pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 καλημέρα και καλό μήνα. καλώς σας βρήκα. με λένε τίνα, έχω ένα honda XR250 και ένα yamaha R1. σας εύχομαι καλά και ασφαλή χιλιόμετρα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fst.corner 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 καλως την τινα την γρηγορη. σε βλεπω και χωματινη και ασφαλτινη τι απο τα δυο ομως σου αρεσει πιο πολυ? καλες βολτες !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 Καλως τη κοπελια καλα να περνας εδω ...ειναι καλο το στεκι.... καλα χιλιομετρα χωμα καιασφαλτο και παντα με ασφαλεια .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
morfeas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 καλως ηρθες στην παρεα μας..... .......εντουροστριτου!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 welcome! :) (To ΧR, ειναι baja? Yπαρχει και αλλη κατοχος εδω περα! :D ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 καλως όρισες τσαλακώτρια αντρικων εγωισμων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.. λοιπόν να ξεκαθαρίσω κάτι γιατί μάλλον σας μπέρδεψα... έχω μανία με τα street... δεν έχω καμία σχέση με χώμα, το XRάκι το έχω για την πόλη και γενικότερα για κοντινές αποστάσεις.. δεν έχω πρόβλημα να πάω και εντουροβόλτα (δεν μου έχει συμβεί ποτέ) αρκεί να είναι βατό για μένα το μέρος.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 welcome! :) (To ΧR, ειναι baja? Yπαρχει και αλλη κατοχος εδω περα! :D ) όχι δεν είναι baja.. σκέτο xr.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 Καλώς την γλήγορη. Ελπίζω να μην είσαι αυτή με το μπλε R1 που με λιάνισε μια φορά στο Μαρτίνο, γιατί σου τα έχω μαζεμένα. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 καλως όρισες τσαλακώτρια αντρικων εγωισμων μπουάχαχαχχ... καλό!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 Καλώς την γλήγορη. Ελπίζω να μην είσαι αυτή με το μπλε R1 που με λιάνισε μια φορά στο Μαρτίνο, γιατί σου τα έχω μαζεμένα. :D δεν ξέρω.. είχα μπλε R1 του 99 για 5 χρόνια.. τώρα έχω του 05 σε ασημί μπλου μπλακ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 eeeee οχι αλλο καρβουνοοοο!! τι θα γινει με σενα? :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 eeeee οχι αλλο καρβουνοοοο!! τι θα γινει με σενα? :P :P ρε δεν είναι δυνατόν!! δεν μπορεί να μου συμβαίνει αυτό!! όπου και να πάω σε βρίσκω μπροστά μου... έλεος!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
artech 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 Μού πουλάς το XR; Έχω μόνο 700 ευρώ στην τράπεζα και θέλω να αρχίσω κάνα χώμα για να ξεσκάω. :D Καλωσήρθες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
JOHN1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 Καλώς ήρθες γΛήγορη στην παρέα!! Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα! Υ.Γ. Μα καλά που είναι τέτοιες γυναίκες που ξέρουν από μηχανές και γουστάρουν γκάζια??? Εγώ δεν ξέρω καμία!!! Μήπως ζουν σε άλλο πλανήτη?? Μήπως είμαι γκαντέμης?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 ..........Μήπως είμαι γκαντέμης?? καλα...για κλαμπ μας βλεπω........ κύριος λόγος υπαρξης η γκρίνια και οι προσπαθειες κλωνοποίησης του ντιεν ει της ποκαχοντας και η μεταφορά του σε μορφή χαπιου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 Μού πουλάς το XR; Έχω μόνο 700 ευρώ στην τράπεζα και θέλω να αρχίσω κάνα χώμα για να ξεσκάω. :D Καλωσήρθες! ευχαριστώ.. δεν το πουλάω όμως το xr.. είναι καταπληκτικό μηχανάκι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiannisVeria 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 Καλώς ήρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 δεν είναι τυχαίο που σε άλλο φόρουμ γράφω σαν τόπο τον πλανήτη κρόνο... παιδιά όχι, μην με κλωνοποιήσετε γιατί θα έχετε πρόβλημα.. εδώ που είμαι μία δεν ξέρω αν θα με αντέξετε, φανταστείτε να γίνω και πολλές τί έχει να γίνει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostat 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 Μια ερώτηση μόνο Τίνα: Γιατί έβαλες το XR σαν μηχανάκι σου και όχι την R1; Δεν σου αρέσει το pocayamahas; :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 ... καλωσηρθες φιλη στη παρεα .... ... καλες βολτες και καλη διαμονη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soulnick 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 καλως την!! τινα το πρωτο μηχανακι που ανεβηκα ηταν καπου στο 89-90 και ηταν ενα XR600 ενος θειου μου,μοντελο τρεχα γυρευε.. ποτε δεν θα ξεχασω τον ηχο του!! καλως όρισες τσαλακώτρια αντρικων εγωισμων deus srtikes again!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pocahondas 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2007 Μια ερώτηση μόνο Τίνα: Γιατί έβαλες το XR σαν μηχανάκι σου και όχι την R1; Δεν σου αρέσει το pocayamahas; :P ε είπα να βάλω το xr που είναι πιο.. ταπεινό... το pocahondas δεν έχει καμία σχέση με το honda.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2007 Καλώς ήρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες