Jump to content
MrBillys

Ηρθε Ηρθε!!

Recommended Posts

Με λιγα λογια βαλε ολα τα χαρτια μεσα σε αδιαβροχο σακουλακι που κλεινει απο πανω και αστα ολα μαζι στη θεση που εχει για τα χαρτια το παπι σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φίλε μου καταρχήν καλορίζικο και πάντα όρθιος 

Μήπως γνωρίζεις το πρόγραμμα συντήρησης. Δλδ κάθε πότε λάδι? Κάθε πότε μπουζί βαλβίδες κτλ

ευχαριστώ 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου καταρχήν καλορίζικο και πάντα όρθιος 

Μήπως γνωρίζεις το πρόγραμμα συντήρησης. Δλδ κάθε πότε λάδι? Κάθε πότε μπουζί βαλβίδες κτλ

ευχαριστώ 

φιλε στο site της honda εχει το manual κανονικα.κατεβασε το και δες σελιδες 58-59

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άντε πάλι με αυτή τη λογική ο νικολάκης...
Εμένα ένας μπάρμπας μου δεν κουβαλάει τίποτα μαζί του, ούτε καν ταυτότητα. Τα έχει βγάλει όλα φωτογραφίες και τα έχει στο κινητό, και αμα τον σταματήσουν τους τα δείχνει απο εκεί. Το κάνει 50 χρόνια τώρα και κανένα πρόβλημα. Μάλιστα δεν κουβαλάει καν χρήματα, τα έχει βγάλει φωτοτυπίες για να μην τον κλέψουν και μοιράζει αυτά. Ένας άλλος δεν οδηγάει καν ο ίδιος, έχει βάλει ένα ολόγραμμα και το χειρίζεται μέσω τηλεκατεύθυνσης. Όταν δε είναι να βάλει πάνω και την φίλη του, βάζουν πάνω μια φουσκωτή κούκλα και εκείνη κάθεται επίσης σπίτι της για να μην λιώσει.
Του λες που του λες αυτό που κάνετε στην μπανανία, δε τον ενημερώνεις κιόλας πως αυτό που του λες είναι παράνομο και αμα τον ρωτήσει κανένας περίεργος, και εκείνος του απαντήσει "μαααα ο nikosk0 μου ειπε οτι το κανει στο φορτηγο του" δεν θα τον γλιτώσει απο την κλήση, να ξέρει και μετά να αποφασίσει?

Ξαναλέμε λοιπόν. Υποχρεούσαι να έχεις μαζί το πρωτότυπο της άδειας.

Να το χαιρεσε αδερφε παντα κρανος.......

Γιατι νομιζεις ειναι νομιμος με αυτο το "original" παλιοχαρτο....χμμμμ παρε την μηχανη πανε στο εξωτερικο και δειξε αυτο το κ@λοχαρτο.....να δουμε αν θα στο αναγνωριζουν....Το οτι το αναγνωριζει η Ελληνικη τροχαια υπηρεσιακο σημειωμα αντι αδειας κυκλοφοριας ειναι οχι απλα παρατυπο.. αλλα .ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!!!!!!!!!!!!

Σου εχω κατι καλυτερο...παρε αυτο το παλιοχαρτο που σου δεινουν και πανε να ταξυνομισεις το οχημα σου σε χωρα του εξωτερικου....για σκεψου!!!!!!!!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον Nikos_7484

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω πως μας έκανες όλους να νοσταλγήσουμε αυτό το συναίσθημα...

..καλές βόλτες και πάντα με κράνος!

Νομίζω πως μια φωτογραφία επιβάλλεται εκτός και αν δεν έχεις βάλει ματάκι :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε στο site της honda εχει το manual κανονικα.κατεβασε το και δες σελιδες 58-59

εευχαριστώ 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σοβαρά τώρα αν δεν είναι η πράσινη η άδεια τη διαφορά έχει το κΩλόχαρτο που σου δίνουν?

από την πρώτη μέρα που πήρα την καινούρια άδεια από το υπουργείο είναι σαν φωτοτυπία από μόνη της, λες να καταλάβουν διαφορά

To χαρτί που δίνουν απο το υπουργείο, έχει σφραγίδα του υπουργείου, σφραγίδα για τα στοιχεία μεταβίβασης και υπογραφή απο τον αρμόδιο υπάλληλο. Αυτά φαντάζομαι ειναι τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν "πρωτότυπο". Η φωτοτυπία αυτού θα έχει φωτοτυπημένα και αυτά τα στοιχεία. Ελπίζω να μην ρωτήσεις τώρα "και που θα καταλάβει ο άλλος αν ειναι φωτοτυπημένη η υπογραφή ή ειναι όντως στυλό αυτό πάνω στην σφραγίδα γιατί νομίζω πως η ίδια αυτή ερώτηση θα μπορούσε να γίνει για κυριολεκτικά οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο και φυσικά υπάρχει μια λέξη που χαρακτηρίζει την όλη αυτή διαδικασία. Πλαστογραφεία.
Κοινώς, το κάνεις μέχρι να σε πιάσουν. Το ότι 9/10 αστυνομικούς δεν θα ασχοληθουν με το αν η υπογραφή είναι όντως με στυλό και όχι έγχρωμη φωτοτυπία δεν σημαίνει ότι δεν ειναι παράνομο και δεν σημαίνει οτι θα επρεπε να αποτελεί συμβουλή προς τρίτους. Προσωπική μου άποψη πάντα.
Αλλιώς, με την ίδια λογική να πλαστογραφούμε οποιοδήποτε δημόσιο έγγραφο θέλουμε γιατι "δεν θα ελέγξει ποτέ κανείς αν ειναι το πρωτότυπο". Λογική είναι αυτή η σκέψη, δε λέω, αλλά, ο κάθε ένας ας κάνει κουμάντο στη δικιά του ζωή.

Έτσι και αλλιώς η μόνη μου ένσταση ήταν στο οτι δεν θα έπρεπε να αποτελεί συμβουλή προς τρίτους αυτή η πρακτική και αυτό είναι όλο.

Γιατι νομιζεις ειναι νομιμος με αυτο το "original" παλιοχαρτο....χμμμμ παρε την μηχανη πανε στο εξωτερικο και δειξε αυτο το κ@λοχαρτο.....να δουμε αν θα στο αναγνωριζουν....Το οτι το αναγνωριζει η Ελληνικη τροχαια υπηρεσιακο σημειωμα αντι αδειας κυκλοφοριας ειναι οχι απλα παρατυπο.. αλλα .ΠΑΡΑΝΟΜΟ!!!!!!!!!!!!!

Σου εχω κατι καλυτερο...παρε αυτο το παλιοχαρτο που σου δεινουν και πανε να ταξυνομισεις το οχημα σου σε χωρα του εξωτερικου....για σκεψου!!!!!!!!!!!!

Πολύ πιθανό να είναι όπως τα λές, δυστυχώς όμως το ελληνικό κράτος δεν δίνει εναλλακτική. Φυσικά όποιος θέλει φαντάζομαι πως μπορεί να πάει στο υπουργείο για μεταβίβαση, νέα άδεια, κλπ και να τους πει "δεν παραλαμβάνω το χαρτί αυτό, λυπάμαι". :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω πως μας έκανες όλους να νοσταλγήσουμε αυτό το συναίσθημα...

..καλές βόλτες και πάντα με κράνος!

Νομίζω πως μια φωτογραφία επιβάλλεται εκτός και αν δεν έχεις βάλει ματάκι :P

Εχω βαλει μερικες δες στην πρωτη σελιδα :yes:

Ευχαριστω παιδια να ειστε καλα :biggrin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα