Jump to content
Chris1981

Αγορά νέου παπιού!!!

Recommended Posts

ΜΤΧ δεν θέλω, για τον απλούστατο λόγο πως το μηχανάκι θέλω να το στρώσω ο ίδιος, και να το ξεζουμίσω στα 8-10 χρόνια που θα το έχω στην κατοχή μου! Δεν είμαι άνθρωπος που τα βαριέμαι και τα πουλάω σύντομα. Με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις επειδή βγαίνω συχνά σε αυτοκινητόδρομους, αλλά και η αξιοπιστία, οπότε daytona κλπ κινέζικα, όσο καλά και να είναι, θέλουν τα μαζέματά τους, και με τον κινέζο που είχα, τράβηξα αρκετά, και αυτή τη φορά θέλω να το αποφύγω!

Μια γνώμη για το Joy-R;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τα joy-r που έχουν ξεμείνει στοκ είναι από το 2007 οπότε αν είσαι ανάμεσα στο joy-r και στο kriss , πάρε το κριςς. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@tammy βγαζανε καποιο προβλημα σωστα? με τις ταχυτητες νομιζω? το διορθωσανε στο μαυρο μοτερ... 

Νομίζω τα πρώτα βγάζανε θέμα με την αντλία βενζίνης...

τα ασημοκαπακα ειναι απο τα πρωτα κ εχουν βρεφικα προβληματα (ειναι κ πολυ παλια ομως , κοντα 10 χρονια)

αντλια βγαζουν σχεδον ολα . ειναι γεγονος . οχι απο προβλημα . απλα καποια στιγμη θελει αλλαγη σαν αναλωσιμο.

ερωτηση --> αν παρεις στοκ του 08 η εγγυηση δουλευει κανονικα? δλδ απο τωρα μεχρι πχ το 2017? 

αφου εχεις κολλησει με το καινουριο μοιαζει μονοδρομος το κρις . το οποιο φυσικα ειναι μια χαρα μοντελο.

απο μαγαζι που κλεινει ΔΕΝ.

απο μαγαζι στην αλλη ακρη της ελλαδας ΔΕΝ .

χωρις να το τσεκαρεις ο ιδιος με τα ματια σου και να στο στειλουν κτλ ΔΕΝ.

μην συμβιβαστεις κ μην εμπιστευεσαι .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραία όλα αυτά που διάβασα, αλλά 2.390 για παπί, είναι πάρα πολλά, ακόμη και αν ήταν Japan! Επίσης είναι ψόφιο όπως και το Innova που διαδέχεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΔΩ  ειμαι λοιπον  125 Χ  Supra    ολα καλα κανενα ψεγαδι κατι που να με ενοχλει !  τωρα  η τιμη  2.390  πολλα,  αλλα  οτι πληρωνεις  παιρνεις  !!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα το ξαναπώ για πολλοστή φορά: Είναι πολλά τα λεφτά για παπί!

Πείτε μου κάποια γνώμη παιδιά, γιατί αυτή την εβδομάδα πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσω άλλο μηχανάκι!

Τροποποιήθηκε από τον Chris1981

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σου φίλε.Εγώ από μέρα σε μέρα κλείνω το Modenas Kriss 125 EFI.Αξιόπιστος κινητήρας(αυτός που είχε το καρμπυρατεράτο είναι καθώς και το Krisstar),σύστημα ψεκασμού πολύ καλής εταιρίας(φτιάχνει ψεκασμούς για θαλαμηγούς κλπ) και απ' ότι είδα από κοντά κορυφαία ποιότητα κατασκευής(ΠΟΛΥ ανώτερο από Wave,Crypton R).

Τώρα για να περάσουμε στα παπιά με καρμπυρατέρ,κάτω από 2000 υπάρχει το Kazer καινούριο.Ίδιο με το παλιό τεχνικά,ανώτερο όμως από τα υπόλοιπα που κυμαίνονται σε αυτές τις τιμές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ για την απάντησή σου! Θα ήθελα το καινούριο Modenas, αλλά έχει χαμηλότερη απόδοση λόγω του injection, και χαμηλότερη ιπποδύναμη από το παλιότερο. Επίσης έχω παρατηρήσει πως έχουν αλλάξει και τον κινητήρα! Θα μου πρότεινες εκείνο που βρήκα σε στόκ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και από μένα kriss ή kazer. Δεν θα με πείραζε η ελαφρώς μικρότερη απόδοση λόγω ψεκασμού.

Το δικό μου xcite ήταν κάμποσα χρόνια στοκ και εν τέλει το ταξινόμησε για την πάρτι του ο έμπορος. Το πήρα από τα χέρια του στα 900 χιλιόμετρα. Πραγματικά καινούργιο.

Θα ξανααγόραζα άνετα στοκ μηχανάκι. Μόνο λάστιχα θέλει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δες και το κρυπτον το 110. Εχουμε 2 στο μαγαζι το ενα 100 και το αλλο 150+ χιλιαδες χλμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σου και πάλι.Ενώ αυτό το Kriss που κοιτάς είναι καλό μηχανάκι(αν το δεις όμως δίπλα με το καινούριο θα δεις πολύ ανώτερη ποιότητα του νέου).Εκτός αυτού,προσωπικά μου αρέσει περισσότερο κάτι νέο,από κάτι που έχει μείνει σε μια αποθήκη.Αν και όπως λέει και ο φίλος δεν υπάρχουν σοβαρά μειονεκτήματα.Αυτό με τη μειωμένη απόδοση λόγω ψεκασμού το διαβάζω αρκετά εδώ,αλλά είναι μύθος που δε μπορώ να καταλάβω από που προήλθε.Επίσης έκανα λάθος για το Krisstar,αλλά αν μπεις στη σελίδα της modenas,ο κινητήρας στα δύο Kriss είναι ίδιος.Οπότε ο μισός ίππος ίσως έχει αφαιρεθεί λόγω άλλων λόγων(στα χαρτιά δηλαδή).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπόν, για να πω και τη γνώμη μου για το παλιό Kriss.  Μέτρια ποιότητα κατασκευής, αλλά κόστιζε 300€ φθηνότερα (1.695€), μηδαμινά όμως προβλήματα στα 5 χρόνια κυκλοφορίας του, στιβαρό και γρήγορο για τα κυβικά του, αλλά μάπα φρένα σε σχέση με το Kymco που είχα, και σε απόδοση αλλά και σε αίσθηση! Η απόδοσή του είναι 10PS/120cc, το επιπλέον κόστος δεν δικαιολογεί τον -1,5 ίππο διαφορά, και τα ίδια φρένα! Πέρυσι το πέτυχα στο scooter festival στα μόλις 1.740€, τιμή μετρητοίς και μάλιστα μαζί με χρήσιμα δώρα, όπως σχάρα και μπαγκαζιέρα! Γιατί αυξήθηκε τόσο πολύ η τιμή του; Αυτό που με φοβίζει στο καινούριο, είναι τα προβλήματα με το Injection που έχω διαβάσει ακόμη και σε αυτό το Foroum, και επειδή έτρεξα αρκετά με το Kymco, δεν θέλω για κανέναν λόγο να την ξαναπατήσω! Μάλιστα το καινούριο δεν μου το προτείνει και ο μηχανικός/αντιπρόσωπος του Γκοργκόλη που πήγαινα τελευταία το μηχανάκι μου για service, σε σχέση με το παλιότερο, ενώ τα πουλάει και ο ίδιος, ειλικρινά, ενώ με είχε ήδη πελάτη, δεν θα ήθελε να αγοράσω απο εκείνον το επόμενο μηχανάκι μου; Επίσης εκείνος μου είπε πως ο κινητήρας μοιάζει με τον παλιό, αλλά είναι αλλαγμένος! Αυτό είναι που με βάζει σε σκέψεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λογικά εννοείς πως έχεις διαβάσει για προβλήματα γενικά στο injection και όχι στο συγκεκριμένο,γιατί έψαξα και δε βρήκα τίποτα.Για το Γκοργκόλη δεν ξέρω τι να πω,θα μπορούσε να μην το εισάγει άμα δεν του άρεσε,αν και πιστεύω ότι τελευταία έχει επενδύσει στην Sym και δεν πολυασχολείται με τη μοντένας.Εγώ θα ψαχνόμουν ανάμεσα στο Kriss και το Kazer πάντως το καινούριο.Μου άρεσε και το Joy,αλλά είχα διαβάσει δύο μαρτυρίες ότι χαλάνε εύκολα και δύο ότι βγάλανε πάνω από 300.000 χλμ,οπότε είπα να μη ρισκάρω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eνα μικρο αφιερωμα με γνωμονα την τιμη     http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Dwdeka-papia-katw-apo-2-000-eyrw_105821.asp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάρε το dy που αποδεδειγμένα έχει βγεί φθηνός σκύλος, αλλιώς πάρε το kriss το παλιό..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά αγόρασα τελικά το Modenas Kriss, και δημιούργησα ήδη νέο θέμα. Παρακαλώ τους διαχειριστές να κλείσουν αυτό το θέμα, αφού δεν έχει πια λόγο ύπαρξης!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα