sNaKeGT 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 Μπορειτε να μου καταταξετε απο τις παρακατω μαρκες την φθηνοτερη σε ανταλλακτικα/service - yamaha,suzuki,kawasaki,honda..... πχ:Απο φθηνοτερες να ερχονται πρωτες,τα δικα μου πιστευω..... 1.Yamaha 2.Suzuki 3.Kawasaki 4.Honda Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sNaKeGT 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2015 Εσεις παιδες τι λετε ? Κανεις :P ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 Με ενα βεντιλατερ για το xtx να έχει 270 ευρώ δεν θα έλεγα οτι η yamaya έχει φτηνα ανταλακτικα. Βέβαια σε καποια αλλα μπορεί να ειναι πολυ φτηνα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sNaKeGT 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 Με ενα βεντιλατερ για το xtx να έχει 270 ευρώ δεν θα έλεγα οτι η yamaya έχει φτηνα ανταλακτικα. Βέβαια σε καποια αλλα μπορεί να ειναι πολυ φτηνα... Εσυ ποια μαρκα πιστευεις απο αυτες τις 4 οτι εχει τα φθηνοτερα ανταλλακτικα/service? (σε γενικο πλαισιο παντα....) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 εγω θα ελεγα kawasaki με suzuki πρωτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 εγω θα ελεγα kawasaki με suzuki πρωτα Βρισκεις ανταλλακτηκα για αυτες τις 2? Ξεχνανε πολυ γρηγορα τα μηχανακια που εβγαζαν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2015 Βρισκεις ανταλλακτηκα για αυτες τις 2? Ξεχνανε πολυ γρηγορα τα μηχανακια που εβγαζαν... τι να τα κανω τα ανταλλακτηκα? ιαπωνα σε λεω περα απο την πλακα. βρισκεις ανταλλακτικααν και ο φιλος ρωτησε για το ποιες ειναι φθηνοτερες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Με ενα βεντιλατερ για το xtx να έχει 270 ευρώ δεν θα έλεγα οτι η yamaya έχει φτηνα ανταλακτικα. Βέβαια σε καποια αλλα μπορεί να ειναι πολυ φτηνα... Γουάου. Στο Aprilia Pegaso strada που έχει και τον ίδιο κινητήρα, το βεντιλατέρ κάνει 108 ευρώ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Με ενα βεντιλατερ για το xtx να έχει 270 ευρώ δεν θα έλεγα οτι η yamaya έχει φτηνα ανταλακτικα. Βέβαια σε καποια αλλα μπορεί να ειναι πολυ φτηνα... Ωπα ωπα ωπα......Το βετιλατερ κάνει 140 ευρω. (Χωρίς φπα) δηλαδή 160 με ΦΠΑ. Δες εδω Σου έτυχε και εσενα? Και εγώ το αλλαξα γιατι κόλλησε...Στην ελλάδα αυτο το πράγμα και ειδικά μεσα στην αθηνα δουλευει 10 μήνες το χρόνο.. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2015 από τον Kostas_dev Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Krosfala 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 Μπορειτε να μου καταταξετε απο τις παρακατω μαρκες την φθηνοτερη σε ανταλλακτικα/service - yamaha,suzuki,kawasaki,honda..... πχ:Απο φθηνοτερες να ερχονται πρωτες,τα δικα μου πιστευω..... 1.Yamaha 2.Suzuki 3.Kawasaki 4.Honda Ψαχνεις ψυλους στ αχυρα φιλε μου,στο ιδιο καζανι βραζουν καποιο κομματι θα ναι πιο ακριβο στη μια κ καποιο αλλο πιο φθηνο μη σκας παρε ο,τι σ αρεσει περισσοτερο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
telixristos 231 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 εγω θα ελεγα kawasaki με suzuki πρωτα όταν ένας καθρέπτης για GSR κάνει 70 €, δεν νομίζω ότι είναι και φθηνή η suzuki Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sNaKeGT 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2015 (τροποποιήθηκε) Παιδια μεταξυ yamaha και honda , η yamaha εχει πιο φθηνα ανταλακτικα οκ.....απο suzuki και kawasaki τι παιζει περιπου ? Τροποποιήθηκε Ιούνιος 15 , 2015 από τον sNaKeGT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sNaKeGT 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 Κανεις ? Πραγματικα το ψαχνω αυτο το θεμα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barticiani 1.034 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2015 κάτσε εδω με πολύ υπομονή και σύγκρινε τιμές, και μετά πες μας τι βρήκες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2016 Ωπα ωπα ωπα......Το βετιλατερ κάνει 140 ευρω. (Χωρίς φπα) δηλαδή 160 με ΦΠΑ. Δες εδω Σου έτυχε και εσενα? Και εγώ το αλλαξα γιατι κόλλησε...Στην ελλάδα αυτο το πράγμα και ειδικά μεσα στην αθηνα δουλευει 10 μήνες το χρόνο..εμενα παντως οταν κολλησε η τιμη που μ εδωσε η γιαμαχα ηταν ναι ναι 270 . αμεσως χρειαστικα καπιλαριν καθως μ επεσαν τ μαλλια.. βρηκα ομως καταστημα που πουλαει ηλεκτρικά μοτερ και εμπορευοταν και τ μαρκα του βεντιλατερ μου spall και βρηκα ελαχιστα διαφορετικο κωδικο με πιο καλα κιολας χαρακτηριστηκα στα 55 ευρω . με οοοολλλααα ακριβως τα ιδια .. και ιδια μαρκα ε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες