Jump to content
Le Flwr

Η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία του Π. Φύσσα

Recommended Posts

δεν θελω να μποω σε πολιτικη συζητηση και ειδικα για την χα.

Αλλα ας μου εξηγησει καποιος τι φταιει ο μιχαλολιακος-χ.α αν ενας οπαδος-φασιστας-δολοφονος-οτι θελετε εκανε εναν φονο?

Οταν ενας ολυμπιακος σφαζει εναν παναθηναικο ο προεδρος του ολυμπιακου φταιει?

Ας μου εξηγησει καποιος αν το βλεπω λαθος περαν τα πολιτικα κτλ.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

12028776_833254236795362_409090972570716

Ποοοοοο  αηδία κατάντησε. δεν ειμαι εγω...δεν ειπα οτι... ο σταλιν ηταν καλύτερος ?..  για την Μαρφιν...  Για τοσους ελληνες που αυτοκτόνησαν δεν λετε τπτ... 
 Καλε !!! κατα λάθος το πάτησα , πήγε μονο του ο ποντίκι εχει χαλάσει. 

Παντως 53,17 αριστερα (κ καλα), δημοκρατια (κ καλα) εναντι 15,88 (φασισμος)...μαλλον κατι δεν παει καλα στη δημοσκοπηση...:biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι δεν μπορω να το δω ετσι και μαρεσει να βλεπω ολα τα πραγματα απο ολες τις μεριες ,αν δεν βγει ακρη εστω απο την δικια μου ματια δεν ασχολουμε καν.

Ολοι ξερουμε οτι παιζονται βρομικα πολιτικα παιχνιδια γτ να μην ειναι ενα και απο αυτο? ο ιδιος λεει οτι παλια ηταν μελος του κκε για καποια χρονια(οχι οτι φταιει κ το κκε)

Ο αλλος που ειχε σκοτωσει τον ταριφα ηταν συριζαιος ,εφταιγε ο τσιπρας?οχι.

Χανονται ζωες για τα πολιτικα/αγωνες και αλλα ασημαντα ,ειναι κατι που με ξεπερναει.

Τροποποιήθηκε από τον ValeRR
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι δεν μπορω να το δω ετσι και μαρεσει να βλεπω ολα τα πραγματα απο ολες τις μεριες ,αν δεν βγει ακρη εστω απο την δικια μου ματια δεν ασχολουμε καν.

Ολοι ξερουμε οτι παιζονται βρομικα πολιτικα παιχνιδια γτ να μην ειναι ενα και απο αυτο? ο ιδιος λεει οτι παλια ηταν μελος του κκε για καποια χρονια(οχι οτι φταιει κ το κκε)

Ο αλλος που ειχε σκοτωσει τον ταριφα ηταν συριζαιος ,εφταιγε ο τσιπρας?οχι.

Χανονται ζωες για τα πολιτικα/αγωνες και αλλα ασημαντα ,ειναι κατι που με ξεπερναει.

Αλλα ας μου εξηγησει καποιος τι φταιει ο μιχαλολιακος-χ.α αν ενας οπαδος-φασιστας-δολοφονος-οτι θελετε εκανε εναν φονο?

Διότι η βία είναι διαφορετική στην έκφανση και προέλευσή της. Η Χ.Α. προάγει ιδεολογικά τη βία ώς μέσο και ώς αυτοσκοπό. Και προφανώς για κάποιο λόγο και έχει ταυτιστεί με τη βία στο μυαλό όλων ενώ άλλα κόμματα όχι. Είναι διαφορετικά αποδεκτή η βία ώς περιστατικό και διαφορετικά ώς ωργανωμένη πολιτική, πρακτική και ιδεολογία, ειδικά απο εκλεγμένο κόμμα στη βουλή..

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολοι ξερουμε οτι παιζονται βρομικα πολιτικα παιχνιδια γτ να μην ειναι ενα και απο αυτο? ο ιδιος λεει οτι παλια ηταν μελος του κκε

Ετσι ακρυβο ειναι
 Μια ξαδερφη μου που μενει κοντα στην γειτονια που εγινε το ατυχο περιστατικο ακουσε  τον Ρουπακια να φωναζη ' ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙ '

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διότι η βία είναι διαφορετική στην έκφανση και προέλευσή της. Η Χ.Α. προάγει ιδεολογικά τη βία ώς μέσο και ώς αυτοσκοπό. Και προφανώς για κάποιο λόγο και έχει ταυτιστεί με τη βία στο μυαλό όλων ενώ άλλα κόμματα όχι. Είναι διαφορετικά αποδεκτή η βία ώς περιστατικό και διαφορετικά ώς ωργανωμένη πολιτική, πρακτική και ιδεολογία, ειδικά απο εκλεγμένο κόμμα στη βουλή..

Δεκτο Αγγελε δεν ειπα πουθενα οτι ειναι καλα παιδια ή κατι τετοιο,σιγουρα εχουν κανει πολλα και πολυ φοβαμαι περισσοτερα.

Η ερωτηση μου ηταν καθαρα για το συγκεκριμενο περιστατικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαγιαμπουσα θα ηθελες στ αληθεια να δεις εργα αυτων στην εξουσια?για να μπορουμε μετα να κρινουμε δικαια?

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνω 100% με busa.

Οχι για να βγει η Χρυση Αυγη και προφανως ουτε θα την ψηφιζα(και 'γω αυριο για ψαρεμα θα παω, οπως πιστευω πρεπει να κανει και ο καθε λογικος και ρεαλιστης ανθρωπος), αλλα επειδη ειναι απαραδεκτο, αηδιαστικο και τραγικο, να ξανα ανεβαινουν στην εξουσια κομματα που εκτος απο αποτυχιες εχουν κανει και εγκληματα κατα του λαου, καποια απο αυτα για χρονια/δεκαετιες συνεχομενα.

Τροποποιήθηκε από τον CptAngel
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπαρχουν ακομα καποιοι στο μαιμπαικ που αμφιταλαντευονται για το αν ειναι νεοναζι η οχι οι χρυσαυγιτες .. κ εχουν και αποψεις του στυλ ε κ οι αλλοι ειναι κλεφτες ε κ δεν ψηφιζουμε τους ναζι ...

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το "πρόβλημα" (εγώ πρόβλημα το θεωρώ) είναι γενικότερο. Έχει να κάνει με τον "εκτραμπουκισμό" της ελληνικής κοινωνίας. Πάρτε τη ΛΑΕ. Ποιός χέστηκε για τον Λάφα; Όλοι τη Ζωή θέλουν να ακούσουν. Να τα χώνει, να κάνει επιθέσεις. Γουστάρουμε ξύλο, γουστάρουμε κρεμάλες, γουστάρουμε θανάτους και καρκίνο. Γουστάρουμε πραγματική εξόντωση του "πολιτικού" αντιπάλου. 

Η ελληνική κοινωνία έχει αγριέψει συνολικά. Οπότε πάρε λίγο θράσος Ζωής, λίγο χουντικό του καδμίου, λίγο στρατόκ#$λο βαν τάικ, πάρε και λίγο "ο Πακιστανός κατουράει στην είσοδο του καταστήματός μου" κι έφτιαξες τα ποσοστά της Χ.Α. Οι νεοναζοί δεν είναι νέο φαινόμενο. Είναι σταθερά ένα 0,5-1,5 της ελληνικής κοινωνίας ή και κάθε κοινωνίας. Κλάιν μάιν, 1% είναι. Για τη γιγάντωση της Χ.Α. ευθύνεται συνολικά η κοινωνία. Θέλεις να μυρίσεις αίμα. Μάλιστα. Πάνε στη Ζωή. Α με συγχωρείς είσαι και λίγο υπέρμετρα πατριώτης. Ε να, Χ.Α.

Οπότε μην πέφτουμε από τα σύννεφα. Άμα γουστάρεις κρεμάλες, είναι συγκεκριμένοι αυτοί που σε εκπροσωπούν. Απλά το θέμα είναι ποιον θα κρεμάσεις. Μαζί με δύο Πασόκους και 3 ΝΔ, ο Χ.Α. θα κρεμάσει επιπλέον κι έναν αριστερό και 3 Πακιστανούς. Το πρόβλημα είναι να θες κρεμάλες γενικότερα. 

Και ένα sidenote: Εγώ θεωρώ λάθος τη μη εκπροσώπηση της Χ.Α. σε τηλεοράσεις κλπ. Άδεια από τον Άρειο Πάγο έχει για να κατεβαίνει. Κοινοβουλευτικό κόμμα είναι. Λειτουργούν αντίστροφα οι προσπάθειες αποκλεισμού τους, γιατί ο κόσμος λέει "τους φοβούνται". Φέρ'τον στο τραπέζι και εξέθεσε τον. Πολιτική κουβέντα επί του πρακτέου. Παιδεία, εξ. πολιτική, οικονομία.

Βέβαια θα μου πεις, ποιός ενδιαφέρεται πλέον για δημιουργία και πρόοδο; @@. Γουστάρουμε μίσος και αίμα. Οπότε όλα όσα συμβαίνουν μου φαίνονται απόλυτα φυσιολογικά.

• Like 5

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια πολυ απλοικη αποψη. Ο καθενας μπορει να εχει οτι ιδεα του καπνισει. Το να μην σεβεται ομως καποιος την ανθρωπινη ζωη ειναι τεραστιο προβλημα που δειχνει ξεκαθαρα οτι η κατασταση εχει ξεφυγει. Οσον αφορα τις εκλογες τωρα οποιος παει να ξαναριξει νδ πασοκ νομιζω μπορει να αυτοκτονησει να μας γλυτωσει και απο τον κοπο. Κατι παρομοιο θεωρω οτι ισχιει και για την χα. Μην συγχαιουμε τον πατριωτισμο με χιτλερικες ιδεολογιες. Οποιος νοιωθει τοσο πια πατριωτης (ΧΑ) να παει να ρωτησει τον παππου του για το 40. Λογικα θα αλλαξει γνωμη.... Εκτος αν το προβλημα ειναι οικογενειακο και ηταν και ο παππους του δοσηλογος :kill:

Σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή δεν είναι μόνο το αφήνω κάποιον να ζήσει. Αυτό είναι το 50%. Το υπόλοιπο είναι και το πώς ζει (οικονομικά/ψυχολογικά αδιέξοδα, συστηματική προπαγάνδα, κοινωνικός κανιβαλισμός, κ.α.)

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

''Απαγορεύονται δημοσιεύσεις κομματικού, προπαγανδιστικού και ευαίσθητου θρησκευτικού περιεχομένου, κατά την κρίση των συντονιστών.''

Μάγκες, το παραξηλώσατε.

Η ανοχή του φόρουμ σε κομματικές συζητήσεις / αναζητησεις και ιστορικές αναδρομες, ειναι μηδενική.

Η ανοχή του φόρουμ σε πολιτικές συζητησεις, εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Λάθος σας.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...