MRT_stelios 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) Γεια σας συμφορουμιτες! εδω και εναν μηνα περιπου εχω ενα innova με το οποιο συντομα θα εχω κανει 1000χλμ και θα παω για πρωτο σερβις. Σκευτομαι ομως να του ζητησω να μου βαλει και 13αρι γραναζι μπροστα εναντι για το 14αρι που εχει για να τραβαει καλυτερα στις ανυφορες και να γεμιζει την 4η. Γιαυτον το λογο θα ηθελα τις γνωμες εμπειριες και συμβουλες σας! να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω σκοπο να κανω τιποτα παραπανω... ως νεος θα ηθελα τα φωτα σας!! ευχαριστω.σημειωση : εχω διαβασει τα σχετικα θεματα αλλα δεν με καλυψαν ως προς το περιεχομενο... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 από τον MRT_stelios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2015 βαλτο και αν δεις οτι δεν σε βολευει ξαναπας στο 14αρι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 βαλτο, μικρο ειναι το κοστος (κρατα και το 14αρι μηπως αλλαξεις γνωμη, που δε νομιζω). θα ζωντανεψει αρκετα το μηχανακι. οταν ειχα το καρμπυρατερ και εβαλα 13 γραναζι δε το ξαναεβγαλα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MRT_stelios 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις! νομιζω το κοστος ειναι 8-10 ευρω , απλα θα πρεπει να μιλησω με την αντιπροσωπεια να δω αν υπαρχει ανταλακτικο η θα πρεπει να φερω εγω;Σχετικα με ταχυτητες και ζορισμα δν θυμασαι κατι φιλε noodles? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MRT_stelios 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις! νομιζω το κοστος ειναι 8-10 ευρω , απλα θα πρεπει να μιλησω με την αντιπροσωπεια να δω αν υπαρχει ανταλακτικο η θα πρεπει να φερω εγω;Σχετικα με ταχυτητες και ζορισμα δν θυμασαι κατι φιλε noodles?Αα και κατι ακομα , το κοντερ περνει την ενδειξη της ταχυτητας απο το κιβωτιο ετσι; αν μικρυνω το γραζανι το κοντερ θα δειχνει λαθος ταχυτητα ετσι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 σωστα, το κοντερ του ιννοβα μετραει χλμ απο τη σχεση-στροφες της καθε ταχυτητας του σασμαν. αν βαλεις 13 θα κλεβει αρκετα, αλλα δε σε νοιαζει. γενικα το παπι θα παει πιο "ανετα" σε σχεση με το 14αρι (ειναι θετικο για την πολη να μην αλλαξεις ταχυτητες συνεχεια), αλλα θα σου κοψει λιγακι τελικη ομως. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MRT_stelios 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 9 , 2015 Μαλιστα ! , σε 150 χιλιομετρα περιπου θα γινει το σερβις και η αλλαγη οποτε θα σας πω και τις εντυπωσεις μου ... οσο για την τελικη η 4η λενε οτι δεν γεμιζει με το 14αρι οποτε μπορει να ειναι καλυτερα τα πραγματα η τουλαχιστον ιδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 τελικη δε χανεις ισα ισα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 θα χασεις τελικη με το 13 γιατι θα γινει πιο κοντο. με το 14 φορτωνει συνεχεια η 4η. θες 5χλμ ευθεια για να τερματισει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 Δεν νομιζω να εχει δυναμη να ανεβασει ολες τις στροφες με το 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MRT_stelios 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 Δεν νομιζω να εχει δυναμη να ανεβασει ολες τις στροφες με το 14Ναι χωρις να το εχω πιεσει δεν πρεπει να εχει... εσυ το εχεις με το 14αρι;θα χασεις τελικη με το 13 γιατι θα γινει πιο κοντο. με το 14 φορτωνει συνεχεια η 4η. θες 5χλμ ευθεια για να τερματισεικαι παλι δεν νομιζω ιδικα με 2καβαλο δεν θα μπορει να ανεβασει απλα θα κραταει ξεκουραστα κανενα 90αρι .επισης διαβασα εδω http://www.mybike.gr/forums/topic/69213-αλλαγή-γραναζιών-αποτελέσματα-στο-δρόμο/ για αυτη την εφαρμογη και θα μπω να πειραματηστω..!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 13 εχω ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MRT_stelios 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2015 13 εχω ;)Κατσε ρε φιλε εχεις το 13αρι και δεν το ανεφερες; τωρα αντιλαμβανεσαι οτι θα πρεπει να καταθεσεις ολοκληρη την συμβιωση σου με αυτο ετσι;περιμενω!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MRT_stelios 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2015 Λοιπον τσακαλια το γραναζακι μπηκε! Αρχικα με αποθαρυναν στο συνεργειο λεγοντας πως θα κοντινει πολυ και για καθε ενα δοντι που χανω απο μπροστα ειναι σαν να χανω 3 απο πισω , τελικα το εβαλε επανω ρυθμισε και λιγο τον συμπλεκτη που τον ειπα γτ ειχε ενα θεματακι και απο το συνεργειο ως το σπιτι ειχα τρελαθει !! μεγαλη διαφορα οπου ειχε χωρο ηθελα να το ανοιγω συνεχεια εφτασα να θελω να κανω μπερν ουτ σε φαναρι!!!!με τα πολλα γυρησα σπιτι σωος σε μια βολτα π εκανα αργοτερα προς ασβεστοχωρι ανεβαινε πολυ καλα και με 80+ οπου επετρεπε ο δρομος ενω στο κατεβασμα εβγαιναν και τα 100 μια χαρα , οποτε οποιος σκευτεται κατι παρομοιο ειναι πολυ καλη επιλογη το 13 μπροστα !μου ειπαν αν θελω να περασω να μου βαλουν μικροτερο πισω να μην ειναι τοσο κοντο δν θυμαμαι δοντια παντος δν νομιζω να το κανω αν εχει κανεις θελω γνωμη , αν και ισως βαλω το 14αρι το καλοκαιρακι αν θελω να τραβηχτω προς χαλκιδικη για μπανακια!!! απο τιμη 5 το γραναζι απο εξουσιοδοτημενο συνεργειο.α οι τιμες της ταχυτητας ειναι κοντερισιες οποτε καταλαβαινετε παντος δν το συγκρινα να δω ποσο κλεβει σε σχεση με αλλη μοτο... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2015 Τωρα ειδα το μηνυμα σου!Με το 13 ειναι μεση λυση (εδω στο χωριο καλο ειναι και το 12 αλλα για πιο μακρια πηγαινει τερα το μηχανακι).Δεν το αλλαζω με τιποτα! 2καβαλος μια χαρα πηγαινει..Το 14 δεν θα σου προτεινα να ο βαλεις..εκτος αν βαλεις 14-37.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2015 εγω στο δικο μου ειχα βαλει 14-37 !!ανεβαινε ολες τις ανηφορες ΑΝΕΤΑ ,και το κοντερ κατεβαζε 120 με δευτερο ατομο !τωρα δεν ξερω αν εχασε η αν πηρε τελικη παντως την 4η την εσπαγε τελειως οπως πρεπει δηλαδη !ολα τα παπια εδω οπως (sprinter,adress,crypton r,lifan,και μερικα φτιαγμενα) σε κοντρες τους εκανα πλακα με το μανισιο-γραναζωμενο ιννοβα ! τα συμπερασματα δικα σας ..................... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MRT_stelios 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2015 Εγω παντος για την χρηση που το κανω ειμαι πολυ ευχαριστημενος! γνωριζεται ποσα δοντια εχει το πισω γραναζι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2015 35 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2015 14-35 ειναι το στοκ γραναζομα του ιννοβα. -1 μπροστα αντιστοιχει με +3 πισω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2015 Αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Optimus Prime 1.620 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2015 εγω στο δικο μου ειχα βαλει 14-37 !! Χρειάστηκε να βάλεις μεγαλύτερη αλυσίδα πίσω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
basilis_xxx 141 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2015 απ' οσο θυμαμαι οχι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2015 Η αλυσιδα ηθελε κοψιμο για να τη βαλω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2015 την αλυσιδα την τεντωνεις-μαζευεις απο τους ρεγουλατορους, δυσκολα να χρειαστει κοψιμο εκτος αν βαλεις 13-38 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2015 Ναι αλλα οταν κρεμασει δεν θα εχει αλλο περιθωριο για μαζεμα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες