markos34 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2015 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα σε ολα τα παιδια ,λοιπων θα προτεινω μια ομορφη διαδρομη σε οσους ειναι απο κρητη η σε οσους θα ερθουν καποια στιγμη .Αφετηρια μου ηταν η πανεμορφη πολη τον χανιων και προορισμος η παραλια Μενιες, μετα απο ενα απολαυστικο καφεδακι στο παλιο λιμανι ξεκινησα για κολυμπαρι μεσο καινουργιας εθνικης οδου.Μια αποσταση περιπου 25 χιλιομετρα.Απο εκει ξεκινας για το χωριο ρωδοπου περιπου 7 χιλιομετρα απο το κολυμπαρι,μια ωραια διαδρομη σε στενο επαρχιακο δρομο ανηφορικο γεματο στροφες.Εξω απο το χωριο αρχιζει ενας χωματοδρομως περιπου για 17 χιλιομετρα μεχρι την παραλια,με αρκετα σημεια που απαιτουν προσοχη,αλλα οχι τιποτα τραγικα πραγματα με υπομονη ολα περνανε.αρχη χωματοδρομου...μμμμ συνεφακια βλεπω να ζυγωνουν.....οτι ειναι να ερθει θε να ρθει αλλιως....δεν θα ερθει.απο που ειπαμε οτι παμε τωρα???μα ειμαι και πολυ κουκλα....η απολυτη ηρεμια...θα διαλεξω να παω....αριστερα...η μαλλον δεξια....οχι οχι αριστερα ηθελα να πω....καλα εεε ποιος ειμαι τελικα τερας σιγουριας αλλα βλεπετε μικρο ντεποζιτο -αυτονομια,και καποιος λαθος δρομος μπορει να μου στοιχηση μπολικα χιλιομετρα σπρωξιματος χα χα χα..ανηφορα....δεν μασαω λεμε...μονο καμια τσιχλακαι κατηφορα ...εχω καλητεχνικες ανησυχιες....καλα καλα μην μου φωναζεις...θα σε βγαλω και εσενα(κανετε ολα τα χατηρια στα κοριτσια σας γιατι αμα σας μουλαρωσουν μετα την βαψατε).τι λεω??? τιποτα τιποτα κουκλα μο, κατι για τον καιρο λεω σσσσσ!!!!!ωραια διαδρομη!!!μεχρι εκει που φτανει το ματι....η η βενζινα!!! χα χα χα ......μην ξεχνας εχεις και το γυρισμο....-ΕΕ!!! Συγνωμη να ρωτησω κατι???-ασε μας ρε τρελε..ουτε εδω δεν βρισκουμε ησυχεια???επαε θα αφησουμενε τση ακοκκαλες μας!!!!σωπα εσυ καλη μου,και βλεπω σημαδια πολιτισμου...η μαντριου...τελος παντων οτι και να ειναι κατι ειναι και αυτο προς την ερημια...φυγε εσυ κακο σκιαχτρο μπααααα!!!!!!!βουαλα!!!!οχι οχι ρε γαμωτο....και ελεγα οτι θα απολαυσο το καφεδακι μου μοναχος μου.....εεεε καπετανιοοοο μηπως πας για χανιααα????λετε να συμαινει τιποτα αυτο τωρα?θα κοψω τα πολλα θριλερ....ασε της μα@@@@ες,και ελα να ξεκουραστουμε μας περιμενει πολυς δρομος για πισω και πσσσ φιλε το συνεφακι χαμηλωνη και μαυριζει...ρε δεν μασαμε λεμε...μονο καμια τσιχλα....φτουουου μου τελιωσαν και αυτες...καλα εεε μιλαμε και γαμω της προετοιμασιες εκανα...εεε??ποση βενζηνα εχουμε ?? ειναι και κυριακη σημερα...τωρα αυτο ειναι το προβλημα δηλαδη ?το οτι ειναι κυριακη? βρε καβαλα να γυρισουμε πισω μην μας φανε η λυκοι επαε... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 23 , 2015 από τον innova 04 Ετικέτες 25 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2015 Παρε ενα like για τη μουστακα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2015 Ή παραλία δεν υπάρχει λέμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Arispeed 299 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2015 ωραίος ο παίχτης !!!!!!!!!!!!!!!!Σκληρό τερέν !!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 ωραια διαδρομη! ποιο μηχανακι ειναι αυτο που εχεις? υγ. να παρω κανενα εντουρακι λετε? την εχω βαρεθει την ασφαλτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skiritis 228 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Εκεί βρίσκεται και το ιερό της Δίκτυννας, για τη λατρεία της θεάς Αρτέμιδος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markos34 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 ωραια διαδρομη! ποιο μηχανακι ειναι αυτο που εχεις? υγ. να παρω κανενα εντουρακι λετε? την εχω βαρεθει την ασφαλτο ειναι το kawasaki klx 250s,οσο για το τι μηχανακι θες να εχεις?...εξαρτατε το τι ζητας,εγω πιο παλια ημουν απο vespa σε παπι και απο εκει σε bandit,και bros...για καφετερια .τωρα μου βγενει λιγο στο θελω την ησυχεια μου,και φυσιολατρικες καταστασεις,{ φαση ειναι θα περασει] μην παρετε κανενα γιατρο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markos34 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 ωραίος ο παίχτης !!!!!!!!!!!!!!!!Σκληρό τερέν !!!!!!!!!!!!!! ειμαι της αποψης οτι σχεδον ολα,πανε σχεδον παντου...σε κουβεντα που ειχα με συναδελφο στην δουλεια μου ειπε οτι περσυ πηγε εκει με το vstrom και μαρτυρησε απο το καταχτυπη που εφαγε,και απο την μουρμουρα της γκομενας που του ελεγε οτι θα βγουν στην λιβυη...οποτε προσοχη στης επιλογες μας...αν και η πιο δυσκολομανιτζεβελη μηχανη παλευετε(ειναι μια προκληση...βλεπε στεργιο γκογκο>vespa >africa.)αλλα την μουρμουρα απο γκομενα στην ερημια και την ταλαιπορια......δεν την παλευεις.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες