apeiros 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2015 γνωμες για lifan110? γιατι πριν ασχολειθω με μηχανες καποιοι φιλοι μου ειπαν να κρατιθω μακρια απο λιφαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hraklis 494 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2015 οτι ειπαν οι φιλοι σου.... αν εχει τα λευτα πηγεναι για κατι ποιο ποιοτικο χοντα γιαμαχα και λοιπα.... αλιως λιφαν... δεν θα σου σπασει κιολας αλλα δεν εινα ικαι χοντα ας πουμε.... οτι θα σε βγαλει θα σε βγαλει... απλα ειναι κινεζικο ρε φιλε.... τωρα τι να πω μπορει να παρει χοντακ ια να σπασει... τιπτοα δεν ειναι εωνειο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2015 πάρε λιφάν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NickNick 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2015 ΑΜΑ θες να το πειραξεις για ''κοντρες'' και ετσι , αστο καλυτερα γιατι θα σου μεινει στο χερι......... ΑΛΛΑ ΑΜΑ το θελεις, για να πηγαινεις λιγο γρηγοροτερα και πιο ανετα αποτι το sprinter τοτε παρτο...... Καντο ενα καλο στρωσιμο , μην το ζοριζεις και θα εισαι μια χαρα!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panavour 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2015 (τροποποιήθηκε) Oχι lifan γιατι γρηγορα ψοφαν :grin: :grin: Για να σοβαρευτουμε ομως λιγο Φιλε μου καλε απ οτι εχω ακουσει και εχω δει καλον ειναι να αποφυγεις οτιδηποτε κινεζικο,διοτι η ποιοτητα τους ειναι απο μετρια εως παρα πολυ κακη. Κυριως στον τομεα των πλαστικων-ηλεκτρικων και αλλων περιφεριακων και λιγοτερο στο θεμα του κινητηρα που με ενα καλο λαδι ησυχη χρηση και συχνες αλλαγες λαδιου καπψς παλευεται η κατασταση. Αν ομως -λογω τιμης- ψηνεσαι να παρεις κινεζια τοτε το μονο που θα σου συνιστουσα ειναι τα DAYTONA που εχουν και την καλυτερη αντιπροσωπεια -για κινεζικο-. Αν εχεις πιο πολλα λεφτα να διαθεσεις παρε αμεσως μετα ευρωπαικο η ταιβανο-κορεατικο η αν εχεις ακομα περισσοτερα παρε γιαπωνεζικο.Οπως λεει κι ο λαος το φθηνο εναι ακριβο. if you know what i mean Τροποποιήθηκε Ιούλιος 14 , 2015 από τον panavour Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panas 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2015 Φίλε όλα είναι ένα στοίχημα εγώ που είχα λιφαν μια φορά μόνο έκαψε πηνία τίποτα άλλο. Εμένα μου βγήκε σκυλί αλλά όπως σου είπα στοίχημα είναι η το παίρνεις ή κάνεις υπομονή μαζεύεις το κάτι παραπάνω και πας σε πιο καλή μάρκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2015 το μόνο καλό στο λιφάν είναι το μοτέρ. ειδικά το 110 το άμιζο είναι αλεξίσφαιρο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες