giorgos1233 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) Γεια σας θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικά με αυτά τα δύο μηχανάκια ποιο από τα δύο είναι καλύτερο όταν λέω καλύτερο εννοώ σε τελική ταχύτητα δύναμη και κατανάλωση όσο για το οικονομικό την ίδια τιμή έχουν Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 από τον giorgos1233 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) τι ύψος έχεις??σε ρωτάω γιατί αν είσαι ψιλός δεν χωράς στο ρ125, σε δύναμη πάνω - κάτω είναι τα ίδια..το ένα είναι σαν εργαλείο και το άλλο θα το διασκεδάσεις πολύ περισσότερο.. 10000 φόρες το ρ125 γιατί θα σε βάλει σιγά σιγά στο σκεπτικό των μεγαλύτερων μοτοσυκλετών!! απλά στην καθημερινότητα σου ίσως σε δυσκολέψει λίγο(λόγο θέσης οδήγησης και λόγο του ότι δεν θα μπορείς να κρεμάς καμία σακούλα γιατί θα βαράνε στα πλαστικά) από κατανάλωση δεν νομίζω να έχει καμία μεγάλη διαφοράμε το ρ125 θα μάθεις να στρίβεις και γενικά να οδηγάς, θα κάνεις και λίγο μούρη γιατί φαίνεται σαν μεγαλύτερου κυβισμού !!! Υ.Γ αν έχεις δίπλωμα για 125 δεν μπορείς να οδηγήσεις το κρίπτον χ ειναι 135cc Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 από τον geokaf 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 Το ένα είναι παπί και το άλλο μηχανή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mybiker 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 αναμεσα σε παπι και μικρη μοτοσυκλετα ......σιγουρα το r 125 είναι μονόδρομος.(και καλες βολτες) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos1233 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 τι ύψος έχεις??σε ρωτάω γιατί αν είσαι ψιλός δεν χωράς στο ρ125, σε δύναμη πάνω - κάτω είναι τα ίδια..το ένα είναι σαν εργαλείο και το άλλο θα το διασκεδάσεις πολύ περισσότερο.. 10000 φόρες το ρ125 γιατί θα σε βάλει σιγά σιγά στο σκεπτικό των μεγαλύτερων μοτοσυκλετών!! απλά στην καθημερινότητα σου ίσως σε δυσκολέψει λίγο(λόγο θέσης οδήγησης και λόγο του ότι δεν θα μπορείς να κρεμάς καμία σακούλα γιατί θα βαράνε στα πλαστικά) από κατανάλωση δεν νομίζω να έχει καμία μεγάλη διαφοράμε το ρ125 θα μάθεις να στρίβεις και γενικά να οδηγάς, θα κάνεις και λίγο μούρη γιατί φαίνεται σαν μεγαλύτερου κυβισμού !!! Υ.Γ αν έχεις δίπλωμα για 125 δεν μπορείς να οδηγήσεις το κρίπτον χ ειναι 135ccΤο ύψος μου είναι 1.80 και για το crypton X στο δίπλωμα δεν μετράνε και τα άλογα ??/ Το ένα είναι παπί και το άλλο μηχανή.ο ξέρω ότι υπάρχει διαφορά αλλά μου αρέσουν και τα δύο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geokaf 760 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 μια χαρά θα είσαι στο ρ νομίζω(αλλά ανέβα σε κανένα να το τσεκάρεις) νομίζω πως δεν μπορεις γιατί προέχουν τα κυβικά..όπως και στα σκούτερ δεν μπορείς να οδηγείς τα 150αρια..αλλά ας το σιγουρέψεις με μία ερώτηση σε μία σχολή οδηγών!!άλλα ανάμεσα στα 2 σίγουρα προτείνω τ ρ125 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos1233 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 ok Να κάνω μία ερώτηση μηχανάκια μεταχειρισμένα με 30.000 είναι λίγα ή πολλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 Τι μηχανάκια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos1233 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 yamaha yzf r125 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 Ρίξε το λινκ της αγγελίας να το δούμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos1233 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6930081/ 22.000 http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6844610/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 Αυτό μου φαίνεται καλύτερο αν είναι και μηχανικά οκ τότε είναι καλή επιλογή http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6926150/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos1233 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 Αυτό μου φαίνεται καλύτερο αν είναι και μηχανικά οκ τότε είναι καλή επιλογή http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6926150/ok ;) Τώρα για το δίπλωμα χρειάζεται 125 η 125 με συμπλεκτη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 125 με συμπλεκτη προφανως. Αφου εχει συμπλεκτη η μηχανη..Crypton x δεν οδηγας με το α1. Ειναι μεχρι 125 κυβικα ΚΑΙ 15 αλογα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 Μονο εγω πιστευω οτι δεν αξιζει να δωσεις 2000+ για να παρεις ενα 125,που το μονο που θα σου προσφερει ειναι να σε βαλει στον κοσμο των δυο τροχων?Μοιαζει με ss και πουλας μουρη............αλλα δεν ειναι ss,ας μην γελιομαστε....... Η γνωμη μου ειναι να παρεις αν φτηνο μηχανακι,να μαθεις να οδηγας...να φρεναρεις ,να στριβεις και μετα να πας σε κατι μεγαλυτερο.Θεωρω τα 2000+ πολλα για πρωτο μηχανακι και ειδικα τετοιο στυλ....οπου μια χαζοπτωση μεταφραζεται σε μερικες εκατονταδες ευροπουλα.Ριξε μια ματια σε τιποτα τετοιο.....δεν ειναι τοσο πουλ μουρ.....αλλα κανεις ακριβως τα ιδια και πολυ πιο οικονομικα απο το r125.http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6846690/Η αποφαση δικη σου.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos1233 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2015 Μονο εγω πιστευω οτι δεν αξιζει να δωσεις 2000+ για να παρεις ενα 125,που το μονο που θα σου προσφερει ειναι να σε βαλει στον κοσμο των δυο τροχων?Μοιαζει με ss και πουλας μουρη............αλλα δεν ειναι ss,ας μην γελιομαστε....... Η γνωμη μου ειναι να παρεις αν φτηνο μηχανακι,να μαθεις να οδηγας...να φρεναρεις ,να στριβεις και μετα να πας σε κατι μεγαλυτερο.Θεωρω τα 2000+ πολλα για πρωτο μηχανακι και ειδικα τετοιο στυλ....οπου μια χαζοπτωση μεταφραζεται σε μερικες εκατονταδες ευροπουλα.Ριξε μια ματια σε τιποτα τετοιο.....δεν ειναι τοσο πουλ μουρ.....αλλα κανεις ακριβως τα ιδια και πολυ πιο οικονομικα απο το r125.http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6846690/Η αποφαση δικη σου....Προτιμώ καλύτερα ένα honda innova injection. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες