Jump to content
Sign in to follow this  
giorgos1233

yamah crypton x vs yamaha yzf r125

Recommended Posts

Γεια σας θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικά με αυτά τα δύο μηχανάκια ποιο από τα δύο είναι καλύτερο όταν λέω  καλύτερο εννοώ σε τελική ταχύτητα δύναμη και κατανάλωση όσο για το οικονομικό την ίδια τιμή έχουν

Τροποποιήθηκε από τον giorgos1233

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

τι ύψος έχεις??σε ρωτάω γιατί αν είσαι ψιλός δεν χωράς στο ρ125, σε δύναμη πάνω - κάτω είναι τα ίδια..το ένα είναι σαν εργαλείο και το άλλο θα το διασκεδάσεις πολύ περισσότερο.. 10000 φόρες το ρ125 γιατί θα σε βάλει σιγά σιγά στο σκεπτικό των  μεγαλύτερων μοτοσυκλετών!! απλά στην καθημερινότητα σου ίσως σε δυσκολέψει λίγο(λόγο θέσης οδήγησης και λόγο του ότι δεν θα μπορείς να κρεμάς καμία σακούλα γιατί θα βαράνε στα πλαστικά) 

από κατανάλωση δεν νομίζω να έχει καμία μεγάλη διαφορά

με το ρ125 θα μάθεις να στρίβεις και γενικά να οδηγάς, θα κάνεις και λίγο μούρη γιατί φαίνεται σαν μεγαλύτερου κυβισμού :mB_kalo_e: !!!

Υ.Γ αν έχεις δίπλωμα για 125 δεν μπορείς να οδηγήσεις το κρίπτον χ ειναι 135cc

Τροποποιήθηκε από τον geokaf

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αναμεσα σε παπι και μικρη μοτοσυκλετα ......σιγουρα το r 125 είναι μονόδρομος.(και καλες βολτες)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι ύψος έχεις??σε ρωτάω γιατί αν είσαι ψιλός δεν χωράς στο ρ125, σε δύναμη πάνω - κάτω είναι τα ίδια..το ένα είναι σαν εργαλείο και το άλλο θα το διασκεδάσεις πολύ περισσότερο.. 10000 φόρες το ρ125 γιατί θα σε βάλει σιγά σιγά στο σκεπτικό των  μεγαλύτερων μοτοσυκλετών!! απλά στην καθημερινότητα σου ίσως σε δυσκολέψει λίγο(λόγο θέσης οδήγησης και λόγο του ότι δεν θα μπορείς να κρεμάς καμία σακούλα γιατί θα βαράνε στα πλαστικά) 

από κατανάλωση δεν νομίζω να έχει καμία μεγάλη διαφορά

με το ρ125 θα μάθεις να στρίβεις και γενικά να οδηγάς, θα κάνεις και λίγο μούρη γιατί φαίνεται σαν μεγαλύτερου κυβισμού :mB_kalo_e: !!!

Υ.Γ αν έχεις δίπλωμα για 125 δεν μπορείς να οδηγήσεις το κρίπτον χ ειναι 135cc

Το ύψος μου είναι 1.80 και για το crypton X στο δίπλωμα δεν μετράνε και τα άλογα ??/

Το ένα είναι παπί και το άλλο μηχανή.

ο ξέρω ότι υπάρχει διαφορά αλλά μου αρέσουν και τα δύο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια χαρά θα είσαι στο ρ νομίζω(αλλά ανέβα σε κανένα να το τσεκάρεις) νομίζω πως δεν μπορεις  γιατί προέχουν τα κυβικά..όπως και στα σκούτερ δεν μπορείς να οδηγείς τα 150αρια..

αλλά ας το σιγουρέψεις με μία ερώτηση σε μία σχολή οδηγών!!

άλλα ανάμεσα στα 2 σίγουρα προτείνω τ ρ125

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό μου φαίνεται καλύτερο αν είναι και μηχανικά οκ τότε είναι καλή επιλογή 

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6926150/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτό μου φαίνεται καλύτερο αν είναι και μηχανικά οκ τότε είναι καλή επιλογή 

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6926150/

ok ;)

Τώρα για το δίπλωμα χρειάζεται 125 η 125 με συμπλεκτη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

125 με συμπλεκτη προφανως. Αφου εχει συμπλεκτη η μηχανη..

Crypton x δεν οδηγας με το α1. Ειναι μεχρι 125 κυβικα ΚΑΙ 15 αλογα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μονο εγω πιστευω οτι δεν αξιζει να δωσεις 2000+ για να παρεις ενα 125,που το μονο που θα σου προσφερει ειναι να σε βαλει στον κοσμο των δυο τροχων?

Μοιαζει με ss και πουλας μουρη............αλλα δεν ειναι ss,ας μην γελιομαστε.......

Η γνωμη μου ειναι να παρεις αν φτηνο μηχανακι,να μαθεις να οδηγας...να φρεναρεις ,να στριβεις και μετα να πας σε κατι μεγαλυτερο.

Θεωρω τα 2000+ πολλα για πρωτο μηχανακι και ειδικα τετοιο στυλ....οπου μια χαζοπτωση μεταφραζεται σε μερικες εκατονταδες ευροπουλα.

Ριξε μια ματια σε τιποτα τετοιο.....δεν ειναι τοσο πουλ μουρ.....αλλα κανεις ακριβως τα ιδια και πολυ πιο οικονομικα απο το r125.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6846690/

Η αποφαση δικη σου....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μονο εγω πιστευω οτι δεν αξιζει να δωσεις 2000+ για να παρεις ενα 125,που το μονο που θα σου προσφερει ειναι να σε βαλει στον κοσμο των δυο τροχων?

Μοιαζει με ss και πουλας μουρη............αλλα δεν ειναι ss,ας μην γελιομαστε.......

Η γνωμη μου ειναι να παρεις αν φτηνο μηχανακι,να μαθεις να οδηγας...να φρεναρεις ,να στριβεις και μετα να πας σε κατι μεγαλυτερο.

Θεωρω τα 2000+ πολλα για πρωτο μηχανακι και ειδικα τετοιο στυλ....οπου μια χαζοπτωση μεταφραζεται σε μερικες εκατονταδες ευροπουλα.

Ριξε μια ματια σε τιποτα τετοιο.....δεν ειναι τοσο πουλ μουρ.....αλλα κανεις ακριβως τα ιδια και πολυ πιο οικονομικα απο το r125.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6846690/

Η αποφαση δικη σου....

Προτιμώ καλύτερα ένα honda innova injection.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα