niexa 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 Εχουμε να προτεινουμε καποια μαρκα ή καποιο συγκεκριμενο δερματινο μπουφαν για μηχανη,μεχρι 300 ευρω?Σκεφτομουν της alpinestar το ΤΖ1 αλλα δεν μπορω να βρω νουμερο...Εχω το ER6n της kawa και η χρηση θα γινεται κυριως εντος πολεως.Απο οτι ειδα τα δερματινα ειναι κλασης ανωτερα απο τα υφασματινα οσο αναφορα την αντοχη τους σε πτωση,απλα το μειον ειναι οτι παιζει να παθεις θερμοπληξια το καλοκαιρι...Αν μου διαφευγει κατι παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 ΑΝ τελικά πάρεις, να αφήνεις ανοιχτό το φύλλο της ντουλάπας όπου ΘΑ το φυλάς. Η υγρασία του χειμώνα, προκαλεί κηλίδες απάνω του (που φευγουν εύκολα) και αποδυναμωνουν το δέρμα (και σκίζεται εύκολα). Αερισμός και σκιά, ειναι τα μυστικά μακροζωίας του. Και καμμια κρεμα/λάδι συντηρησης δερματινων απο τσαγκάρη/ειδη υποδηματοποιιας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tedvj23 629 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) Εχω το revit adrelanine και το μπουφανακι ειναι μπομπα για κοιτα μηπως το βρεις και κατω απο 300 γιατι εγω το ειχα παρει ακριβοτερο μια φορα και ενα καιρο.. http://www.bikers-world.gr/el/revit-adrenaline.html Τροποποιήθηκε Ιούνιος 30 , 2015 από τον Karavidas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niexa 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 ΑΝ τελικά πάρεις, να αφήνεις ανοιχτό το φύλλο της ντουλάπας όπου ΘΑ το φυλάς. Η υγρασία του χειμώνα, προκαλεί κηλίδες απάνω του (που φευγουν εύκολα) και αποδυναμωνουν το δέρμα (και σκίζεται εύκολα). Αερισμός και σκιά, ειναι τα μυστικά μακροζωίας του. Και καμμια κρεμα/λάδι συντηρησης δερματινων απο τσαγκάρη/ειδη υποδηματοποιιας. Ωραιος thnx ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2noob2furious 245 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 Απλά για να το έχεις υπόψιν, τα δερμάτινα βγαίνουν σε διάτρητα και μη όπως και τα υφασμάτινα και με τα διάτρητα όταν κινείσαι (ας πούμε με πάνω από 70 - 80 km/h) είναι σα να μην τα φοράς. Το μειονέκτημα είναι πως είναι πιο βαριά από τα υφασμάτινα, οπότε το επιπλέον βάρος μεταφράζεται σε επιπλέον κούραση και ιδρώτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2015 πολυ καλη η ποιοτητα των alpinestars και σε καλες τιμες. δε τα δουλευουν πολυ στην ελλαδα γιαυτο δυσκολευεσαι να βρεις νουμερο και λιγο ρισκο το πως θα σου καθεται αν παραγγειλεις απο εξωτερικο. πηγαινε σε καταστημα με εξοπλισμο να δοκιμασεις και αλλες μαρκες. προτεινω το dainese leather g case pelle το οποιο θα το βρεις ευκολα (280-90 κοστιζει). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
niexa 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2015 Για της Colori το Tramp εχουμε καμια γνωμη?Φαινεται ομορφο αλλα δεν ξερω απο θεμα υλικων και προστασια τι γινεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες