ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Μηπως εχει καποιος υπ οψιν του που μπορω να βρω τις συγκεκριμνες λαμπες για την "ασπρουλα" μου?Ευχαριστω εκ των προτερων παιδες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_Triple 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 τούτες?http://www.kris-karras.gr/osram-night-breaker-h7-plus.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Δεν ειναι καθαρο ασπρο φως.Εχει και λιγο μπλε βασικα αυτη που λεω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_Triple 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 για μπες εδώ http://am-application.osram.info/en Nightbreaker δεν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Ναι...στην Αθηνα ερωτω που μπορω να ψαξω;;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_Triple 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Πρώτα να βρεις ακριβώς πιο προϊόν θέλεις,γιατί αυτή η λάμπα που περιγράφεις δεν υφίσταται στο site της osram για μεκανακι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Γενικα ποια υποτιθεται ειναι η ισχυροτερη λαμπα σε αποδοση εκτος απο κιτ ξενον? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_Triple 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) http://www.powerbulbs.com/eu/product/osram-night-racer-110-h7-bulb-single αυτη απο οτι διαβαζω Τροποποιήθηκε Αύγουστος 13 , 2015 από τον George_Triple Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Πριν απο περιπου 2 χρονια εβαλα την συγκεκριμενη λαμπα.η οποια λεγεται οπως ο τιτλος του θρεντ και ημουν πολυ ευχαριστημενος.Ισως δεν την βγαζει η OSRAM πια η της εχουν αλλαξει ονομασια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Εγω αυτη τη στιγμη αφου τα ξενον μου καηκαν εβαλα μια bosch 55αρα Η4 αυτοκινητου,με αυτη την οσραμ θα εχω διαφορα που να αξιζει τα 20-25ε ή τσαμπα θα πανε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_Triple 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Από ξένον πίσω σε απλή λάμπα είδες?Δεν ξερω υποτιθεται ειναι ειδικα σχεδιασμενες για μοτο κτλ κτλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Τυφλωθηκα αστα να πανε...Αλλα νταξει το συνηθισα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_Triple 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 χαχαχα τα Lumens παίζουν ρόλο η συγκεκριμένη osram βγάζει 1500lm όταν τα ξένον παίζουν στα διπλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Κώστα δεν υπάρχει blue έκδοση αλλά όλες οι Nightbraker έχουν λίγο μπλεδάκι απαλό στο τζάμι του για να δείχνει (στο μάτι) πio λευκό το φως τους.Λογικά φοράς την Nightbraker (απλή ή plus αν την έχεις πάρει τα τελευταία χρόνια)Η Nightbraker Unlimited που λέει ο George Triple είναι νέο μοντέλο πιο αναβαθμισμένο από την plus.Από μακροζωία δεν ξέρω τι λένε οι καινούργιες, οι απλές είχαν πολύ μικρή διάρκεια με το ζόρι 6-7 μήνες, είχα βαρεθεί να αλλάζω λάμπες.Οι plus 1+ χρόνο τώρα είναι μια χαρά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_Triple 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 ok Λύθηκε το μυστήριο,υπάρχουν οι NightBreaker unlimited στην σελίδα της osram απλά της δίνει για αυτοκίνητο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 (τροποποιήθηκε) Κώστα δεν υπάρχει blue έκδοση αλλά όλες οι Nightbraker έχουν λίγο μπλεδάκι απαλό στο τζάμι του για να δείχνει (στο μάτι) πio λευκό το φως τους.Λογικά φοράς την Nightbraker (απλή ή plus αν την έχεις πάρει τα τελευταία χρόνια)Η Nightbraker Unlimited που λέει ο George Triple είναι νέο μοντέλο πιο αναβαθμισμένο από την plus.Από μακροζωία δεν ξέρω τι λένε οι καινούργιες, οι απλές είχαν πολύ μικρή διάρκεια με το ζόρι 6-7 μήνες, είχα βαρεθεί να αλλάζω λάμπες.Οι plus 1+ χρόνο τώρα είναι μια χαρά.Εχεις δικιο Γιωργη...πρεπει να ειναι η Plus. Σιγουρα δεν ειναι η απλη γιατι η Plus εδινε και μια αποχρωση του μπλε στο φως της ενω η απλη ειναι τελειως ασπρη.Και οντως μου κρατησε 1+ χρονο με την συχνοτητα που αναβα τη μηχανη. Διαφορετικη συχνοτητα ισως να μου κρατουσε και περισσοτερο Σας ευχαριστω ολους.Θα ψαξω να δω που μπορω να την βρω! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 13 , 2015 από τον ΚωσταςΤ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Σας ευχαριστω ολους.Θα ψαξω να δω που μπορω να την βρω! http://www.soumas.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=vmj_funky.tpl&product_id=1774&category_id=20&option=com_virtuemart&Itemid=2 Ειναι πανάκριβες, αλλά αξίζουν τα φράγκα τους.Τις ειχα 4 χρόνια, σε αμάξι. Η νύχτα = μέρα.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Σας ευχαριστω ολους.Θα ψαξω να δω που μπορω να την βρω! http://www.soumas.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=vmj_funky.tpl&product_id=1774&category_id=20&option=com_virtuemart&Itemid=2 Ειναι πανάκριβες, αλλά αξίζουν τα φράγκα τους.Τις ειχα 4 χρόνια, σε αμάξι. Η νύχτα = μέρα....Σ'ευχαριστω πολυ Θαναση. Θα το κοιταξω με την πρωτη ευκαιρια!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Οι απέναντι δεν ενοχλούνται με αυτούς τους λαμπτήρες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2015 Οι απέναντι δεν ενοχλούνται με αυτούς τους λαμπτήρες;Μεχρι τωρα που τους ειχα δεν μου παραπονεθηκε κανεις μπροστα μου η απεναντι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2015 Κώστα βρήκες; Με ενδιαφέρει κι εμένα μου μάτιασαν τη μηχανή και κάηκε η λάμπα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 Γενικα ποια υποτιθεται ειναι η ισχυροτερη λαμπα σε αποδοση εκτος απο κιτ ξενον?Η H9 από τις απλές αλογόνου και η 9011 από τις αλογόνου με ανάκλαση υπέρυθρης ακτινοβολίας.http://www.danielsternlighting.com/tech/bulbs/bulb_types/bulb_types.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2015 Επειδή πήρα πρόσφατα:Υπάρχει η nightbreaker unlimited που είναι υποτίθεται για αμάξι. Έχει ΑΠΕΙΡΟ ΦΩΣ (+80% από μια noname) αλλά μικρή διάρκεια ζωής (-20% ισχυρίζονται, είναι όμως παραπάνω).Υπάρχει όμως και η x-racer της osram που είναι για μηχανές, έχει +20% Φως και αντικραδασμική κατασκευή που της δίνει της ίδια μακροζωία με μια απλή λάμπα.Ότι και να βάλεις να θυμάσαι ότι η περισσότερη καταπόνηση γίνεται όταν η λάμπα ζεστένεται και κρυώνει, άρα τα πολλά ανοιγοκλεισίματα της τρώνε της ζωή πιο πολύ. Επίσης προτιμάμε το μηχανάκι να είναι καούνητο όταν ανάβουμε ή σβήνουμε τη λάμπα για 1 λεπτό περίπου.Τιμές: NB Unlimited: 22, X-Racer: 24 από αντιπροσωπεία osram πάτρας, τιμή για ΜΙΑ λάμπα εννοείται, Η7. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 (τροποποιήθηκε) Κώστα ποιός είναι ο τύπος που βάζεις, h7; (δεν έχω ιδέα από λαμπτήρες)Με έβαλες σε σκέψεις μήπως αντικαταστήσω και εγώ τις δικές μου γιατί το βράδυ είναι ψιλο τραγικά τα πράγματα. edit: Μόλις διάβασα ολόκληρο τον τίτλο του θέματος Οπότε να θέσω αλλιώς το ερώτημα: αξίζει τον κόπο αυτή η αλλαγή; Τροποποιήθηκε Αύγουστος 21 , 2015 από τον spyrosk42 δεν ξερω να διαβαζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2015 Οπότε να θέσω αλλιώς το ερώτημα: αξίζει τον κόπο αυτή η αλλαγή;Ναι με τα χίλια!Είτε X-R είτε NB, η νυχτερινή βόλτα βελτιώνεται σημαντικά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες