Jump to content
exppii

Μπέρδεμα... μια βοήθεια για μεσαία-μεγάλη κατηγορία

Recommended Posts

μεσαια κατηγορία ε? που να στριβει ε? κατω απο 100 αλογα ε? καλοστημενο ε?

vOYMBVd.png

Γιατί ρε φίλε νυχτιάτικα, γιατί; :sad:

Βγαίνει και σε έκδοση με παρπρίζ; :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ναι, γιατί προφανώς είναι όλοι ηλίθιοι και το γκάζι ανοίγει μαγικά μόνο του. 

Ανοιγει γραμμικα ομως πανω απο ολα!:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4965705/ :whistling:

Άμα δε παινέψεις το σπίτι σου.. :biggrin:

Πέρα από την πλάκα, νομίζω σου κάθεται γάντι, budget, τοποθεσία, extra. Το μόνο κακό δεν έχει ABS (εγώ σαν ψάρακας δεν θα έπαιρνα χωρίς).

ΥΓ: Καλώς ήρθες Νίκο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4965705/ :whistling:

Άμα δε παινέψεις το σπίτι σου.. :biggrin:

Πέρα από την πλάκα, νομίζω σου κάθεται γάντι, budget, τοποθεσία, extra. Το μόνο κακό δεν έχει ABS (εγώ σαν ψάρακας δεν θα έπαιρνα χωρίς).

ΥΓ: Καλώς ήρθες Νίκο!

Πολυ πολυ καλη φάση... :worshippy:

Οσο περισσότερα κυβικά έχουν λιγότερα χλμ/ετος και κόστος αγοράς /ετος χρήσης;  οεο; 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ" :shades::shades: μου άποψη είναι ότι δεν χρειάζεσαι ντε και καλά 4Κ για 90 χλμ, αν αυτά δεν είναι όλα Ε.Ο. με 200αρες.

1. Αν θες κάτι που θα σε πάει με 3,500 στρ/λ με 130 χλμ/Ω και
  2. μέσα στην πόλη και σε στριφτόδρομο θα σου μοιράσει χαμόγελα
  3. Να έχει ζελατίνα και αποθηκευτικό χώρο, ντουλαπάκι και φορτιστή αναπτήρα
  4. Να το βλέπεις παρκαρισμένο και θα γουστάρεις
  5. Να έχει κατανάλωση 5-5,5 λτ.100χλμ
  6. Να έχει σέρβις ανά 20,000 (90 160 €)  χλμ και λάδια ανά 10,000 (45 €)
  7. Δεμένο πλαίσιο κόσμημα με χωροδικτύωμα και 95hp στρόφαλο, 82 τροχό

η λύση είναι ΜΙΑ!!!....

Οι εξής 2

• MV AGUSTA TURISMO VELOCCE ---> Το μηχανάκι είναι απλά όνειρο...απλά όταν βγει θα έχει  +18Κ
  • ARILIA SHIVER GT --> ΨΗΣΟΥ!
Τροποποιήθηκε από τον chaoskiller

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσυ εισαι ωραιος! Ειδικα με 3κ παιρνει 5-6 agusta...

Ομολογώ το μπάτζετ φεύγει λίγο αλλά αν δώσει κάνα 1000ρικο το BMW, μένει κανα 800άρι για το Shiver...όσο για το agusta...πουλάω δεξί νεφρό για πλάκα...

Τροποποιήθηκε από τον chaoskiller

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ" :shades::shades: μου άποψη είναι ότι δεν χρειάζεσαι ντε και καλά 4Κ για 90 χλμ, αν αυτά δεν είναι όλα Ε.Ο. με 200αρες.

1. Αν θες κάτι που θα σε πάει με 3,500 στρ/λ με 130 χλμ/Ω και
  2. μέσα στην πόλη και σε στριφτόδρομο θα σου μοιράσει χαμόγελα
  3. Να έχει ζελατίνα και αποθηκευτικό χώρο, ντουλαπάκι και φορτιστή αναπτήρα
  4. Να το βλέπεις παρκαρισμένο και θα γουστάρεις
  5. Να έχει κατανάλωση 5-5,5 λτ.100χλμ
  6. Να έχει σέρβις ανά 20,000 (90 160 €)  χλμ και λάδια ανά 10,000 (45 €)
  7. Δεμένο πλαίσιο κόσμημα με χωροδικτύωμα και 95hp στρόφαλο, 82 τροχό

η λύση είναι ΜΙΑ!!!....

Οι εξής 2

• MV AGUSTA TURISMO VELOCCE ---> Το μηχανάκι είναι απλά όνειρο...απλά όταν βγει θα έχει  +18Κ
  • ARILIA SHIVER GT --> ΨΗΣΟΥ!

Το ένα και το πέντε για ένα περίεργο λόγο ενώ το γράφεται όλοι οι shiverades κατά έναν περίεργο λόγο εγώ όταν οδήγησα shiver δεν τα είδα...και μάλιστα οι οδηγοί των shiver που έχουν πέσει στα χέρια μου μου είπαν ότι για να δεις το 5 - 5,5 κατανάλωση πρέπει να το σβήσεις και να το πάρεις στα χέρια...!! Είναι κόσμημα το μηχανάκι δεν λέω και είναι και τρενάκι σε σύγκρηση με τον ανταγωνισμό στα δίνω αυτά αλλά η άποψή σου είναι αντικειμενική μόνο μέσα σε εισαγωγικά...!!

Εdit : Και το 6 επίσης πολύ αισιόδοξο φαίνεται...

Τροποποιήθηκε από τον xStefanosx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οσο περισσότερα κυβικά έχουν λιγότερα χλμ/ετος και κόστος αγοράς /ετος χρήσης;  οεο; 

Τι  εννοείς;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλα νταξ, μεγαλούτσικό, να ταξιδεύει, να βγάζει γούστα να παίρνει 2 κάβαλο, να μην είναι για 20χρονους καρα-καγκούρικο, να μπορεί να πάει και ομαλά, δεν σε ενδιαφέρει τόσο το κόστος.

Το KTM 950-990 νομίζω too much και πολύ προς το σπαρτιάτικο mega-sumo.

Το TDM το σιχαίνομαι προσωπικά.

Θα πω Tiger 1050.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μονο εγώ είδα οτι το budjet είναι 3?Αντε στην καλύτερή 4κ?Τι agusta τι Tiger 1050 λετε στον άνθρωπο..Και το tiger γ μένα είναι το 2ο καγουροmachine μετα το TDM..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες δεν σας εγκατέλειψα, διαβάζω συνέχεια αλλά είμαι εκτός, ίσως καταφέρω να δω κανένα υποψήφιο σήμερα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ένα και το πέντε για ένα περίεργο λόγο ενώ το γράφεται όλοι οι shiverades κατά έναν περίεργο λόγο εγώ όταν οδήγησα shiver δεν τα είδα...και μάλιστα οι οδηγοί των shiver που έχουν πέσει στα χέρια μου μου είπαν ότι για να δεις το 5 - 5,5 κατανάλωση πρέπει να το σβήσεις και να το πάρεις στα χέρια...!! Είναι κόσμημα το μηχανάκι δεν λέω και είναι και τρενάκι σε σύγκρηση με τον ανταγωνισμό στα δίνω αυτά αλλά η άποψή σου είναι αντικειμενική μόνο μέσα σε εισαγωγικά...!!

Εdit : Και το 6 επίσης πολύ αισιόδοξο φαίνεται...

Έχω το shiveraki από το 2010 2ο χέρι μοντέλο του 2008. Πάνω από 160 δεν έχω πληρώσει για σερβις. Με γρανάζι 16/42 που του έχω βάλει βλέπω 130 στις 3500 και κατανάλωση στην πόλη 6 - 6,5, άρα ο φίλος με χοντρικά 80 χλμ Ε.Ο. και 10 χλμ πόλη θα βλέπει γύρω στα 5,5 βαριά (ταξίδι έχω 4,8 - 5,1). Αυτά από εμένα, όμορφα και

:shades:ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ:shades:

Μονο εγώ είδα οτι το budjet είναι 3?Αντε στην καλύτερή 4κ?Τι agusta τι Tiger 1050 λετε στον άνθρωπο..Και το tiger γ μένα είναι το 2ο καγουροmachine μετα το TDM..

Το νόημα πρότασης του Agusta είναι να δείξω πως μπορείς να έχεις σε μεγάλο ποσοστό αυτά που θα προσφέρει, σε ένα οικονομικό και τίμιο μηχανάκι. 

Υ.Γ. Δεν κάνω σύγκριση μεταξύ του Agusta και του Aprilia, αλλά σαν σύνολο τι ανάγκες καλύπτουν και τα δύο. Άλλωστε...το έχω το γ@μήδι και dreambike...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tiger βρίσκεις στα 4-5, με λίγη οικονομία και καλή πώληση της χοντρής βγαίνει.

Το είπα επειδή έχει περισσότερο χαρακτήρα. Αλλά εάν δεν έχεις κάβλα συγκεκριμένη παίρνεις κάτι να κάνεις ττη δουλειά σου και αυτό είναι Vstrom/TDM.

Εδώ μπήκε το SM που ιδιοκτήτης μου έχει πει πως εάν θες απλά να πας από το Α στο Β άστο, πάρε ταξί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω το shiveraki από το 2010 2ο χέρι μοντέλο του 2008. Πάνω από 160 δεν έχω πληρώσει για σερβις. Με γρανάζι 16/42 που του έχω βάλει βλέπω 130 στις 3500 και κατανάλωση στην πόλη 6 - 6,5, άρα ο φίλος με χοντρικά 80 χλμ Ε.Ο. και 10 χλμ πόλη θα βλέπει γύρω στα 5,5 βαριά (ταξίδι έχω 4,8 - 5,1). Αυτά από εμένα, όμορφα και

:shades:ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ:shades:

Το νόημα πρότασης του Agusta είναι να δείξω πως μπορείς να έχεις σε μεγάλο ποσοστό αυτά που θα προσφέρει, σε ένα οικονομικό και τίμιο μηχανάκι. 

Υ.Γ. Δεν κάνω σύγκριση μεταξύ του Agusta και του Aprilia, αλλά σαν σύνολο τι ανάγκες καλύπτουν και τα δύο. Άλλωστε...το έχω το γ@μήδι και dreambike...

Δεν θα συνεχίσω το οfftopic απλά να ξέρεις ότι έχω 4 ανοιγμένες καρτέλες (2 x aprilia forum / gearing commander για το θέμα με τα δόντια και τις στροφές / test του aprilia apo to moto ) που μου λένε πράγματα αντιδιαμετρικά αντίθετα και σε γενικές γραμμές είναι τσεκαρισμένα site....και για το πάνω από 160 δεν έχω πληρώσει για service  ή δεν έχεις ρυθμίσει βαλβίδες ποτέ (προφανώς και δεν έχεις κάνει με αυτά τα λεφτα που λες service αναρτήσεων κανά ρουλεμάν κλπ κλπ κλπ ) ή νομίζεις ότι κάνεις service δεν βγαίνουν αλλιώς τα μαθηματικά καν (μόνο τα λάδια 4 λίτρα 10-50 ημισυνθετικά κάνουν 50+ ευρώ δεν βάζω καν το να βάλεις full συνθετικά γιατί δεν ξέρω πως οδηγείς αν τα χρειάζεσαι κλπ κλπ κλπ ) 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ έχω ανοίξει 5 καρτέλες !( η μία είναι τσόντα...) Τελευταίο "μεγάλο"  σέρβις στα 55000 με λάδια (90% βάζει Silkolene αν θυμαμαι καλά) , φίλτρα, βαλβίδες, αλλαγή τακάκια μπρος πίσω ΚΑΙ αλλαγή δίσκων κιβωτίου ( μόνο αλλαγή, τους δίσκους και τα τακάκια τα πήγα εγώ), συν ένα ΤΑΥ σύνδεσμο στο κολλαρο προληπτικά  μου πήγε 160 € Πέρσι το καλοκάιρι. Αν εσένα αδερφέ εκει που το πας σε γδέρνουν γιατί έχει ωραίο πλακάκι και χώρο αναμονής με ΜοτοΤρίτη, γούστο σου. Επίσης να καθορίσουμε τι σημαίνει σέρβις, γιατί θεωρώ (εσφαλμένα? μπορεί) ότι μιλάμε για τα ετήσια κλασσικά σερβις και τα ανάλογα αναλώσιμα. Πάντως για τα ρουλεμάν με λίγο ψάξιμο πήρα SKF για τον πίσω τροχο 21 € τα 4 και οι τσιμούχες για τα μπροστινά  19 € και 18 € έκαστη.

Για το gearing commander και τις στροφές, επιφυλλασομαι για βίνδεο, άμα το βρω, με το στροφόμετρο να φαίνεται...

όσο για τεστ από Μοτό, ας μην το πιάσουμε καν αυτό το σκέλος... Ένιγουέϊ που λένε και στο χωριό μου, το θέμα είναι αν κάνει το μηχανάκι για τον Φίλτατο και πιστεύω πως το συγκεκριμένο μπορεί

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ έχω ανοίξει 5 καρτέλες !( η μία είναι τσόντα...) Τελευταίο "μεγάλο"  σέρβις στα 55000 με λάδια (90% βάζει Silkolene αν θυμαμαι καλά) , φίλτρα, βαλβίδες, αλλαγή τακάκια μπρος πίσω ΚΑΙ αλλαγή δίσκων κιβωτίου ( μόνο αλλαγή, τους δίσκους και τα τακάκια τα πήγα εγώ), συν ένα ΤΑΥ σύνδεσμο στο κολλαρο προληπτικά  μου πήγε 160 € Πέρσι το καλοκάιρι. Αν εσένα αδερφέ εκει που το πας σε γδέρνουν γιατί έχει ωραίο πλακάκι και χώρο αναμονής με ΜοτοΤρίτη, γούστο σου. Επίσης να καθορίσουμε τι σημαίνει σέρβις, γιατί θεωρώ (εσφαλμένα? μπορεί) ότι μιλάμε για τα ετήσια κλασσικά σερβις και τα ανάλογα αναλώσιμα. Πάντως για τα ρουλεμάν με λίγο ψάξιμο πήρα SKF για τον πίσω τροχο 21 € τα 4 και οι τσιμούχες για τα μπροστινά  19 € και 18 € έκαστη.

Για το gearing commander και τις στροφές, επιφυλλασομαι για βίνδεο, άμα το βρω, με το στροφόμετρο να φαίνεται...

όσο για τεστ από Μοτό, ας μην το πιάσουμε καν αυτό το σκέλος... Ένιγουέϊ που λένε και στο χωριό μου, το θέμα είναι αν κάνει το μηχανάκι για τον Φίλτατο και πιστεύω πως το συγκεκριμένο μπορεί

Οκ φίλε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νίκο, καλώς όρισες στο mybike!!!

Καλή συνέχεια, καλές αγορές και πάντα όρθιος!!!

Έγραψες στην αρχή πως παλιότερα είχες ένα street 750cc. Τι ακριβώς μηχανάκι ήταν αυτό?

Θα βοηθήσει να ξέρουμε την εμπειρία σου στα 2κύκλα.

Πάμε παρακάτω, βοήθησέ μας, με μερικές απαντήσεις σου:

• το τελικό ποσό των ~4Κ€, συμπεριλαμβάνει και την αναγκαία συντήρηση/αξεσουάρ στο νέο μηχανάκι? Και έξοδα μεταβίβασης/ασφάλισης?
  • έχεις γκαράζ?
  • Εμφανισιακά πες μας ένα μοντέλο που γουστάρεις, ανεξαρτήτως κόστους. Να δούμε ποια κατηγορία σου αρέσει
  • Πες μας τις αναλογίες σου. Ύψος, βάρος
  • Μοναχικές βόλτες ή ξέρεις πως στο σχετικά άμεσο μέλλον, το έτερόν σου ήμισυ θα θέλει ταξιδάκια (και...3βάλιτσο)?
  • Το έτερόν σου ήμισυ, θα συμμετέχει στην φάση επιλογής?
  • Γκάζι ή οικονομία?
  • Υπάρχει κάποια εταιρία που δε θα ήθελες καθόλου στη λίστα σου?
  • Τι ποσό θα μπορούσες να χώσεις πάνω από το ταβάνι των ~4Κ, για μια «εξαιρετική περίπτωση/ευκαιρία της 5ετίας»?

Τελευταίο "μεγάλο"  σέρβις στα 55000 με λάδια (90% βάζει Silkolene αν θυμαμαι καλά) , φίλτρα, βαλβίδες, αλλαγή τακάκια μπρος πίσω ΚΑΙ αλλαγή δίσκων κιβωτίου ( μόνο αλλαγή, τους δίσκους και τα τακάκια τα πήγα εγώ), συν ένα ΤΑΥ σύνδεσμο στο κολλαρο προληπτικά  μου πήγε 160 € Πέρσι το καλοκάιρι.

160€ ανταλλακτικά και εργασία?

Και στα ανταλλακτικά έχεις πακέτο με λάδια+φίλτρο λαδιού+φίλτρο αέρα+φλάτζα στο καπάκι της καμπάνας?

Εντυπωσιακά χαμηλό ποσό, σε σημείο εντόνων αμφιβολιών (προς τον μάστορα, όχι εσένα βεβαίως)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και πάνω που ήθελα να γράψω για τους προλαλήσαντες να μην τσακώνονται για το απρίλια, επειδής δεν έχει ανεμοκάλυψη, έγραψε ο ksino1100. Γιά να τα βάλουμε σε μια τάξη λοιπόν:

• 4κ με όλα μέσα και το παλιό (κανένα χιλιάρικο βαριά?), δηλαδή 3+ανταλλαγή. Φυσικά, δεδομένης της οικονομικής κατάστασης όσο πιό οικονομικά, τόσο πιο καλά. Αυτό μπορεί να αλλάξει μόνο για την ευκαιρία του αιώνα.
  • Γκαράζ κλειστό και θερμαινόμενο :yes:
  • Κάτι σε fazer προηγούμενο μοντέλο? Δηλαδή ημίγυμνο αλλά όχι και πολύ διαστημικό. Φαντάσου κάτι σε street triple αλλά με κάτι να κόβει τον αέρα.
  • 1,78, 95 κιλά
  • 90% μόνος. Ενδέχεται να θέλει βολτίτσες μακριές, αλλά δεν παίρνω και όρκο. Άμα θέλει τέτοια κόλπα, ότι χωράει σε σακίδιο στην πλάτη και πολύ είναι, η βαλίτσα ας έρθει με το ΚΤΕΛ :laugh:
  • Συμμετέχει και θέλει V-Strom που είναι πιό ψηλό... Τα άλλα λέει φαίνονται παιδικά :plaf:
  • Η οικονομία δεν μας απασχολεί, υπάρχει αμάξι πετρέλαιο για οικονομία, τη λόξα μας κάνουμε.
  • Δεν έχω καμμία αντιπάθεια, απλά θέλω κάτι απροβλημάτιστο. Έχω ξενερώσει από προβληματικά μηχανάκια.
  • Βλέπε πρώτο bullet

Το παλιό ήταν kawasaki zr7.

Με βλέπω τελικά με κάτι σε er6-versys κανά δυό χιλιάρικα εκέι για να κάμνομε λίγο πιό άνετα τη δουλίτσα μας, και αν με το καλό το βαρεθώ βλέπουμε. Τι να πω, έχω ψιλοπελαγώσει, και το άτιμο το άντε 500 παραπάνω, άντε 300 παραπάνω σε πάει γρήγορα, πολύ γρήγορα εκτός μπατζετ. Αλλά το θέμα είναι ότι ακριβώς στοχρηματικό όριο είναι το ψωμί της υπόθεσης, το vfm. Χιλιάρι στρητ τζιτζι 08 μοντέλο (κρίνοντας από τις φωτογραφίες τουλάχιστον) περίπου στα 4κ. XT600 εικοσαετίας 2,5κ :blink:

Το μόνο καλό είναι ότι δεν βιάζομαι να πάρω τώρα άμεσα κάτι, είμαι κατά των βιαστικών αγορών. Το πολύ πολύ να βολεφτώ με καμμία ζελατίνα και καμμιά φυσιοθεραπεία για τώρα, να μας βγει πιό οικονομικά :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή σου έγραψα πολλά οφ τόπικ θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω και λίγο στην αναζήτηση σου να  μην γράφω και τζάμπα απλά να σου χαλάω το θέμα :_innocent:

Με αυτά που έχεις γράψει εγώ θα σου να πας σε 1000 όχι σε 600 ΑΝ σε παίρνει οικονομικά !! Από την αρχή που διάβασα το τοπικ σου σκέφτηκα fazer 1000 και tiger !! Αλλά το tiger ξεφεύγει λίγο στην τιμή !! Aν δεις ότι με το budget σου είσαι οριακά στα πολλά κυβικά πήγαινε στα 600 να μην έχεις το άνχος γιατί τα μεταχειρισμένα όσο και να το ψάξεις πάντα είναι λαχνός...!!

Και στα 600 πάλι fazer θα σου έλεγα ή και το versys που είναι κατά τη γνώμη μου από τα πιο ωραία μηχανάκια στα 600 street /ON-off !! 

Kαι επειδή κάτι έγραψες για τριπλε δεν ξέρω αν να σε σπρώξω η όχι προς τα εκεί ως κάτοχος καθώς πληρεί κάποια από τα κριτήρια σου αλλά σε κάποια είναι οριακά ικανοποιητικό , απλά θα σου πω με σιγουριά ότι στο 1,78 σου δεν θα χεις κανένα θέμα σε γυμνό με μία μικρή ζελατινούλα / μέχρι τα 140-150 πιθανότατα με ένα καλό κράνος να μην έχεις θέμα και χωρίς ζελατίνα...!! Στα γράφει άνθρωπος αυτά που αγγίζει το 1,90 ο αέρας στις "λογικές" ταχύτητες δεν είναι τόσο δύσκολος με ένα σωστό κρανάκι και ένα μπουφάν είσαι 

Εφόσον λες ότι δεν βιάζεσαι πάντως έχε στο νου σου ότι μπαίνει χειμώνας σιγά σιγά !! Μαζί με τον χειμώνα μπαίνουν και πολλά μηχανάκια σε γκαράζ/αποθήκες/κουκούλες...και 4+- χιλιάρικα είναι πολύ καλά λεφτά για να τσιμπήσεις μηχανάκι αυτές τις εποχές !! 

Ότι και να αποφασίσεις καλοτάξιδο και πάντα όρθιος !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και πάνω που ήθελα να γράψω για τους προλαλήσαντες να μην τσακώνονται για το απρίλια, επειδής δεν έχει ανεμοκάλυψη, έγραψε ο ksino1100. Γιά να τα βάλουμε σε μια τάξη λοιπόν:

• 4κ με όλα μέσα και το παλιό (κανένα χιλιάρικο βαριά?), δηλαδή 3+ανταλλαγή. Φυσικά, δεδομένης της οικονομικής κατάστασης όσο πιό οικονομικά, τόσο πιο καλά. Αυτό μπορεί να αλλάξει μόνο για την ευκαιρία του αιώνα.
  • Γκαράζ κλειστό και θερμαινόμενο :yes:
  • Κάτι σε fazer προηγούμενο μοντέλο? Δηλαδή ημίγυμνο αλλά όχι και πολύ διαστημικό. Φαντάσου κάτι σε street triple αλλά με κάτι να κόβει τον αέρα.
  • 1,78, 95 κιλά
  • 90% μόνος. Ενδέχεται να θέλει βολτίτσες μακριές, αλλά δεν παίρνω και όρκο. Άμα θέλει τέτοια κόλπα, ότι χωράει σε σακίδιο στην πλάτη και πολύ είναι, η βαλίτσα ας έρθει με το ΚΤΕΛ :laugh:
  • Συμμετέχει και θέλει V-Strom που είναι πιό ψηλό... Τα άλλα λέει φαίνονται παιδικά :plaf:
  • Η οικονομία δεν μας απασχολεί, υπάρχει αμάξι πετρέλαιο για οικονομία, τη λόξα μας κάνουμε.
  • Δεν έχω καμμία αντιπάθεια, απλά θέλω κάτι απροβλημάτιστο. Έχω ξενερώσει από προβληματικά μηχανάκια.
  • Βλέπε πρώτο bullet

Το παλιό ήταν kawasaki zr7.

Με βλέπω τελικά με κάτι σε er6-versys κανά δυό χιλιάρικα εκέι για να κάμνομε λίγο πιό άνετα τη δουλίτσα μας, και αν με το καλό το βαρεθώ βλέπουμε. Τι να πω, έχω ψιλοπελαγώσει, και το άτιμο το άντε 500 παραπάνω, άντε 300 παραπάνω σε πάει γρήγορα, πολύ γρήγορα εκτός μπατζετ. Αλλά το θέμα είναι ότι ακριβώς στοχρηματικό όριο είναι το ψωμί της υπόθεσης, το vfm. Χιλιάρι στρητ τζιτζι 08 μοντέλο (κρίνοντας από τις φωτογραφίες τουλάχιστον) περίπου στα 4κ. XT600 εικοσαετίας 2,5κ :blink:

Το μόνο καλό είναι ότι δεν βιάζομαι να πάρω τώρα άμεσα κάτι, είμαι κατά των βιαστικών αγορών. Το πολύ πολύ να βολεφτώ με καμμία ζελατίνα και καμμιά φυσιοθεραπεία για τώρα, να μας βγει πιό οικονομικά :laugh:

Πες με κολλημένο, αλλά πραγματικά μιλάμε για ένα μηχανάκι που έχει θαφτεί απλά διότι δεν ήταν το μεσαίο Tuono που όλοι περιμέναν, αλλά ένα όμορφο commuter γυμνό με ευχάριστο χαρακτήρα στην οδήγηση και όμορφο σχεδιασμό.

Shiver απλο

shiverabs_my14-34dx-Formula_red.jpg

Shiver GT

2013-aprilia-shiver-750-g-10_600x0w.jpg

Θεωρώ πως σε σχέση με Versys και Er έχει ίδια ανεμοκάλυψη. Στα βάρη και στα ύψη είμαστε εντυπωσιακά ίδιοι, είμαι 1,80 97κιλά.

Τα προλήματα που παραδοσιακά παρουσίαζαν τα Απρίλια, με την έλευση της Piaggio, έχουν μειωθεί δραματικά. Μπορείς να βρεις GT με 4 χιλιάρικα, λογικά του '09-'10.

Φυσικά και με μια aftermarket ζελατινα, το κάνεις πλήρως καλυμμένο. http://fullthrottle.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=vmj_color_plus.tpl&product_id=811&category_id=58&vmcchk=1&option=com_virtuemart&Itemid=14

Και μια δοκιμή από κάτι πιο αντικειμενικό...MCN REVIEW

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε'ν κακόοο, αλλά δεν βρίσκω ούτε ένα για πώληση...

Πέρα από αυτό, που έχω παραθέσει σε προηγούμενο ποστ ,που έχει επέκταση εργοστασιακής εγγυησης και φαίνεται καλή περίπτωση για μηχανάκι 3ετίας, πρέπει να παίζουν καμιά δεκαριά ακόμα, από 3,500 €. Πάντως, προτείνω να καταλήξεις σε 2-3 επιλογές και από εκεί να βρεις 2-3 αγγελίες που σε βολεύουν σε τιμή και περιοχή και να πάς να τα δεις από κοντα, να τα βάλεις μπρος και να τα πας μια βόλτα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάλι σε Απρίλια θέτε να με πάτε :laugh: αν μετρήσουμε και το τωρινό, που έιναι στην ουσία κι'αυτό Απρίλια...

Πάντως ιδού το πρόβλημα, υποθετικά λέμε έτσι... έστω ότι το σίβερ που παράθεσες είναι χαρτί, δεν σου μπαίνουν οι διάολοι να πεις "μα 5 χιλιάρικα για μεταχειρισμένο;"

Πάντως εμφανισιακά είναι ωραίο, είναι V2 που το αγαπάμε, (τα I2 δεν τα αγαπάμε) και πρέπει να έιναι και σχετικά στριφτερό. Πολύ καλή ιδέα, θα το σκεφτούμε :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα