Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 (τροποποιήθηκε) http://www.kalamakibeach.gr Λοιπον τα πραγματα ειναι απλα.Εκει που εψαχνα στο χαρτη να βρω κατω απο βραχο... καποιο κρυμμενο χωριο, ειδα το συγκεκριμενο χοτελ κ ειπα να δοκιμασω την τυχη μου.Εχω την απαιτηση εαν δεν μας πεταξουν εξω με τις κλωτσιες, να πιω καφε στην τριτη φωτο..Εαν φερετε τις γυναικες σας μειωνεται δραματικα ο κινδυνος να φαμε πορτα Μεχρι στιγμης 3 ειναι σιγουροι. Αναχωρηση στις 9 30 πριν τα διοδια απο παλια. Στην επιστροφη ο καθενας ας κανει οτι θελει μιας κ δεν ειναι απαραιτητο να γυρισουμε ολοι μαζι.https://www.google.gr/maps/dir/38.0455285,23.4981714/37.8891943,23.0051236/@37.8632774,23.0576103,27577m/data=!3m1!1e3!4m4!4m3!2m1!2b1!3e0 Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 1 , 2015 από τον Peiraiwths 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 Μπορω να ακολούθησω με το σιμπιεφακι δικαβαλος;; Ή θα πηγαινεται γρήγορα;; :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1 , 2015 Πόσο παίζει ο καφές εκεί άραγε ;Βδομαδιάτικο ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2015 Ενδιαφέρουσα πρόταση. Γουστάρω ν' ατενίζω θαλασσίτσα πίνοντας τον κόφι. Θα είναι και ξεκουκούλωτος ο tweety λόγω Σαββατιανής εξόδου...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2015 Πόσο παίζει ο καφές εκεί άραγε ;Βδομαδιάτικο ; Προσφατα στο Χαιδαρι τον πληρωσα 4.10 οποτε νομιζω χειροτερα δεν μπορει να ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2015 Πόσο παίζει ο καφές εκεί άραγε ;Βδομαδιάτικο ; Προσφατα στο Χαιδαρι τον πληρωσα 4.10 οποτε νομιζω χειροτερα δεν μπορει να ειναι. Άστονε μωρέ τον γκρινιάρη. Λεφτά για μπύρες που τις κατεβάζει σα νερό έχει, για 1 καφέ το σκέφτεται........ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blacktuono 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2015 Προσφατα στο Χαιδαρι τον πληρωσα 4.10 οποτε νομιζω χειροτερα δεν μπορει να ειναι. Μην το λες μην το λες.... Φαι θα έχουμε η θα δουλέψει ταπερακι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2015 Μην το λες μην το λες.... Φαι θα έχουμε η θα δουλέψει ταπερακι; να και το φαι ο αλλος.....ααχαχαχαχα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS-V 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 σουβλακι στο ναυπλιο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzeronymo perama 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 Tο πολυ πολυ εαν δεν σας δεχτουν προχωρατε πιο κατω 3 -4 χλμ και πατε παραλια Λουτρά Ωραίας Ελένης στο λιμανακι στο kafe bilis, διπλα η θαλασσα και οι μοτο !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS-V 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 Tο πολυ πολυ εαν δεν σας δεχτουν προχωρατε πιο κατω 3 -4 χλμ και πατε παραλια Λουτρά Ωραίας Ελένης στο λιμανακι στο kafe bilis, διπλα η θαλασσα και οι μοτο !!!το εχουν αναφερει κ αλλοι για αυτο το καφε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Παίδες τελικά θα ερθω και εγω. Θα ειμαι δικαβαλος με την κοπελιά..θα είναι κανας άλλος δικαβαλος;;όσο για το φαι..θα με περιμένουν σπιτι μετα με μπριζολικο, οπότε μετά τον καφέ θα γυρισω μόνος (αν πατε μετά για φαι..;) ) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2015 από τον geokaf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 εγω μπορω να ξεκινησω 2πλος κατα τις 10.00 οποτε στειλτε ενα τηλ να σας βρω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 Μην το λες μην το λες.... Φαι θα έχουμε η θα δουλέψει ταπερακι; Το ξενοδοχειο εχει σεφ οποτε κανε την αναληψη κ παρε χαβιαρι η αστακομακαροναδα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) το εχουν αναφερει κ αλλοι για αυτο το καφεΚαι γι αυτό πρέπει να τιμωρηθούν ανυπερθέτως Αύριο λοιπόν ε?και ξανα Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2015 από τον naftilos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 Αν έρθει και ο μοτολόβερ και δεν μπλοφάρει, θα ερθω κι εγώ.Μην είμαι τελευταίος.... Για φαΐ δεν θα μείνω, δουλεύω μετά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 Άστονε μωρέ τον γκρινιάρη. Λεφτά για μπύρες που τις κατεβάζει σα νερό έχει, για 1 καφέ το σκέφτεται........ Ολα δειχνουν οτι θα εχουμε σοου!! μεταξυ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) σουβλακι στο ναυπλιο;Ναι ρε. Να κάνουμε άλλα 100+100χλμ για να φάμε οικονομικά 2 σούβλακους! Το σουβλάκι πλέον είναι το εθνικό μας φαγητό μίστερ, οπότε υπάρχει παντού. Αν έρθει και ο μοτολόβερ και δεν μπλοφάρει, θα ερθω κι εγώ.Μην είμαι τελευταίος.... Ψιτ, μορφονιέ.... μη σηκώσω το γάντι της πρόκλησης, γιατί σε βλέπω να φτάνεις όταν θα πληρώνω για να φύγω..... Για φαΐ δεν θα μείνω, δουλεύω μετά.Ο Μοτοπουλόβερ ΔΕΝ μπλοφάρει. Θα έρθει ανυπερθέτως, με μόνο περιορισμό τον καιρό αν μας τα χαλάσει. Ολα δειχνουν οτι θα εχουμε σοου!! μεταξυ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2015 από τον Kostas-MotoLover 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS-V 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 αφου εχει παραπονα με τα 100+100 χλμ ο ...πιο πανω,θα επιστρεψω μαλλον κ εγω για μασα στο σπιτιο καιρος θα ειναι συμμαχος,26αρια βλεπω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 αφου εχει παραπονα με τα 100+100 χλμ ο ...πιο πανω,θα επιστρεψω μαλλον κ εγω για μασα στο σπιτιο καιρος θα ειναι συμμαχος,26αρια βλεπωΘα κάτσεις τουλάχιστον για καφέ, ή νά 'χουμε το νου μας να σε αποχαιρετήσουμε όταν φτάνουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
snoop_aloop 302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 τα λεμε στην εκκινηση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MARKOS-V 58 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 Θα κάτσεις τουλάχιστον για καφέ, ή νά 'χουμε το νου μας να σε αποχαιρετήσουμε όταν φτάνουμε? ετσι για να σκασεις δεν θα σου πω,να μεινεις ξαγρυπνος ολη νυκτα με αυτο το ερωτημα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Θα κάτσεις τουλάχιστον για καφέ, ή νά 'χουμε το νου μας να σε αποχαιρετήσουμε όταν φτάνουμε? Αν είναι να μείνει θα μείνει, ειδάλλως όχι. Ουγκ! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 3 , 2015 από τον naftilos 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες