Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2015 Όπως πολλά θέματα στο φορουμ που μαζεύονται ιδιοκτήτες συγκεκριμένων μηχανών είπαμε και εμείς να φτιάξουμε το δικό μας θέμα το οποίο θα αφορά τα νιντζακια ( εννοώ αυτά και όχι αυτά ) Δεχόμαστε μόνο ιδιοκτήτες - κατόχους Kawasaki Ninja ανεξάρτητων Κυβικών ( οι υπόλοιποι θα φάνε την σκόνη μας ) Για να μαζευομαστε σιγά σιγά να κάνουμε και καμία συνάντηση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2015 ΑΝ και εχουμε διφορουμενο και χιπστερικο μηχανακι με καταχρηστικο "τιτλο", δηλωνω παρων 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2015 άλλος ένας εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ice_man 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 παρων και εγω μαγκες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
protlouk 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 Ελα τα nintzakia να μαζευόμαστε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 Εαν καποιος θελει να ρωτησει κατι για ενα νιντζα ρωταει ελευθερα εδω η εχει πολυ σκονη?? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 Εαν καποιος θελει να ρωτησει κατι για ενα νιντζα ρωταει ελευθερα εδω η εχει πολυ σκονη?? Προσεχε παντως γιατι μαζευτηκαν πολλοι Ninja εδω μεσα και θα πεσει ξυλο... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 Εγκω Ιταλλο μαφιοτζο... Φωνατσει φαμιλια γαζωσει νιντζα για τσυλο που ντωσουν μου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 Εαν καποιος θελει να ρωτησει κατι για ενα νιντζα ρωταει ελευθερα εδω η εχει πολυ σκονη?? Φυσικά και ρωτατε. Την σκόνη θα την φάνε όσοι μας πάνε κόντρα ότι έχουν καλύτερα μοτπρια κλπ κλπ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Theoharis 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 One more here guys Και μιας και φτιαχτηκε και το θεμα εχουμε καμια προταση για καλα υγρα φρενων για το ninjaki?? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 Μπα είμαστε τόσοι πολλοί (?) βρε παιδιά? :-P δεν το περιμενα. :-P . One more here guys Και μιας και φτιαχτηκε και το θεμα εχουμε καμια προταση για καλα υγρα φρενων για το ninjaki?? Καλά υγρά φρένων? Βάλε ότι νάναι δεν θα δεις καμία διάφορα πιστευω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Theoharis 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 Μπα είμαστε τόσοι πολλοί (?) βρε παιδιά? :-P δεν το περιμενα. :-P . Καλά υγρά φρένων? Βάλε ότι νάναι δεν θα δεις καμία διάφορα πιστευω Ναι ρε τι μας περασες ημαστε παντου! Λες ε?Απλα ελεγα αν εχουμε σε καμια εταιρεια προτιμηση γτ σε αυτο το θεμα δν εχω την παραμικρη ιδεα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geochris994 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 Εδω ειμαι κι εγω!!! Γεια σε ολους τους κατοχους ninjaaaa!!! Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 ρε παιδιά μόνο εγώ έχω μεγαλύτερο ninja στο φόρουμ ή είμαι σε λάθος τόπικ ; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geochris994 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 Χαχαχαχα...αφου εχεις ninja τοτε εισαι στο σωστο!!! ;) Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 ανάλογα την μέρα και την ώρα για μένα παίδες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GHOST 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 Χαχαχαχα...αφου εχεις ninja τοτε εισαι στο σωστο!!! ;) Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk τοτε..... Έλα να μαζευομαστε σιγά σιγά περισσότεροι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
protlouk 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 Ωχ, άμα μπούν και οι μεγάλοι θα καούμε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 One more here guys Και μιας και φτιαχτηκε και το θεμα εχουμε καμια προταση για καλα υγρα φρενων για το ninjaki?? έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από τα motul αν και ακριβά και μεγάλο μπουκάλι (ασύμφορο), οτιδήποτε επώνυμο μας κάνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 Μεγαλοι μικροι αν η αδεια αναφέρει σε οποιοδήποτε σημειο της την φραση "ninja" μας ειναι αρκετο :-:-D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ManosKTM 543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 ρε παιδιά μόνο εγώ έχω μεγαλύτερο ninja στο φόρουμ ή είμαι σε λάθος τόπικ ; Και ένα ζχ10 εδώ! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Theoharis 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από τα motul αν και ακριβά και μεγάλο μπουκάλι (ασύμφορο), οτιδήποτε επώνυμο μας κάνει. Τελικά πήρα κάτι motul 10 euros τα 500 ml. Καλά φαίνονται τώρα θα δείξει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2015 είναι καλά, αλλά τελείως ασύμφορο μέγεθος, εκτός αν θες να ξεπλύνεις με ΑΦΘΟΝΟ υγράκι τα πάντα όταν αλλάξεις. Μετά θα μείνει και αχρηστεύεται αν μείνει ανοιχτό 6 μήνες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
evo9 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2015 τελικα τι θα γινει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2015 Ωπ νατος και ο evo:-P. Παιδιά πρώτον αν υπάρχουν και άλλοι ας το πουνε, δεύτερον μάλλον θα παίξει συνάντηση, πόσοι μενετε Αθήνα και θέλετε να έρθετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες