Jump to content
MRT_stelios

γραναζωμα honda innova 125i

Recommended Posts

Γεια σας συμφορουμιτες! εδω και εναν μηνα περιπου εχω ενα innova:yes: με το οποιο συντομα θα εχω κανει 1000χλμ και θα παω για πρωτο σερβις:biggrin:. Σκευτομαι ομως να του ζητησω να μου βαλει και 13αρι γραναζι μπροστα εναντι για το 14αρι που εχει για να τραβαει καλυτερα στις ανυφορες και να γεμιζει την 4η:mB_kalo_e:. Γιαυτον το λογο θα ηθελα τις γνωμες εμπειριες και συμβουλες σας! να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω σκοπο να κανω τιποτα παραπανω... ως νεος θα ηθελα τα φωτα σας!! ευχαριστω.:blush:

σημειωση : εχω διαβασει τα σχετικα θεματα αλλα δεν με καλυψαν ως προς το περιεχομενο... :_unsure:

Τροποποιήθηκε από τον MRT_stelios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

βαλτο, μικρο ειναι το κοστος (κρατα και το 14αρι μηπως αλλαξεις γνωμη, που δε νομιζω). θα ζωντανεψει αρκετα το μηχανακι. οταν ειχα το καρμπυρατερ και εβαλα 13 γραναζι δε το ξαναεβγαλα. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις! νομιζω το κοστος ειναι 8-10 ευρω , απλα θα πρεπει να μιλησω με την αντιπροσωπεια να δω αν υπαρχει ανταλακτικο η θα πρεπει να φερω εγω;

Σχετικα με ταχυτητες και ζορισμα δν θυμασαι κατι φιλε noodles?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις! νομιζω το κοστος ειναι 8-10 ευρω , απλα θα πρεπει να μιλησω με την αντιπροσωπεια να δω αν υπαρχει ανταλακτικο η θα πρεπει να φερω εγω;

Σχετικα με ταχυτητες και ζορισμα δν θυμασαι κατι φιλε noodles?

Αα και κατι ακομα , το κοντερ περνει την ενδειξη της ταχυτητας απο το κιβωτιο ετσι; αν μικρυνω το γραζανι το κοντερ θα δειχνει λαθος ταχυτητα ετσι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σωστα, το κοντερ του ιννοβα μετραει χλμ απο τη σχεση-στροφες της καθε ταχυτητας του σασμαν. αν βαλεις 13 θα κλεβει αρκετα, αλλα δε σε νοιαζει. γενικα το παπι θα παει πιο "ανετα" σε σχεση με το 14αρι (ειναι θετικο για την πολη να μην αλλαξεις ταχυτητες συνεχεια), αλλα θα σου κοψει λιγακι τελικη ομως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαλιστα  ! , σε 150 χιλιομετρα περιπου θα γινει το σερβις και η αλλαγη οποτε θα σας πω και τις εντυπωσεις μου ... οσο για την τελικη η 4η λενε οτι δεν γεμιζει με το 14αρι οποτε μπορει να ειναι καλυτερα τα πραγματα η τουλαχιστον ιδια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα χασεις τελικη με το 13 γιατι θα γινει πιο κοντο. με το 14 φορτωνει συνεχεια η 4η. θες 5χλμ ευθεια για να τερματισει:biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν νομιζω να εχει δυναμη να ανεβασει ολες τις στροφες με το 14

Ναι χωρις να το εχω πιεσει δεν πρεπει να εχει... εσυ το εχεις με το 14αρι;

θα χασεις τελικη με το 13 γιατι θα γινει πιο κοντο. με το 14 φορτωνει συνεχεια η 4η. θες 5χλμ ευθεια για να τερματισει:biggrin:

και παλι δεν νομιζω ιδικα με 2καβαλο δεν θα μπορει να ανεβασει απλα θα κραταει ξεκουραστα κανενα 90αρι .

επισης διαβασα εδω http://www.mybike.gr/forums/topic/69213-αλλαγή-γραναζιών-αποτελέσματα-στο-δρόμο/  για αυτη την εφαρμογη και θα μπω να πειραματηστω..!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

13 εχω ;)

Κατσε ρε φιλε εχεις το 13αρι και δεν το ανεφερες; :_devil: τωρα αντιλαμβανεσαι οτι θα πρεπει να καταθεσεις ολοκληρη την συμβιωση σου με αυτο ετσι;:shoot:περιμενω!! :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον τσακαλια το γραναζακι μπηκε! Αρχικα με αποθαρυναν στο συνεργειο λεγοντας πως θα κοντινει πολυ και για καθε ενα δοντι που χανω απο μπροστα ειναι σαν να χανω 3 απο πισω , τελικα το εβαλε επανω ρυθμισε και λιγο τον συμπλεκτη που τον ειπα γτ ειχε ενα θεματακι και απο το συνεργειο ως το σπιτι ειχα τρελαθει !! μεγαλη διαφορα οπου ειχε χωρο ηθελα να το ανοιγω συνεχεια εφτασα να θελω να κανω μπερν ουτ σε φαναρι!!!!:shoot::shoot:με τα πολλα γυρησα σπιτι σωος σε μια βολτα π εκανα αργοτερα προς ασβεστοχωρι ανεβαινε πολυ καλα και με 80+ οπου επετρεπε ο δρομος ενω στο κατεβασμα εβγαιναν και τα 100 μια χαρα , οποτε οποιος σκευτεται κατι παρομοιο ειναι πολυ καλη επιλογη το 13 μπροστα !

μου ειπαν αν θελω να περασω να μου βαλουν μικροτερο πισω να μην ειναι τοσο κοντο δν θυμαμαι δοντια παντος δν νομιζω να το κανω αν εχει κανεις θελω γνωμη , αν και ισως βαλω το 14αρι το καλοκαιρακι αν θελω να τραβηχτω προς χαλκιδικη για μπανακια!!! απο τιμη 5 το γραναζι απο εξουσιοδοτημενο συνεργειο.

α οι τιμες της ταχυτητας ειναι κοντερισιες οποτε καταλαβαινετε :_unsure: παντος δν το συγκρινα να δω ποσο κλεβει σε σχεση με αλλη μοτο...  :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα ειδα το μηνυμα σου!

Με το 13 ειναι μεση λυση (εδω στο χωριο καλο ειναι και το 12 αλλα για πιο μακρια πηγαινει τερα το μηχανακι).

Δεν το αλλαζω με τιποτα! 2καβαλος μια χαρα πηγαινει..

Το 14 δεν θα σου προτεινα να ο βαλεις..εκτος αν βαλεις 14-37..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω στο δικο μου ειχα βαλει 14-37 !!

ανεβαινε ολες τις ανηφορες ΑΝΕΤΑ ,και το κοντερ κατεβαζε 120 με δευτερο ατομο !

τωρα δεν ξερω αν εχασε η αν πηρε τελικη παντως την 4η την εσπαγε τελειως οπως πρεπει δηλαδη !

ολα τα παπια εδω οπως (sprinter,adress,crypton r,lifan,και μερικα φτιαγμενα) σε κοντρες τους εκανα πλακα με το μανισιο-γραναζωμενο ιννοβα !:laugh:

τα συμπερασματα δικα σας .....................

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντος για την χρηση που το κανω ειμαι πολυ ευχαριστημενος! γνωριζεται ποσα δοντια εχει το πισω γραναζι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω στο δικο μου ειχα βαλει 14-37 !!

Χρειάστηκε να βάλεις μεγαλύτερη αλυσίδα πίσω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

την αλυσιδα την τεντωνεις-μαζευεις απο τους ρεγουλατορους, δυσκολα να χρειαστει κοψιμο εκτος αν βαλεις 13-38:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα