Jump to content

384 ψήφοι

1. 1. Δημοψήφισμα 5/7/2015.

• Ναί. Εγκρίνω τις προτασεις των δανειστών.
      37
    • Όχι. Δεν εγκρίνω τις προτάσεις των δανειστών.
      231
    • Δεν θα ψηφίσω.
      26
  2. 2. Θα πληρώσουμε την δόση, στις 30/6 ?

• Ναί.
      29
    • Όχι.
      188
    • Δεν ξερω/δεν απαντώ.
      77

Recommended Posts

Εγκυρη και ουδετερη ενημερωση :tooth:

https://youtu.be/srtDNgB94aU

αχαχαχαχα ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ.

Εντάξει, επικά κ τα 2... Ο δε ηθοποιός πολλά κιλά μπαλάκια, το καημένο το παππουδάκι μόλις κατάλαβαν τι πάει να πει.... Χούντα...Χούντα κανονικότατη....

• Like 4

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ενταξει εγω και πολλοι αλλοι εδω μεσα ειμαστε νεοι,τοσα χρονια κανεις δεν ΞΥΠΝΗΣΕ να τον βαλει μεσα στην βουλη?

Δεν μπορω να καταλαβω τον ακουω και παρακολουθω τα 2-3 τελευταια χρονια και απορω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οικονομολόγος της "μιάμισης ωρίτσας". Να υποθέσω και προπονητής της κερκίδας και πρωθυπουργός για μέρα του καφενείου.

For teh lolz

αυτο που ειπα ειναι οτι μπορεις να μαθεις καποια παραγματα ευκολα και εσυ ειρωνευτηκες. Να υποθεσω φορας γυαλια ηλιου και οταν βρεχει!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απλά να θυμήσω , οτι οταν στην αρχή του νήματος είχα πει οτι το δημοψήφισμα είναι μια τραγική επιλογή που θα διχάσει τον λαό, και πολύ φοβάμαι εμφυλιοπολεμικό κλίμα, γελούσατε...

Η κατάσταση είναι ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ και ακόμη δεν έχει εξελιχθεί σε όλο την έκταση της, που θα φανεί τις επόμενες 10 μέρες.

Είτε με ΟΧΙ είτε με ΝΑΙ, αυτοί που κάνουν την κυβέρνηση είναι απλά για κρέμασμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

@ buffos

Δεν έχεις απόλυτο δίκιο. Εγώ βλέπω έντονα και την άλλη πλευρά. Πολλοί απλά δεν θέλουν να μαλώσουν για αυτό το θέμα και ως γνωστόν καυγάς δεν γίνεται με ένα άτομο... :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με προλαβε καποιες σελιδες πριν ο spiros οπου ρωτησε -πολυ σωστα- για ποιο λογο κανεις δημοψηφισμα τωρα κι οχι πριν δυο μηνες, αφου ηξερε ποια θα ειναι η καταληξη? Πιστευει κανεις οτι αν ειχε γινει ακομα και 10 μερες πριν να ληξει το προγραμμα, δε θα ηταν αλλη η ψυχολογια του κοσμου?

Παρατηρώντας τις εξελίξεις, πως αντέδρασαν τα κανάλια κτλ... τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ακόμα και ένα μήνα πριν να είχε γίνει το δημοψήφισμα, δεν θα γίνονταν τα ίδια;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρατηρώντας τις εξελίξεις, πως αντέδρασαν τα κανάλια κτλ... τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ακόμα και ένα μήνα πριν να είχε γίνει το δημοψήφισμα, δεν θα γίνονταν τα ίδια;

Γιωργο τωρα υπαρχει αντικειμενικος & δικαιολογημενος φοβος: οι κλειστες τραπεζες. Πριν δεν θα υπηρχε αυτο.

Ναι, τα καναλια κι ολοι οι υπολοιποι θα εκαναν παλι τη "δουλεια" τους, αλλα θα ειχες στο λουτσο σου βιολα. Τωρα ο κοσμος ειναι τρομοκρατημενος και σιγουρα πολυ-πολυ περισσοτερο επηρεασμενος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πανευρωπαϊκό ψήφισμα: ΟΧΙ στη λιτότητα

https://secure.avaaz.org/el/stand_with_greece_loc_el/?bhiCAfb&v=61464

Παρακαλώ διαδώστε το παντού! Δεν πρόκειται για το ΝΑΙ και το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος, αλλά για κάτι που μας αφορά όλους!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργο τωρα υπαρχει αντικειμενικος & δικαιολογημενος φοβος: οι κλειστες τραπεζες. Πριν δεν θα υπηρχε αυτο.

Ναι, τα καναλια κι ολοι οι υπολοιποι θα εκαναν παλι τη "δουλεια" τους, αλλα θα ειχες στο λουτσο σου βιολα. Τωρα ο κοσμος ειναι τρομοκρατημενος και σιγουρα πολυ-πολυ περισσοτερο επηρεασμενος.

Οποιαδήποτε στιγμή έκανε δημοψήφισμα ο τσίπρας, όλοι την επόμενη μέρα θα έτρεχαν στις τράπεζες να βγάλουν τα χρήματα τους και πάλι τα ίδια αποτελέσματα θα είχαμε. Δεδομένο αυτό. Και τότε δεν θα έβγαζαν 50 - 50 ευρώ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οποιαδήποτε στιγμή έκανε δημοψήφισμα ο τσίπρας, όλοι την επόμενη μέρα θα έτρεχαν στις τράπεζες να βγάλουν τα χρήματα τους και πάλι τα ίδια αποτελέσματα θα είχαμε. Δεδομένο αυτό. Και τότε δεν θα έβγαζαν 50 - 50 ευρώ...

Αυτο δεν ισχυει αγαπητε. Τοσες μερες αυτο που περιγραφεις γινοταν, απλα σου εστελναν αποξω χρημα αβερτα κι εφοδιαζες τα ΑΤΜ. Στο πρωτο ποστ, στην αρχη του θρεντ, δες τι ειχα βαλει σχετικο με τις αναληψεις. :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα καναλια πλεον καταντουν αστεια.... Και στο τελος λεει παμε να δουμε βιντεο τι λενε οι συνταξιουχοι... Που το εχουν μονταρει απο χθες... To live δεν τους εκανε μαλλον

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και γιατί ένα μήνα πριν δεν θα έκλειναν οι τράπεζες;

Sent from my NX505J using Tapatalk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οικονομολόγος της "μιάμισης ωρίτσας". Να υποθέσω και προπονητής της κερκίδας και πρωθυπουργός για μέρα του καφενείου.

For teh lolz

ναι φιλε μου ενταξει κι εγω μαζι σου ειμαι!!αληθεια στο λεω! ειμαι ολα αυτα! αλλα πηρες απαντηση για σενα? γιατι τα λεφτα πηγαινανε στις τραπεζες? να ανταλαξουμε αποψεις ειμαστε εδω μπας και ποιασουμε κατι παραπανω ο ενας απο τον αλλον!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σχόλιο στο twitter

Καραμανλής: "...λέμε ΝΑΙ... με εθνικό φρόνιμα, με σεβασμό στις θυσίες των Ελλήνων"

Σημίτης: "Οι πολιτικές της Ευρωζώνης ... στηρίζουν την ανάπτυξη της χώρας."

Salvador Dali: "Δεν κάνω ναρκωτικά. Είμαι τα ναρκωτικά"

Οι μεγάλοι του σουρεαλισμού...

Κλαίω!!! :tooth: :lol: :rotfl::grin:

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο δεν ισχυει αγαπητε. Τοσες μερες αυτο που περιγραφεις γινοταν, απλα σου εστελναν αποξω χρημα αβερτα κι εφοδιαζες τα ΑΤΜ. Στο πρωτο ποστ, στην αρχη του θρεντ, δες τι ειχα βαλει σχετικο με τις αναληψεις. :winking:

Φίλε μου, τραβούσαν χρήματα απλά υπό τον φόβο μη συμφωνίας, που κακά τα ψέμματα δεν ήταν το πιθανότερο σενάριο. Σκέψου λοιπόν να έβγαινε ένα μήνα πριν και να έλεγε δημοψήφισμα για το ναι ή όχι στην συμφωνία, που εκεί θα ήταν σοβαρό το ενδεχόμενο να μην υπάρξει...

Εγώ ξέρω πάρα πολύ κόσμο που δεν τα έβγαλε τα λεφτά του, και δεν μιλάω για 5 κ 10000. Και δεν τα βγάλανε γιατί δεν περίμεναν να φτάσουν εδώ. Πίστεψε αν έλεγε ένα μηνα πριν δημοψήφισμα με ανοιχτές τις τράπεζες, όλοι μα όλοι θα έτρεχαν να βγάλουν τα λεφτά τους. Τώρα δεν τα βγάλανε όλοι, γιατί απλά δεν προλάβανε.

Για άλλη μια φορά βγήκε μπροστά... Υπεύθυνη στάση, όχι μ@λακίες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κ.Γ.Καρυωτάκης

ΚΑΘΑΡΣΙΣ

Βέβαια. Έπρεπε να σκύψω μπροστά στον ένα και, χαϊδεύοντας ηδονικά το μαύρο σεβιότ* —παφ, παφ, παφ, παφ—, «έχετε λίγη σκόνη» να ειπώ, «κύριε Άλφα».

Ύστερα έπρεπε να περιμένω στη γωνία, κι όταν αντίκριζα την κοιλιά του άλλου, αφού θα ‘χα επί τόσα χρόνια παρακολουθήσει τα αισθήματα και το σφυγμό της, να σκύψω άλλη μια φορά και να ψιθυρίσω εμπιστευτικά: «Αχ, αυτός ο Άλφα, κύριε Βήτα...».

Έπρεπε, πίσω από τα γυαλιά του Γάμμα, να καραδοκώ την ιλαρή ματιά του. Αν μου την εχάριζε, να ξεδιπλώσω το καλύτερο χαμόγελό μου και να τη δεχτώ όπως σε μανδύα ιππότου ένα βασιλικό βρέφος. Αν όμως αργούσε, να σκύψω για τρίτη φορά γεμάτος συντριβή και ν’ αρθρώσω: «Δούλος σας, κύριε μου».

Αλλά πρώτα πρώτα έπρεπε να μείνω στη σπείρα του Δέλτα. Εκεί η ληστεία γινόταν υπό λαμπρούς, διεθνείς οιωνούς, μέσα σε πολυτελή γραφεία. Στην αρχή, δε θα υπήρχα. Κρυμμένος πίσω από τον κοντόπαχο τμηματάρχη μου, θα οσφραινόμουν. Θα είχα τρόπους λεπτούς, αέρινους. Θα εμάθαινα τη συνθηματική τους γλώσσα. Η ψαύσις του αριστερού μέρους της χωρίστρας θα εσήμαινε: «πεντακόσιες χιλιάδες». Ένα επίμονο τίναγμα της στάχτης του πούρου θα έλεγε: «σύμφωνος». Θα εκέρδιζα την εμπιστοσύνη όλων. Και μια μέρα, ακουμπώντας στο κρύσταλλο του τραπεζιού μου, θα έγραφα εγώ την απάντηση: «Ο αυτόνομος οργανισμός μας, κύριε Εισαγγελεύ...».

Έπρεπε να σκύψω, να σκύψω, να σκύψω. Τόσο που η μύτη μου να ενωθεί με τη φτέρνα μου. Έτσι βολικά κουλουριασμένος, να κυλώ και να φθάσω.

Κανάγιες!*

Το ψωμί της εξορίας με τρέφει. Κουρούνες χτυπούν τα τζάμια της κάμαράς μου. Και σε βασανισμένα στήθη χωρικών βλέπω να δυναμώνει η πνοή που θα σας σαρώσει.

Σήμερα επήρα τα κλειδιά κι ανέβηκα στο ενετικό φρούριο. Επέρασα τρεις πόρτες, τρία πανύψηλα κιτρινωπά τείχη, με ριγμένες επάλξεις. Όταν βρέθηκα μέσα στον εσωτερικό, τρίτο κύκλο, έχασα τα ίχνη σας. Κοιτάζοντας από τις πολεμίστρες, χαμηλά, τη θάλασσα, την πεδιάδα, τα βουνά, ένιωθα τον εαυτό μου ασφαλή. Εμπήκα σ’ ερειπωμένους στρατώνες, σε κρύπτες όπου είχαν φυτρώσει συκιές και ροδιές. Εφώναζα στην ερημιά. Επερπάτησα ολόκληρες ώρες σπάζοντας μεγάλα, ξερά χόρτα. Αγκάθια κι αέρας δυνατός κολλούσαν στα ρούχα μου. Με ήβρε η νύχτα...

σεβιότ: μάλλινο σκοτσέζικο ύφασμα.

κανάγιας: πρόστυχος άνθρωπος, κάθαρμα.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν δημοσκοπηση του mybike αραγε ισχυει? επειδη δεν μπορεις να αλλαξεις ψηφο ρωταω κατα ποσο ειναι αντικειμενικο.

Πχ εγω δεν ψηφισα και τωρα που εχω καταληξει δεν μπορω,αλλοι μπορει να αλλαξαν γνωμη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειλικρινά, δε νομίζω πως αντέχεται άλλο αυτή η κατάσταση. Τι να πρωτοπιάσω; Τα αναίσχυντα κανάλια και την εξώφθαλμη προπαγάνδα τους; Τα τηλεοπτικά και ιντερνετικά σποτάκια με τα οποία γέμισαν τον τόπο οι ελεεινοί πρώην κυβερνήτες και νυν όρνεα; Το ότι συνάνθρωποί μας απλά δεν νοιάζονται πλέον;

Θλιβερή, ΘΛΙΒΕΡΗ κατάσταση.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...