ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) Την Παρασκευη το βραδυ καλος μου φιλος τρακαρε με την μηχανη του οταν ενας αυτοκινητιστης θελησε να κανει αναστροφη.Οι σωματικες βλαβες ειναι παραπολες και τα χειρουργεια ακομα περισσοτερα.Πνευμονια,θωρακας,σπονδ.στηλη,ποδια κτλ.Σημερα ξεκινησαν αφυπνιση και ζητησαν αρκετο αιμα,οποτε οποιος μπορει ας βοηθησει. Για τα στοιχεία του ασθενή, παρακαλώ ανοίξτε το spoilerΔημητρης Σιδερης του Ιωαννη και βρισκετε στην Μ.Ε.Θ ΚΑΤ. Θελω να πω πολλα αλλα δεν εχει νοημα.Αν ειναι ευκολο οποιος δινει ας με ενημερωνει.Ευχαριστω. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2015 από τον ksino1100 Spoiler Tags Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 460 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2015 Καλή και πλήρη ανάρρωση του εύχομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2015 Δυστυχως τα σεναρια ειναι πολλα και τα περισσοτερα οχι καλα.Μακαρι ομως να ειναι ολα περαστικα και ας παρει και χρονο.... Θελουμε να κρατησουμε ολοι τα καλα σεναρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νιονιος. 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2015 (τροποποιήθηκε) Φιλε επικοινωνισα με το ιποκρατειο νοσοκομειο αλλα δεν με αφινουν να δωσω αιμα γιατι ειχα δωσει για αλλον πριν ενα μηνα λυπαμαι πραγματικα για την κατασταση του φιλου σου δυστηχως δεν μπορω να κανω κατι αν και αιμοδοτης δεν μπορω να βοηθησω χιλια συγνωμη . Καλη αναρωση και πολυ κουραγιο ευχομαι... Το μονο που μπορω θα κανω καθε δευτερη μερα εδω ενα ποστ για να. Ειναι ψηλα στη λιστα του φορουμ ελπιζω να βοηθησει Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 12 , 2015 από τον Νιονιος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2015 Vale μια φιαλη μολις εφυγε απο εμενα! Συγνωμη που δεν μπορεσα να στειλω παραπανω πρεπει να δωσω και στον παππου μου τον αλλο μηνα για σοβαρη εγχειρηση.Ευχομαι να γινει γρηγορα καλα και οταν μπορεσεις να του δωσεις τα περαστικα μου! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2015 Κάνω up για να πω δυο κουβέντες για την αιμοδοσία! Αίμα μπορεί να δώσει οποιοσδήποτε, αρκεί να μην έχει tatoo, ασθένεια με αντιβιώσεις και γενικά φαρμακευτική αγωγή τον τελευταίο μήνα.Αν είναι αιμοδότης, να έχει κλείσει το 3μηνο από την τελευταία αιμοδοσία του!Προφανώς να μην έχει μεταδοτική ασθένεια (όχι γιατί δε θα ελεγχθεί το αίμα, αλλά γιατί είναι θέμα ηθικής να κάνουμε κάτι που να είναι καλό και όχι για τα μάτια του κόσμου) ή χρήση ναρκωτικών. Η αιμοδοσία είναι μια απίστευτα απλή διαδικασία, διαρκεί χοντρικά 8 λεπτά (+ένα δεκαλεπτάκι για συμπλήρωση ερωτηματολογίου, από τον γιατρό, μέτρηση πίεσης και αιματοκρίτη) και έχει πολλαπλά οφέλη!Αφενός για τον ασθενή που θα παραλάβει το αίμα μας, αφετέρου ο αιμοδότης ανανεώνει το αίμα του. Και επιπλέον είναι μια κοινωνική προσφορά.Και για όσους φοβούνται.Το τσίμπημα της βελόνας είναι πολύ μικρό, δραματικά πιο ήπιο από τις ενέσεις (φάρμακα) ή την βελόνα για εξετάσεις αίματος.Μη την κοιτάτε τη βελόνα, όταν σας ετοιμάζουν, κοιτάξτε κάποια όμορφη νοσοκόμα που κάπου θα βρίσκεται κοντά σας!!! Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Δημήτρη!!Και ο τραυματισμός να είναι απλά μια εμπειρία, για τον ίδιο και την οικογένειά του! 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2015 UP!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2015 Κάνω up για να πω δυο κουβέντες για την αιμοδοσία! Αίμα μπορεί να δώσει οποιοσδήποτε, αρκεί να μην έχει tatoo, ασθένεια με αντιβιώσεις και γενικά φαρμακευτική αγωγή τον τελευταίο μήνα........Μια διόρθωση Γιάννη, αρκεί να μην έχει χτυπήσει tatoo το τελευταίο 6μηνο......... Περαστικά στο παλληκάρι και μακάρι να μην του μείνουν κουσούρια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2015 Παιδες μην ζητατε συγνωμη αν δεν μπορειτε να δωσετε αιμα,δεν υπαρχει λογος και σας ευχαριστω ολους.Οποιος μπορει.Θα ενημερωνω αν υπαρχει καποιο νεο.Ευχαριστω και αυτους που δωσαν και αυτους που δεν μπορεσαν και αυτους που αν μπορεσουν θα δωσουν. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2015 Up,.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νιονιος. 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νιονιος. 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2015 Εχεις κανα νεο για την κατασταση του παιδιου ;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leontas 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2015 Καλημερα. ειμαι εθελοντης αιμοδοτης στο ιπποκρατειο. αν δε κανω λαθος μπορω να ζητησω φιαλη μου (την τελευταια φορα εδωσα πριν κανα 2-3 βδομαδες). αν χρειαζεται ακομη στειλε μου πμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2015 Καλημερα. ειμαι εθελοντης αιμοδοτης στο ιπποκρατειο. αν δε κανω λαθος μπορω να ζητησω φιαλη μου (την τελευταια φορα εδωσα πριν κανα 2-3 βδομαδες). αν χρειαζεται ακομη στειλε μου πμ.leontas και εγω ετσι εδωσα, εθελοντης ειμαι πειρα ενα τηλ και ειπα στειλτε μια φιαλη εκει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2015 Χρειαζεται και μαλιστα πολυ αυριο αν εχει μαζευτει ολο το υγρο ξεκιναει χειρουργειο στην σπονδ.στηλη. Και καπως ετσι αν ολα πανε καλα με το χειρουργειο ξεκινανε τα βασανα ,μπρουμιτα στο κρεβατι για ποσους μηνες και να δουμε σιγα σιγα και τι ζημιες θα υπαρχουν.Δυστηχως παιδια δεν ειμαστε τιποτα για να μην πω οτι ειμαστε ενα τιποτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Fan1s 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2015 Ξυπνησε δηλαδη? αν περασει αυτο το σταδιο ειναι σε σταθερη κατασταση?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2015 Μεχρι χτες το βραδυ αντιδρουσε ασχημα σημερα ειπαν.Γενικα αυτο που φοβουνται ειναι μικροβια οποτε το σταθερη καταασταση δεν μ λεει και τπτ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leontas 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2015 περνω τηλ στο ιπποκρατειο και δε το σηκωνουν.. απ'οτι ξερω σημερα λειτουργει η αιμοδοσια 9-11. τεσπα, αυριο πρωι πρωι θα ξαναπαρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2015 up ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ValeRR 2.857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Σημερα μισο-ανοιξε τα ματια του,ειδε / καταλαβε τους δικους του ανθρωπους αρχισε να δακρυζει και καπου εκει τον ξαναριξαν σε καταστολη.Μαλλον τεταρτη εχει σπονδυλοδεσια.Επειδη εχει γινει ενας κακος χαμος με το αιμα αν ειναι ευκολο οποιος εστειλε ή θα στειλει ας μου στειλει σε πμ (ονοματεπωνυμο και νοσοκομειο που εδωσε). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νιονιος. 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2015 Up Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2015 upτι νέα από το φιλαράκι σου? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες