MotoLover22 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 Γεια σαςεχω ενα Suzuki Address 125 και χρειαζεται αλλαγμα η δισκοπλακα.Η ερωτηση μου ειναι αν πρεπει να ρυθμισω το υψος των σιαγωνων, για μια λιγο μεγαλητερη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tammy 198 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 τα δισκοφρενα δεν εχουν σιαγονες , εχουν τακακια.αν παρεις κιτακι με oversize δισκοπλακα , εχει μεσα αποστατη που φερνει λιγο πιο εξω την δαγκανα κ εισαι οκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 ..................Ωπ, τί έχουμε εδώ? Σφετεριστή ονόματος? MotoLover φίλε είναι ένας. Προς αποφυγή παρανοήσεων, προφανώς και αστειεύομαι. Απλά μπερδεύτηκα για 1" βλέποντας το ποστ σου, νομίζοντας ότι το είχα ποστάρει εγώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 (τροποποιήθηκε) Ωπ, τί έχουμε εδώ? Σφετεριστή ονόματος? MotoLover φίλε είναι ένας. Προς αποφυγή παρανοήσεων, προφανώς και αστειεύομαι. Απλά μπερδεύτηκα για 1" βλέποντας το ποστ σου, νομίζοντας ότι το είχα ποστάρει εγώ. Ποσταρεις τοσο γρήγορα που δε σε ππρολαβαίνεις; Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2015 από τον GavriilVet 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2015 αν βαλεις μεγαλυτερη δισκοπλακα θα βαλεις αποστατη στη δαγκανα, ο οποιος συνηθως δινεται μαζι με το δισκο. καλο ειναι να βαλεις και καινουρια τακακια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MotoLover22 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2015 Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες