Jump to content
apeiros

lifan

Recommended Posts

γνωμες για lifan110?

γιατι πριν ασχολειθω με μηχανες καποιοι φιλοι μου ειπαν να κρατιθω μακρια απο λιφαν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

οτι ειπαν οι φιλοι σου.... αν εχει τα λευτα πηγεναι για κατι ποιο ποιοτικο χοντα γιαμαχα και λοιπα.... αλιως λιφαν... δεν θα σου σπασει κιολας αλλα δεν εινα ικαι χοντα ας πουμε.... οτι θα σε βγαλει θα σε βγαλει... απλα ειναι κινεζικο ρε φιλε.... τωρα τι να πω μπορει να παρει χοντακ ια να σπασει... τιπτοα δεν ειναι εωνειο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΜΑ θες να το πειραξεις για ''κοντρες'' :taz::punk: και ετσι , αστο καλυτερα γιατι θα σου μεινει στο χερι.........

ΑΛΛΑ ΑΜΑ το θελεις, για να πηγαινεις λιγο γρηγοροτερα και πιο ανετα αποτι το sprinter τοτε παρτο......

Καντο ενα καλο στρωσιμο , μην το ζοριζεις και θα εισαι μια χαρα!!!! :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Oχι lifan γιατι γρηγορα ψοφαν :grin: :grin: :grin: :grin:

Για να σοβαρευτουμε ομως λιγο

Φιλε μου καλε απ οτι εχω ακουσει και εχω δει καλον ειναι να αποφυγεις οτιδηποτε κινεζικο,διοτι η ποιοτητα τους ειναι απο μετρια εως παρα πολυ κακη.

Κυριως στον τομεα των πλαστικων-ηλεκτρικων και αλλων περιφεριακων και λιγοτερο στο θεμα του κινητηρα που με ενα καλο λαδι ησυχη χρηση και συχνες αλλαγες λαδιου καπψς παλευεται η κατασταση.

Αν ομως -λογω τιμης- ψηνεσαι να παρεις κινεζια τοτε το μονο που θα σου συνιστουσα ειναι τα DAYTONA που εχουν και την καλυτερη αντιπροσωπεια -για κινεζικο-.

Αν εχεις πιο πολλα λεφτα να διαθεσεις παρε αμεσως μετα ευρωπαικο η ταιβανο-κορεατικο η αν εχεις ακομα περισσοτερα παρε γιαπωνεζικο.Οπως λεει κι ο λαος το φθηνο εναι ακριβο. if you know what i mean :grin:

Τροποποιήθηκε από τον panavour

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε όλα είναι ένα στοίχημα εγώ που είχα λιφαν μια φορά μόνο έκαψε πηνία τίποτα άλλο. Εμένα μου βγήκε σκυλί αλλά όπως σου είπα στοίχημα είναι η το παίρνεις ή κάνεις υπομονή μαζεύεις το κάτι παραπάνω και πας σε πιο καλή μάρκα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα