Jump to content
cookie-crisp

συμβουλες για να αποφυγεις την κλοπη...

Recommended Posts

καλησπερα κ απο μενα μενω αθηνα, (ειμαι χρονια αναγνωστης απλα δεν ημουνα μελος) δε θα ηθελα να πω σε ποια περιοχη και εδω υπαρχουν πολλα περιστατικα οπου κλεβουν απο εξαρτηματα μεχρι να σου σηκωσουν την μηχανη, εχω ηδη αμαξι, και ο μονος λογος που δεν θελω να παρω μηχανη ειναι αυτος οτι φοβαμαι μην το σηκωσουν, γκαραζ δεν εχω, τι θα κανατε εσεις σε αυτην την περιπτωση?

Τροποποιήθηκε από τον cookie-crisp

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

θα νοικιαζα κλειστο παρκιν

+1000. Αξίζει το κάθε ευρώ που θα δώσεις. Δεν έχεις να σκέφτεσαι την κλοπή, την βροχή, τον ήλιο, τις γάτες κλπ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις δεχτεί τον Ιησού Χριστό ως σωτήρα σου; Προσευχήσου γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος να έχεις τα μισά σου ρούχα.

Σοβαρά τώρα, δεν υπάρχει λύση για αυτό το πρόβλημα, πολλοί θα σου πουν για ασφάλεια κλοπής αλλά προφανώς δεν έχουν μπλέξει με ασφαλιστικές. Άλλοι θα σου πουν για κλειστό γκαράζ, αλλά δεν έχουν πάει να βρουν τη μηχανή τους ριγμένη κάτω.

Συμπερασματικά, κλάφτα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπαρχουν παρκιν σε πολυκατοικιες οπου εχεις αποκλειστικη θεση δικια σου και αν εισαι τυχερος υπαρχει αποκλειστικη θεση οπου μπαινεις μονο εσυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπάρχει λύση φίλε. Εγώ κανονισα με τους γείτονες και με αφησανε να την βάζω μέσα στην πολυκατοικία δίπλα στο διαμέρισμα μου γιατί μένω ισόγειο και πάλι βάζω κουκούλα, συναγερμό, κλειδαριά δίσκου και κουλούρα. Τα κάνω αυτά γιατί από εκεί μου είχαν πάρει το ποδήλατο κλειδωμένο. Τραβάω λίγο ζόρι στο βάλε-βγαλε γιατί έχει 5 σκάλες αλλά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άμα την βάλουν στο μάτι δύσκολα την σκαπουλάρεις.Ότι κι αν έχεις κάνει έχασες. Ειδικά αν την βάλουν σε μονομένο βανακι. Ένας καλός τρόπος είναι να τους πάρεις χαμπάρι όταν σε παρακολουθούν και γενικά όταν εμείς κοιμόμαστε τα ποντίκια βγαίνουν τσάρκα. Ο Scorpion 900 με μικροκύματα κάτι μπορεί να κάνει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1000. Αξίζει το κάθε ευρώ που θα δώσεις. Δεν έχεις να σκέφτεσαι την κλοπή, την βροχή, τον ήλιο, τις γάτες κλπ.

Μην ορκιζεσαι. Απλα μεινωεις τις πιθανοτητες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστό αλλά σταματάς να το σκέφτεσαι. Όσες φορές έχω αφήσει την δική μου έξω κάτω από το παράθυρο μου πετάγομαι με τον παραμικρό θόρυβο. Οπότε νομίζω 20€ τον μήνα είναι καλά για μια καλή ποιότητα ύπνου! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

20 / μήνα καλά θα ήταν. Εδώ που είμαι εγώ ζητάνε από 40 ως 60. Τώρα θα παζαρέψω το 40άρι για ένα 30/35 και βλέπουμε πως θα πάει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπάρχει λύση φίλε. Εγώ κανονισα με τους γείτονες και με αφησανε να την βάζω μέσα στην πολυκατοικία δίπλα στο διαμέρισμα μου γιατί μένω ισόγειο και πάλι βάζω κουκούλα, συναγερμό, κλειδαριά δίσκου και κουλούρα. Τα κάνω αυτά γιατί από εκεί μου είχαν πάρει το ποδήλατο κλειδωμένο. Τραβάω λίγο ζόρι στο βάλε-βγαλε γιατί έχει 5 σκάλες αλλά...

Σορρυ αλλά έπρεπε να το σχολιάσω. Motocross έχεις και ανεβοκατεβαίνεις 5 σκαλιά για να βγάλεις τη μηχανή έξω?

ΚΑι ένα ακόμα, συναγερμός στην πολυκατικία?Δεν λέω καλη επιλογή γτ αν χτυπίσει όχι απλά θα τον ακούσουν όλοι αλλα θα κάνει και ηχείο και θ ακουστεί απέναντι, απλα τον καημένο στον 1ο λυπάμε που θα νομίζει οτι μπήκαν οι γερμανοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
20 / μήνα καλά θα ήταν. Εδώ που είμαι εγώ ζητάνε από 40 ως 60. Τώρα θα παζαρέψω το 40άρι για ένα 30/35 και βλέπουμε πως θα πάει

Φίλε μου, αν τα έχεις μαζεμένα, παζάρεψε το για να δώσεις μπροστά όλο το χρόνο (ή έστω ένα εξάμηνο). Εγώ βρήκα έναν τύπο που μου νοίκιασε θέση σε κλειστό υπόγειο πάρκινγκ με 300 το χρόνο (25 το μήνα), με όλο το ποσό μπροστά. Μιλάμε βεβαια χωρίς απόδειξη, αλλά τα κοινόχρηστα δικά του. Η θέση είναι αρκετά μεγάλη για μηχανή αλλά οριακή για το αυτοκίνητό μου.

Ψάξτο και παζάρεψέ το αρκετά, γιατί δεν βρίσκονται πολλοί πλέον που δίνουν 50 - 60 ευρώ το μήνα για πάρκινγκ, με αποτέλεσμα να τους μένουν και πληρώνουν τσάμπα κοινόχρηστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ συμφωνώ με τον Nikolai. Παίρνεις ένα αντιεμπορικό μηχανάκι και ξενοιάζεις. Υπάρχουν μηχανάκια που δε τα κλέβουν ούτε αν αφήσεις τα κλειδιά απάνω.

Όπως το Pegaso Strada. (Δοκιμασμένο)

Γενικά αν κάτι δεν κυκλοφορεί πολύ δεν έχει ζήτηση για ανταλλακτικά και συνεπώς είναι ασύμφορο για κλέψιμο.

Μια στο τόσο μου κλέβουν τους καθρέφτες και τις τάπες απο τις βαλβίδες αλλά μου βγαίνει πιο φτηνά απο το να πληρώνω parking.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λαχείο είναι παίδες.Εδω διάβασα κλέψαν xr Honda.Σχεδόν 30 ετώνΕ μηχανάκι.Ουτε το κλειστό παρκινγκ είναι λύση.Υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν κλαπεί και απο εκεί, και με αρκετές προστασίες επάνω.

Ισως η καλύτερη λύση, να είναι αποκλειστικό moto parking αλλα και εκεί μάλλον, μικροκλοπές δεν θα τις αποφύγεις.Αν πάει κάποιος δλδ και κάνει μηνιαία συνδρομή,έχει όλο τον χρόνο να ξαλαφρώνει ανταλλακτικά, μιας και θα έχει κανονικά κλειδί ή κάρτα εισόδου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα συμφορουμίτες....Απο τις αναρτήσεις στις κλοπες εδω έχω παρατηρήσει οτι όλα κλέβονται, και όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω απλα με τα μέτρα που παίρνουμε μειώνουμε τις πιθανότητες. δεν τις εξαφανίζουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σορρυ αλλά έπρεπε να το σχολιάσω. Motocross έχεις και ανεβοκατεβαίνεις 5 σκαλιά για να βγάλεις τη μηχανή έξω?

ΚΑι ένα ακόμα, συναγερμός στην πολυκατικία?Δεν λέω καλη επιλογή γτ αν χτυπίσει όχι απλά θα τον ακούσουν όλοι αλλα θα κάνει και ηχείο και θ ακουστεί απέναντι, απλα τον καημένο στον 1ο λυπάμε που θα νομίζει οτι μπήκαν οι γερμανοι.

Όχι φίλε. Απλά έχω φτιάξει μια ράμπα ξύλινη και ανεβαίνει με λίγο γκάζι και τον συναγερμό (έχω με τηλεειδοποιηση) σε αθόρυβο απλά για να μην πέρνει μπρος και να σκουζει το κοντρολ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι φίλε. Απλά έχω φτιάξει μια ράμπα ξύλινη και ανεβαίνει με λίγο γκάζι και τον συναγερμό (έχω με τηλεειδοποιηση) σε αθόρυβο απλά για να μην πέρνει μπρος και να σκουζει το κοντρολ.

OK τότε. Με ραμπιτσα κ αθόρυβο είσαι κομπλέ,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα