MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2007 καλως τη κοπελα καλα να περασεις εδω μεσα ε και αν καμια μερα βρισκεις κανεναν (γληγορο) αστο να σε περασει δεν βλεπεις τα καημενα τα παιδια ψυχολογικο τους εχεις κανει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2007 α ρε Τινα οπου και να μπεις γινεται χαλασμος , κατι ήξεραν φαινεται οι τουριστες που ήθελαν να βγουν φωτογραφια μαζί σου στο σουνιο :D καλως ήρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MonteXristos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2007 απο που εισαι δεν μας ειπες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JimK 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2007 Καλως ορισες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2007 ευχαριστώ και τα υπόλοιπα παιδιά για το καλωσόρισμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2007 απο που εισαι δεν μας ειπες? είμαι από αθήνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2007 α ρε Τινα οπου και να μπεις γινεται χαλασμος , κατι ήξεραν φαινεται οι τουριστες που ήθελαν να βγουν φωτογραφια μαζί σου στο σουνιο :D καλως ήρθες γειά σου ρε κώστα! ..νομίζω ότι τους άρεσε πολύ η φόρμα μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLYSTRAS 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2007 Τίνα για να μην χρονοτριβούμε............... Είμαι νέος ψηλός με αθλητικό κορμί( πριν 15 χρόνια). Μαζί μου ποτέ δεν θα βαρεθείς.(πάντα θα κοιτάς τους καθρέπτες σου να δεις αν έρχομαι) Έχω δικό μου οικόπεδο σε παραθεριστική περιοχή (Σέρρες Κ10 και Κ11). Μην ανησυχείς για το δικό σου παρουσιαστικό είμαι αρκετά λιγούρης. Το δεύτερο παρατσούκλι μου είναι φίδι. (ανακόντα) Περιμένω με ανυπομονησία να με ΠΜώσης Μην ξεχάσω…………………….. καλώς με βρήκες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2007 Τίνα για να μην χρονοτριβούμε............... Είμαι νέος ψηλός με αθλητικό κορμί( πριν 15 χρόνια). Μαζί μου ποτέ δεν θα βαρεθείς.(πάντα θα κοιτάς τους καθρέπτες σου να δεις αν έρχομαι) Έχω δικό μου οικόπεδο σε παραθεριστική περιοχή (Σέρρες Κ10 και Κ11). Μην ανησυχείς για το δικό σου παρουσιαστικό είμαι αρκετά λιγούρης. Το δεύτερο παρατσούκλι μου είναι φίδι. (ανακόντα) Περιμένω με ανυπομονησία να με ΠΜώσης Μην ξεχάσω…………………….. καλώς με βρήκες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2007 Καλωσηρθες κι απο μενα... και οσο για χωμα,καλα κανεις και δεν ασχολεισαι..Αλλωστε το R1 δεν παει καλα στο χωμα... οσο για το XR μην το δωσεις ποτέ...ουτε για πλακα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2007 Καλωσηρθες κι απο μενα... και οσο για χωμα,καλα κανεις και δεν ασχολεισαι..Αλλωστε το R1 δεν παει καλα στο χωμα... οσο για το XR μην το δωσεις ποτέ...ουτε για πλακα... θενκς.. :D καλά, το xr εννοείται ότι δεν το δίνω.. ..το r1 στο χώμα?? ούτε στα πιο τρελλά μου όνειρα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2007 ούτε στα πιο τρελλά μου όνειρα.. Μη λες τετοια εδω μεσα...εχουμε ολοι μια δόση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2007 Μη λες τετοια εδω μεσα...εχουμε ολοι μια δόση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2007 ε οχι και τετοια δοση " "... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2007 ε οχι και τετοια δοση " "... :D ..ευτυχώς γιατί .. με τρόμαξες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2007 Καλώς όρισες και από εμένα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasSALONIKA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2007 καλως ορισες , καλα χιλιομετρα και καλα να περνας εδω στο forum Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2007 θενκς παιδιά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2007 Κοπελια καλως ορισες, εισαι και παραδειγμα προς μιμηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2007 Κοπελια καλως ορισες, εισαι και παραδειγμα προς μιμηση ευχαριστώ.. πάλι καλά που λες προς μίμηση και όχι προς αποφυγή.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SAM.KOSTAS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2007 Παραδειγμα προς απομίμηση θα ελεγα :P Συγκινούμαι που σαι ξαναπετυχαινω μπροστα μου.. Καλως ηρθες κι εδω μικρη B) απ'οτι βλεπω πουθενα δεν περνα απαρατηρητη μια κοπελα με R1.. σκεψου να ειχες και ER-6 τι θα γινοταν καλα Posts κι ευχομαι να τα 5*χιλιασεις κι εδω σε ενα μηνα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisVeria 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 Καλώς ήρθες... :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 Παραδειγμα προς απομίμηση θα ελεγα :P Συγκινούμαι που σαι ξαναπετυχαινω μπροστα μου.. Καλως ηρθες κι εδω μικρη B) απ'οτι βλεπω πουθενα δεν περνα απαρατηρητη μια κοπελα με R1.. σκεψου να ειχες και ER-6 τι θα γινοταν καλα Posts κι ευχομαι να τα 5*χιλιασεις κι εδω σε ενα μηνα :P έλα μην κλαίς, σώπα σώπα.. μα τί πλάσμα είσαι εσύ?? από την μία με μαστιγώνεις και από την άλλη μου κάνεις καντάδα??? σκέφτομαι ότι αν είχα ΕR-6 δεν θα μου μίλαγε κανείς.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 Καλώς ήρθες... :D :D θενκς.. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2007 Kαλώς ήρθες pocahondas!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες