Jump to content

384 ψήφοι

1. 1. Δημοψήφισμα 5/7/2015.

• Ναί. Εγκρίνω τις προτασεις των δανειστών.
      37
    • Όχι. Δεν εγκρίνω τις προτάσεις των δανειστών.
      231
    • Δεν θα ψηφίσω.
      26
  2. 2. Θα πληρώσουμε την δόση, στις 30/6 ?

• Ναί.
      29
    • Όχι.
      188
    • Δεν ξερω/δεν απαντώ.
      77

Recommended Posts

Τελικά θα ψηφήσω ΝΑΙ κατάφερε και με επεισε ο Αλιάγας με τα σούπερ επιχειρήματα του. Είμαστε με τα καλά μας?

Κανενας από το κοινό δεν αναρωτιέται γιατί να πιστέψω καποιον που πέραν της καταγωγης του δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα μας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

62%-65% οχι.

Αποψινό.

απο που κλπ, αστε το.... :grin:

Ότι η προπαγάνδα θα τους γύριζε τόσο πολύ μπούμερανγκ, ούτε στους χειρότερους εφιάλτες τους... Πόσο κόσμο ξέρω που πάει να ψηφίσει όχι μόνο κ μόνο από αντίδραση.... Δεν ήταν του ναι αλλά της αποχής κι από αντίδραση πάνε όλοι στο όχι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα με επεισε ο βαρουφακης

εκλεισα μιλαμε :afro:

Προσπαθεί να πνίξει τον πόνο του με χιούμορ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διέρρευσε το σημείωμα στρατηγικής της ΝΔ για να πετύχουν το ΝΑΙ - Αποδεικνύει ότι στήνουν δημοσκοπήσεις

http://www.awakengr.com/2015/07/blog-post_71.html

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κυνική ομολογία Άδωνι: Εγώ πρότεινα στους Γερμανούς να κλείσουν τις τράπεζες για να χρεοκοπήσει η χώρα!

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/07/blog-post_155.html

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tζίμης Πανούσης: "Είναι μεγάλη ντροπή να ψηφίσουμε ναι. Μην είστε εθελόδουλοι" !

http://www.awakengr.com/2015/07/t.html#ixzz3erQ6AKfI

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δηλαδή όλα όσα έχουμε πει εδώ μέσα 117 σελιδες τπτ δεν είναι <<ότι μας κατέβει >> ;p

Σίγουρα πολλά ειναι.αλλά αυτό που πες δεν είναι κάτι που περνάει στα ψιλά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού δεν μας λές εσύ, βρήκα εγώ την πηγή! (Financial Times!!!)

http://newpost.gr/post/472660/ft-sxedio-koyrematos-30-gia-katatheseis-anw-twn-8-000-eyrw

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ σόρρυ , λάθος απάντηση , κακό χιούμορ που δεν αποτυπώνεται στο πληκρολόγιο

Financial Times weekend edition ,

έντιτ με πρόλαβε

Τροποποιήθηκε από τον freediver73

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρακολουθώ σιωπηλά και την συζήτηση εδώ αλλά και τις εξελίξεις. Απλά σάστισα και... ως γνήσιος Έλλην (κατά το ήμισυ τέλος πάντων) βγήκα για φαί. Σας πληροφορώ πως οι ουρές στα ATM μάλλον γι'αυτό ήταν. Τα μαγαζιά ήτο γεμάτα. Όλα. Ταβέρνες, καφετέριες, bars, restaurants, όλα. Ο κόσμος δε, δεν μπορώ να πω πως άκουσα συζήτηση περί δημοψηφίσματος ή οτιδήποτε παρεμφερές. Και είχα τ'αυτιά μου ανοιχτά.

Σαν συμπέρασμα, θεωρώ πως, ευτυχώς, σαν λαός δεν αφήνουμε όλοι τα αναίσχυντα media και την προπαγάνδα τους να μας διαολοστείλει στον πάτο της κατάθλιψης και να μας πείσει πως καταστρεφόμαστε επειδή επιλέγουμε ν'αντισταθούμε. Καλώς ή κακώς, το έχουμε το free spirit και συνεχίζουμε ακάθεκτοι ότι κι αν συμβεί. Και ειλικρινά χάρηκα. Χάρηκα επειδή πολλοί άνθρωπο συνεχίζουν και διασκεδάζουν, και βγαίνουν σα να μην τρέχει τίποτα. Και γνωρίζοντας αρκετούς απ'αυτούς που συνάντησα, ξέρω πως είναι υπέρμαχοι του όχι, και αυτό με χαροποιεί ακόμα περισσότερο.

Ας πάμε φίλοι μου όλοι την Κυριακή, λοιπόν, κι ας δείξουμε από τι είμαστε φτιαγμένοι. Καθένας με το "υλικό" του. Εγώ έχω ελπίδες ακόμα.

• Like 5

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγώ στην ηλικία σου ρε μπαγάσα γρήγορος ήμουνα ;p

ΧΑΧΑΧΑ!Ωραίος!

Τέλος πάντων... παίζει τελικά ένα τέτοιο σενάριο, ή απλώς είναι φήμες που θέλουν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, εφόσον η προπαγάνδα αυτές τις ημέρες είναι ένα ισχυρό χαρτί των λαμογιών της προηγούμενης κυβέρνησης, αλλά και των πολιτικάντηδων που δοκίμασαν την υπομονή μας εδώ και 5 χρόνια!

Τροποποιήθηκε από τον Chris1981

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γύρισα από σύνταγμα, και ανοίγω την τηλεόραση να δω αν έχει αναφερθεί τίποτα...

Βλέπω στο ΣΚΑΪ:

- Θα κουρευτούν οι καταθέσεις από 8.000 ευρώ...

Μιλάνε με την Κατσέλη στο τηλ... όχι αυτό που λέτε δεν ισχύει...μακάρι λέει ο τσίπρας ας ελπίσουμε... όχι λέει η κατσέλη, δεν είναι ας ελπίσουμε είναι έτσι όπως το λέω...αλλάζουν την ερώτηση:

- Υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας;... όχι η ρευστότητα είναι εγγυημένη...

- Αν τα αποθέματα των τραπεζών δεν φτάσουν και δεν ενισχύσει ο ELA, θα έχουμε πρόβλημα ρευστότητας;

Το θεωρώ εντελώς απίθανο αλλά σε μια τέτοια περίπτωση, υποθετικό σενάριο ναι ίσως έχουμε πρόβλημα αν δεν ενισχύσει ο ELA...

Τίτλος: αν δεν ενισχύσει ο ELA θα έχουμε πρόβλημα ρευστότητας... και μετά από δέκα λεπτά επαναφέρουν τον αρχικό τίτλο:

Οι τράπεζες ετοιμάζουν κούρεμα... αφού άλλαξε κανάλι ο ακροατής...

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...