spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 Καλησπέρα σε όλους,Ψάχνω αυτή την περίοδο για βαλίτσες για το CBF και θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για τα διάφορα συστήματα γιατί έχω μπλεχτεί. Καταρχάς να πω ότι μαζί με την αγορά της χοντρούλας, μου έδωσε το παιδί αυτά τα σαμάρια τα οποία έχουν βολέψει πολύ, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω στο μεγάλο μέγεθος (όταν ανοίγεις το φερμουάρ για να επεκταθούν) γιατί ακουμπούν στην εξάτμιση. Δοκίμασα και να τα δέσω με χταπόδι αλλά ότι και να έκανα δεν σηκώνονταν αρκετά. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο κόλπο για αυτό ευπρόσδεκτο. Οι λόγοι που κοιτάζω για βαλίτσες είναι για περισσότερο χώρο, ασφάλεια και άνεση. Αναγκαστικά τα σαμάρια τα κουβαλάμε μαζί μας αν πάμε κάπου, και σε εκδρομές πέρνουμε και ένα σακίδιο πλάτης για τα παρελκόμενα το οποίο το φορτώνεται η κοπέλα μου.Οι ερωτήσεις:1. Ποιές εταιρείες/μοντέλα είναι καλές και ταιριάζουν στο CBF του 2010 και μετά (οι GIVI είναι οι πρώτες που βρήκα αλλά έχω μπερδευτεί με τα συστήματα). Δηλαδή ποιός συνδυασμός βάσεων και βαλιτσών είναι ο πιο σταθερός/αξιόπιστος; Να εστιάσω στις βάσεις Monokey;2. Αξίζει τον κόπο να ψάξω να βρω τις γνήσιες της Honda για αυτό το μοντέλο; Όσο και να κοίταξα στο net δεν είδα να πωλούνται χωριστά.3. Ένας γνωστός μου είπε να κοιτάξω μόνο για πλαινές γιατί αν βάλω και κεντρική μειώνεται η σταθερότητα υψηλές ταχύτητες και η ασφάλεια σε περίπτωση πτώσης. Γενικά δεν τρέχω (εθνική μέχρι 140-150 έχω πιάσει σε προσπέραση) αλλά ισχύει κάτι τέτοιο;3. Μιας και είναι σχετικό, έχει κανένας κάτοχος αυτού του μοντέλου καμιά πρόταση για tank bag; Είναι λίγο περίεργο το σχήμα του ντεπόζιτου και φοβάμαι ότι τα περισσότερα δεν θα κάθονται καλά.4. Και κάτι χαζό τελευταίο, υπάρχει κάποια βάση που να επιτρέπει την τοποθέτηση χωρίς την αφαίρεση των χειρολαβών του συνεπιβάτη; Απλά μου αρέσουν πολύ εμφανισιακά και δεν θέλω να τις βγάλω (αυτό δεν είναι λόγος αποκλεισμού κάποιας βάσης, απλά μια βλακεία δικιά μου) Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Υπάρχει και Ελληνας κατασκευαστής. Δεν ξερω εαν βγαζουν για cbf αλλα κάντους ενα τηλεφωνακι. http://atlas-panniers-official.webnode.gr/επικοινωνία/Εαν μπορείς καλό θα ήταν να στηρίξουμε και λιγο τα ενχωρια προιοντα. Δεν είναι φοβερη και καμία τρομερη κατασκευη αλλα μια χαρα κανουν την δουλεια τους και σίγουρα τις προτιμώ απο τις πλαστικές.Ουτε νερά βαλανε ποτε ούτε και είχα κανενα προβλημα εως τώρα. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 από τον Tsagos 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 Ω ρε φιλε τι τουμπανο varadero ειναι αυτο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tracter 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 νομίζω ότι όλες οι εταιρίες είναι καλές πάνω κάτω. είναι θέμα κόστους και "κολλήματος" με την μάρκα πολλές φορές. οι monokey σε σχέση με τις monolock δεν έχουν διαφορά σε ποιότητα αλλά σε τρόπο "πιασίματος" στην βάση και νομιζω δεν έχουν τα ίδια μεγέθη, με τις monolock να έχω την εντύπωση ότι είναι μέχρι 40κατι λίτρα. η σταθερότητα για τα χλμ που αναφέρεις δεν θα παίξει ρόλο καν ιδιώς όταν αναφέρεις ότι δεν πας με πάνω απο 150 και αυτό για προσπέραση και μόνο. οι γνήσιες honda αν υπαρχουν θεωρώ ότι θα κοστίζουν ενα κάρο λεφτά και ίσως να θεωρηθούν επένδυση άμα πουλήσεις το μηχανάκι, προσωπικά δεν νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθείς και τόσο με αυτό. στο tankbag ωραία λύση τον τελευταίο καιρό είναι τα συστήματα που μπαίνουν-βγαίνουν με ένα σύνδεσμο πάνω στην τάπα της βενζίνης. ρίξε προς τα κεί μια ματιά. λογικά θα σε καλύψουν για την καθημερινότητα. στην πλειοψηφία οι βάσεις που αντικαθιστούν εργοστασιακές χειρολαβές, διαθέτουν ενσωματωμένες αντίστοιχες λαβές για την άνεση του συνεπιβάτη αλλά και για το χειρισμό της μηχανής γενικότερα εν στάση (σπρώξιμο,ανέβα κατέβα στο διπλό σταντ)όσο για τον έλληνα κατασκευαστή , δεν τον είχα ακούσει καν αλλά γιατι να μην του κάνεις ένα τηλέφωνο και να τον επισκεφτείς κιόλας? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 Φίλε μπόρεις να δέις απο givi της v35 και απο kappa της k33 τεριαζουν ειναι περισσοτερο ταιριαστές με στριτ μοτοσυκλετες καθώς και στιλάτες και όχι οπως οι τετράγωνωνισμενες που μπαίνουν σε ονοφ οι μαμα υπαρχουν ως γνήσιο αξεσουάρ αλλα θα πρεπει να πληρώσεις ακριβότερα ομως ειναι ακόμη πιο καλαίσθητες εαν μπορείς να ζήσεις χώρις top case καντο, ειναι προτιμότερο για την μετατόπιση βάρους αν σου αρκούν οι 2 πλαϊνές μη βάζεις κεντρική βαλίτσα μιας και στις περιςςοτερες φορές κάνει για να βάλεις κράνη το συνολικό βάρος δε πρέπει να περνά τα 7 κιλά ενώ στις πλαϊνές μπορείς να βάλεις απο 10κιλα στην καθε ειναι μεσα στην μοτοσυκλέτα και σε χαμηλό κεντρο βάρους υπαρχει σχαρα πίσω για το δικό σου που δε χρειάζεται να αφαιρέσεις τις λαβές συνεπιβάτη ψάξε στην sw-motechΓια τανκ μπαγκ προτίμησε χωρίς πλαϊνές τσέπες για να μη βρίσκει στα πλαϊνά μπουτόν του τιμονιού τη μίζα και την κόρνα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsagos 321 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 βρηκα τυχαια και αυτοhttps://www.facebook.com/pages/Earth-Explorer/494639417278618ξερει κανείς τπτ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2015 Tsagos όντως πολύ θηρίο το Varadero, να το χαίρεσαι!Γενικά στηρίζω τις εγχώρειες προσπάθειες, και για αυτό τον λόγο προτιμώ να προμηθεύομαι προιόντα περισσότερο από Ελλάδα και ας μου βγαίνει πιο ακριβά σε ορισμένες περιπτώσεις. Δυστυχώς όμως ο συγκεκριμένος κατασκευαστής εστιάζει σε πιο "πολεμικά"/off μηχανάκια και το σχήμα των κουτιών δεν ταιριάζει με τον σχεδιασμό της δικιάς μου (αν είχα και εγώ κανένα Varadero/Africa/GS δεν θα το σκεφτόμουν καν). Doctoras και Tracter ναι μάλλον προς τα εκεί θα κινηθώ (Givi V35 + tankbag). Αν αργότερα δω ότι δεν χωράμε θα κοιτάξω και για κεντρική βαλίτσα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους!Καλές βόλτες! ΥΓ: Πάντως είναι πανάκριβα ρε γμτ, δηλαδή βάσεις + μετατροπέας + βαλίτσες ~500 ευρώ, ήμαρτον! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzeronymo perama 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 Εγω φιλε μου με λιγη προσπαθεια και καλο ψαξιμο εβαλα πλαινες μεταχειρο μαμα honda και ειναι σουπερ και σφηνες και 150 -160 εθνικη αλλα 380 e !!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 Εγω φιλε μου με λιγη προσπαθεια και καλο ψαξιμο εβαλα πλαινες μεταχειρο μαμα honda και ειναι σουπερ και σφηνες και 150 -160 εθνικη αλλα 380 e !!!Για μαμά είναι πολύ καλά, σχεδόν τόσο έχουν οι Givi καινούργιες (από -100 μέχρι -40 ευρώ τις έχω βρει Ελλάδα).Το θέμα είναι που τις βρήκες γιατί όσο και αν έχω ψάξει στο net δεν βρίσκω τίποτα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MDenax 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Εγώ έχω το Alu-rack της Sw-motech πίσω με givi v47 και δεν μπαίνουν οι χειρολαβές που έχει απο μαμά.Σε σταθερότητα αν δεν το φορτώσεις πολύ δεν έχεις θέμα.Εμφανισιακά όταν δεν έχεις πάνω την βαλίτσα(μόνο σε ταξίδι την έχω) είναι πιό ωραίο το alu rack από το givi και κάθεται και λίγο πιο χαμηλά η βαλίτσα από τη σχάρατης Givi.Τώρα ψάχνω να πάρω τα πλαϊνά της motech και προσανατολίζομαι σε βαλίτσες trax. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Τι γίνεται;2 Έλληνες κατασκευαστές κ οι 2 στα Τρίκαλα;μήπως ειναι η ίδια εταιρία;απο χωρητικότητα επιλέγεις όσα ότι θελεις; Χρώματα;βάσεις χρησιμοποιούν απο αλλη εταιρία η έχουν δικές τους;σορρυ για το οφφ τοπικ αλλα τωρα τις πήρα γραμμή ηθελα να μάθω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Δες αν θελεις και τις Kappa K33http://www.skroutz.gr/s/5515183/Kappa-Moto-K33N-Monokey.htmlΑναλογου σχεδιασμου (και ποιοτητας;) με τις Givi V35 (η Kappa ανηκει στην Givi) αλλα τουλαχιστον 50€ φθηνοτερα. Βγαζει και βασεις με εξισου οικονομικοτερες τιμες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Εγώ έχω το Alu-rack της Sw-motech πίσω με givi v47 και δεν μπαίνουν οι χειρολαβές που έχει απο μαμά.αυτό λέει που είναι η πιο όμορφη βάση σχαρα για το συγκεκριμένο μηχανάκι(και χωρίς να αφαιρούνται τα μαμα χερούλια) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Πολυ καλη μονο που η μηχανη της φωτο δεν ειναι μοντ 2010+ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, ναι από ότι είδα της Sw-motech δεν χρειάζεται να βγάλεις τα χερούλια στο παλιό μοντέλο, στο καινούργιο δεν ταιριάζουν αλλιώς. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 , 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, ναι από ότι είδα της Sw-motech δεν χρειάζεται να βγάλεις τα χερούλια στο παλιό μοντέλο, στο καινούργιο δεν ταιριάζουν αλλιώς.Δυστυχως στην δικη μας πρεπει να βγαλουμε τις χειρολαβες του συνεπιβατη. Δεν γινεται διαφορετικα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2015 αυτό λέει που είναι η πιο όμορφη βάση σχαρα για το συγκεκριμένο μηχανάκι (και χωρίς να αφαιρούνται τα μαμα χερούλια)Πολυ καλη μονο που η μηχανη της φωτο δεν ειναι μοντ 2010+ Ναι, αυτή είναι όντως η ομορφότερη και την είχα ήδη σταμπάρει κι εγώ με τις παρολίγο δικές μου EFούλες που τελικά δεν "έκατσαν". Μιλάμε για ΚΟΥΚΛΑ σχαρίτσα. Που όμως - όπως λέει και ο Κωστής - δεν ταιριάζουν στο τελευταίο μοντέλο 2010+, αλλά αφορούν το προηγούμενο μέχρι 2009. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες