιακά καθόλου πάντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basta 532 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2015 ε ναι, τι να σου αρέσει. Μοτοσυκλέτα εμφάνισης Paris Dakar με ζαντολάστιχα motard..για να κλαίς είναι...(αν και η μετατροπή φαίνεται καλή) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigor1s 1.558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2015 Αν μιλάς για 1VJ/3AJ μη το κάνεις σε παρακαλώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 413 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 , 2015 αυτο ειναι για τα σουργελα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες