Jump to content
makis11

Αγορα smartphone απο κινα

Recommended Posts

Καλησπερα το κινητο μου εχει αρχισει και δεν λειτουργει οποτε αρχισα να ψαχνω για καινουργιο... Εψαξα αρκετα στην skroutzογατα διαβαζοντας καποαι φορουμ κατεληξα οτι δεν συμφερει η ελληνικη αγορα... Ετσι αρχισα να ψαχνω σε διαφορα site ομως δεν εχω καθολου εμπειρια απο τετοιου ιδους αγορες οποτε θα ηθελα λιγο βοηθεια για να μην κανω καμια βλακεια και κλαιω τα λεφτακια μου ... Λοιπον ειμαι 18 χρονων και δεν κανω και τρελη χρηση του κινητου (κανα παιχνιδακι λιγο μουσικουλα...) ομως δεν εχω την πολυτελεια να αλλαζω συνεχεια κινητα (αυτο που εχω ειναι 3ων χρονων). Οποτε σαν μελλοντικος φοιτητης θα χρειαστω ενα καλο κινητο που θα αντεχξει.... Εχω δει πολλα κινητα οπως ειπα αλλα δεν ξερω πως να επιλεξω κατι αξιοπιστο... Διαβαζοντας καποια φορουμ μου προτειναν αυτο το κινητο --> http://www.vickmall....camera-gps.html αρκετα καλο το βλεπω και απο οτι μου ειπε ενα παιδι απο το φορουμ το ειχε παραγγειλει απο αυτο το site και του ειχε ερθει μια χαρα... Οποτε μπηκα και εγω στο τρυπακι ομως αξιζει ή υπαρχει κατι καλυτερο με τα ιδια λεφτα πανω κατω ??

για παραδειγμα ψαχνοντας βρηκα και αυτο που ειναι λιγο καλυτερο αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστο το site http://www.banggood.com/DOOGEE-TURBO2-DG900-5-inch-MTK6592-1_7GHz-Octa-core-Smartphone-p-951332.html

Τροποποιήθηκε από τον makis11

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το vickmall ειναι απο τα πιο αξιοπιστα.

Το κινητο που κοιταζες απο εκει το παραγγειλα χθες μαζι με ενα αλλο lenovo παλι.

Μη φοβασαι τιποτα το λοιπον.

Απλα εχε υποψιν σου οτι ειναι αρκετα μεγαλο σε μεγεθος λογω της 5,5 οθονης.

Μπορεις να δεις και το Α806 που ειναι παρομοιο με 5αρα οθονη και ενα 20αρικο πιο φθηνο.

Επισης κανε ενα paypal για να σε διευκολυνει στις αγορες σου και σου δινει και ασφαλεια εαν παει κατι στραβα.

Τωρα απο Ελλαδα μπορεις να παρεις το Lumia 640 που ειναι και αυτο αρκετα καλο και σε παρομοια τιμη.

Απο κινεζικες μαρκες κοιτας μονο lenovo,xiaomi,meizu.

Ειναι οι πιο απροβληματιστες.

Τα αλλα λιγο πολυ μπορει να εχουν κανα θεματακι παραπανω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το Α806 το εχω δει αλλα δεν μου αρεσει εμφανισιακα... paypal σιγουρα θα φτιαξω... Οντως εχω διαβασει πολυ καλα λογια για το vickmall οπως και για το pandawill τωρα θα το ψαξω ακομα λιγο για να κατεληξω γιατι εχει παρα πολλα κινητα... Ξεχασα κοιταω σε τιμες 100-250 ευρω απλος οπως ειπα θελω να με κρατησει 2 χρονακια. Και κατι αλλο το gorilla glass αξιζει ?? Να προτιμησω κινητα που να εχουν ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε ξερω για το gorilla glass.λενε οτι αξιζει.τωρα το vickmall δινει και tempered glass που πρεπει να κανει δουλεια.

Εφοσον εχεις τοσο ψηλο budget,δες και το LG G2 απο Ελλαδα.Πολυ καλο κινητο με καλες δυνατοτητες.μπορεις να βρεις και μεταχειρισμενο LG G3.

Εφοσον φτανεις σε τετοιο ποσο δε βλεπω λογο για κινεζικο εφοσον καλυπτεσαι και απο Ελλαδα.

Εγω δε μπορουσα να διαθεσω πανω απο 150Ε για αυτο πηγα σε τετοιο κινητο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nα σου πω την αληθεια και εγω καπου εκει θελω να κινηθω δηλαδη δυσκολα θα ξεφυγω πανω απο 200Ε γιατι θα χρειαστω και θηκες κ κ .... Το G2 οντως ειναι μια καλη λυση αν δεν βρω κατι καλυτερο σε ποιο καλη τιμη θα το προτιμησω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το G2 ειναι μια πολυ καλη λυση λιγο παραπανω απο τα 200Ε

Εγω αυτο θα επαιρνα διχως δευτερη σκεψη.

Ομορφο και εχει και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το κ3 νοτε το πηρε φιλος προσφατα. πολυ καλο κινητο. σημερα το εχει προσφορα το pandawill http://www.pandawill...rrent=wednesday

αλλα εγω uα επερνα αυτο http://www.pandawill.com/meizu-m1-note-64bit-octa-core-fdd-lte-55-inch-gorilla-glass-fhd-2gb-16gb-3140mah-p98546.html

η αυτο http://www.pandawill.com/xiaomi-redmi-note-4g-lte-64bit-snapdragon-410-55-inch-hd-ips-130mp-3100mah-p100349.html

Τροποποιήθηκε από τον spiros!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλεις κινητό να το κρατήσεις χρόνια απροβλημάτιστα και θα πάρεις κινέζο; Πες μου έναν που έχει πάρει κινητο κινέζικο κ το έχει κρατήσει 3 χρόνια χωρίς πρόβλημα. Ξέρεις ότι δεν θα έχεις ούτε εγγύηση ούτε τίποτα και μην κοιτάς που δίνουν και καλά ένα χρόνο...Αν χαλάσει την έφαγες. Μην δώσεις τόσα λεφτά να πάρεις κινέζικο, όσοι δικοί μου έχουν δώσει πάνω από χρόνο δεν άντεξε σε κανένα. Επίσης τα χαρακτηριστικά πρέπει να αποδίδουν κ στην πράξη, όχι μόνο στα λόγια.

Επίσης δεν υπάρχει καλό smartphone κ 1gb ram πλέον. Εκτός κι αν δεν σε πειράζουν τα κολλήματα. Με αυτά τα λεφτά βρίσκεις πολύ αξιόλογες συσκευές από ελλάδα, και καινούριες κ μεταχειρισμένες. 1000 φορές μεταχειρισμένο μέχρι κ 6 μηνών κ με εγγύηση άλλους 18 μήνες παρά κινέζικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Γερασιμος το εχει και το εχει αρκετο καιρο και δεν εχει κανενα προβλημα.

Μη βαζεις ολα τα κινεζικα στο ιδιο σακι.

Και εγω για να το κρατησω 2 χρονια το πηρα και το Α806 το εχω δει απο φιλους και εχει αρκετα καλη ποιοτητα κατασκευης.

Επισης τι χαρακτηριστικα να μην αποδιδουν στη πραξη?να μην εχει τον επεξεργαστη που λεει?

Κινητο με 1 γιγα μνημη γιατι να μην παρει?Εαν εχει android,ναι να μην παρει αλλα για windows phone ειναι υπεραρκετα για αυτο ειπα και το 640.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θέλεις κινητό να το κρατήσεις χρόνια απροβλημάτιστα και θα πάρεις κινέζο; Πες μου έναν που έχει πάρει κινητο κινέζικο κ το έχει κρατήσει 3 χρόνια χωρίς πρόβλημα. Ξέρεις ότι δεν θα έχεις ούτε εγγύηση ούτε τίποτα και μην κοιτάς που δίνουν και καλά ένα χρόνο...Αν χαλάσει την έφαγες. Μην δώσεις τόσα λεφτά να πάρεις κινέζικο, όσοι δικοί μου έχουν δώσει πάνω από χρόνο δεν άντεξε σε κανένα. Επίσης τα χαρακτηριστικά πρέπει να αποδίδουν κ στην πράξη, όχι μόνο στα λόγια.

Επίσης δεν υπάρχει καλό smartphone κ 1gb ram πλέον. Εκτός κι αν δεν σε πειράζουν τα κολλήματα. Με αυτά τα λεφτά βρίσκεις πολύ αξιόλογες συσκευές από ελλάδα, και καινούριες κ μεταχειρισμένες. 1000 φορές μεταχειρισμένο μέχρι κ 6 μηνών κ με εγγύηση άλλους 18 μήνες παρά κινέζικο.

& ο αντίλογός από κάποιον που διαφωνεί σε κάθε σου πρόταση.

Εγώ και ένας καλός μου φίλος εδώ και 1 1/2 χρόνο είμαστε ευτυχείς κάτοχοι δυο xiaomi (πιο κινέζικο δεν γίνεται). Το δικό μου μάλλιστα έχει 1 μόλις GB Ram. Μέχρι & σήμερα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και παρόλλο την κακομεταχείρηση & κάποιες ψιλοπτώσεις μας έχουν βγάλει ασπροπρώσωπους.

Από τότε έχουν παραγκελθεί καμιά 15αριά περίπου, δεν θυμάμαι ακριβώς, xiaomi, 2 lenovo και 1 jiayu. Μέχρι & σήμερα δουλεύουν & αυτά απροβλημάτιστα.

Τα παραπάνω τα γράφω μην έχοντας καμία διάθεση αντιπαράθεσης, απλά για να έχουν πιο σφαιρική άποψη μελλοντικοί αγοραστές.

Όπως υπάρχουν καλές και κακές ευρωπαϊκές μάρκες το ίδιο ισχύει και για τις κινέζικες. Πριν από κάθε αγορά πρέπει να κάνουμε σωστή έρευνα για το μοντέλο που έχουμε επιλέξει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επισης η xiaomi ειναι πλεον 3η σε παγκοσμιους κατασκευαστες κινητων.

Αν λεει κατι αυτο απο μονο του δηλαδη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά, δεν αντιλέγω ότι κάποια μοντέλα μπορεί όντως να είναι αξιόλογα. Απλά εγώ δεν θα έδινα πάντως σε καμία περίπτωση 150 κ 200 ευρώ για να πάρω κινητό κ να μην έχω εγγύηση. Αυτό μου υπαγορεύει η λογική. 2 φίλοι στο παρελθόν έστειλαν συσκευές εντός του πρώτου χρόνου για επισκευή κίνα. Η μία επιστράφηκε χωρίς να έχει γίνει διόρθωση του προβλήματος και η άλλη χάθηκε στο δρόμο.

Κ σε τεχνολογικά forum έχω διαβάσει ανάλογα περιστατικά.

Τώρα το ένα gb ram για android συσκευή το θεωρώ λίγο και θέμα χρόνου το κινητό να αρχίσει να κολλάει, ειδικά αν το ψιλοφορτώσεις.

Για τα κινέζικα συγκεκριμένα, όσα έχω πιάσει στα χέρια όλα ήταν κοντά στο μέτριο. Από θέμα οθόνης, απόκρισης, δεν με ενθουσίασε κάτι. Ίσως φταίει το ότι κάνω αναπόφευκτες συγκρίσεις με κινητά που είχα ή έχω. Τώρα μη με ρωτάτε τι μάρκες ήταν οι κινέζοι, daihatsu datsun δεν ξέρω. Ξέρω ότι οι φίλοι τα είχαν πάρει κ καλά σαν καλά κινέζικα.

Άσε που στις περισσότερες συσκευές δείκτης sar δεν αναγράφεται... Κατι λέει αυτό... Ακόμη και αυτά που έχετε στα link κανένα δεν γράφει.

Στην δικιά μου έχω πάρει το samsung s3 neo, 160 ευρώ, 1.5gb ram, του πίνει το αίμα όλη μέρα και δεν έχει κολλήσει ούτε στο ελάχιστο πέρα από ένα χαζό θεματάκι με την κάμερα. Ότι κ να τύχει όμως, έχει 2 χρόνια εγγύηση, πλέον άλλους 18 μήνες.

Αυτή είναι η ένσταση μου. Σε αυτά τα χρήματα βρίσκεις αξιολογότατες συσκευές από ελλάδα.

Η lg σε περίπτωση προβλήματος σου στέλνει courier σπίτι και παραλάμβάνει την συσκευή.Δωρεάν εννοείτε. Η samsung έχει στις περισσότερες πόλεις επισκευαστικά κέντρα κ όπου δεν έχει στέλνεις δωρεάν αθήνα. Είναι πράγματα που μετράνε, ειδικά αν έχεις χρησιμοποιήσει σε αρκετές συσκευές την εγγύηση κ δεν έχεις κλάψει τα λεφτά σου.

Η νύφη μου, samsung συσκευή, με το που το πήρε είχε θεματάκι με το ακουστικό. Έφυγε αθήνα κ σε 3 ημέρες επέστρεψε επισκευασμένο και με άλλους 24 μήνες εγγύηση... επίσης τα επώνυμα smartphones μπορείς κ να τα μεταπωλήσεις μετά από ένα χρόνο κ να πάρεις σεβαστό ποσό, τον κινέζο τι θα τον κάνεις; Σουβέρ;

Το lg p880 που είχα κάποτε, το είχα πάρει καινούριο 250 ευρώ κ το πούλησα μετά από 16 μήνες 140 με την απόδειξη αγοράς του. Υπάρχει περίπτωση ακόμη κ από επώνυμο κινέζο μετά από 18 μήνες να πάρω αυτά τα χρήματα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Lg και η samsung το κανει στα φθηνα αυτα?

Γιατι εαν ειναι να σκασω 500++Ε για να εχω σωστη αντιμετωπιση ,καλυτερα να παρω 3 midrange κινητα.

Εχω ενα xperia p τωρα.

Το χειροτερο κινητο που ειχα ποτε.Μηδενικη υποστηριξη απο τη sony,τιγκα στα bugs και το ειχα παρει 220Ε.οχι μικρο ποσο.καταφερα και το κρατησα 2,5 χρονια μονο και μονο γιατι το προηγουμενο (ενα neo V) μου χαλασε απο νερο και δεν ηθελα σε 2 χρονια να εχω αλλαξει 3 κινητα.

Επισης εξαρταται και απο τι μαγαζι το παιρνεις.

Εγω τα πηρα απο vickmall.Θεωρειται απο τα τοπ μαγαζια με κινεζικα.

Πλεον τα κινεζικα εχουν μπει για τα καλα στην αγορα και αυτο φαινεται απο τις πωλησεις των αλλων εταιριων.

Της Samsung οι πωλησεις πεφτουν συνεχεια.καθε περσι και καλυτερα και κατ εμε καλα να παθουν.

Παει να παρει καποιος το S6 οταν πρωτο βγει,σκαει 600++Ε και μετα απο 3 μηνες κανει 400.

Τροποποιήθηκε από τον Dant3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η Lg και η samsung το κανει στα φθηνα αυτα?

Γιατι εαν ειναι να σκασω 500++Ε για να εχω σωστη αντιμετωπιση ,καλυτερα να παρω 3 midrange κινητα.

Εχω ενα xperia p τωρα.

Το χειροτερο κινητο που ειχα ποτε.Μηδενικη υποστηριξη απο τη sony,τιγκα στα bugs και το ειχα παρει 220Ε.οχι μικρο ποσο.καταφερα και το κρατησα 2,5 χρονια μονο και μονο γιατι το προηγουμενο (ενα neo V) μου χαλασε απο νερο και δεν ηθελα σε 2 χρονια να εχω αλλαξει 3 κινητα.

Επισης εξαρταται και απο τι μαγαζι το παιρνεις.

Εγω τα πηρα απο vickmall.Θεωρειται απο τα τοπ μαγαζια με κινεζικα.

Πλεον τα κινεζικα εχουν μπει για τα καλα στην αγορα και αυτο φαινεται απο τις πωλησεις των αλλων εταιριων.

Της Samsung οι πωλησεις πεφτουν συνεχεια.καθε περσι και καλυτερα και κατ εμε καλα να παθουν.

Παει να παρει καποιος το S6 οταν πρωτο βγει,σκαει 600++Ε και μετα απο 3 μηνες κανει 400.

Φυσικά κ το κάνει και στα φθηνά και σε όλες τις συσκευές. Το lg p880 όπως σου είπα το έστειλα κ κόστιζε 250 ευρώ, το galaxy grand που στείλαμε της νύφης μου κάνει 150 ευρώ, είναι άσχετο το κόστος της συσκευής. Και πρόσεξε, αγορές από skroutz, όχι από μεγάλες αλυσίδες. Αρκεί να είναι ευρωπαικές οι συσκευές. Ασε που η samsung έχει κ κορυφαία τηλ. εξυπηρέτηση, μου έχουν λύσει θέμα σε συσκευή μέσω τηλεφώνου. Δεν σου λέω ράδιο αρβύλα, μιλάω από προσωπικές εμπειρίες.

Δεκτό κ σεβαστό να θέλει κάποιος να πάρει κινέζικο, απλά εγώ σταθμίζω πολλούς παράγοντες και δεν θα προχωρούσα σε τέτοια αγορά, όχι τουλάχιστον με τέτοιο κόστος. Η action κάμερα η sj4000, είναι κορυφαία για αυτά που προσφέρει κ σε κορυφαία τιμή, την παίρνεις με μόλις 75 ευρώ την στιγμή που η gopro κοστίζει 350. Είναι μικρό το ρίσκο που παίρνεις. Αν η sj4000 κόστιζε 200 ευρώ θα πουλούσε τόσο; Θα άξιζε το ρίσκο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα σκεψου οτι το Κ3 που πηρα εγω εχει χαρακτηριστικα επωνυμης συσκευης με διπλασια τιμη.

Υπαρχει επωνυμη συσκευη με Full HD 5,5 ιντσες στα 200Ε?

Μονο το G2 κατι κανει που παιζει καπου στα 240.

Αλλα μου λες για το αν κρατανε αξια,το G2 οταν βγηκε εκανε τα τριπλασια απο οσα εχει τωρα.

Ειδες οτι αναλογα τη τιμη που παιζει καποιος,υποστηριζω και εγω τα επωνυμα κυριως λογω εγγυησης,αλλα στις χαμηλομεσαιες συσκευες τα κινεζικα(οπως ειπα οι καλες μαρκες,οχι οποιες να ναι) ειναι απαιχτα.

Στα 150Ε επωνυμο ουτε 5αρα οθονη δε παιρνεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μα σκεψου οτι το Κ3 που πηρα εγω εχει χαρακτηριστικα επωνυμης συσκευης με διπλασια τιμη.

Υπαρχει επωνυμη συσκευη με Full HD 5,5 ιντσες στα 200Ε?

Μονο το G2 κατι κανει που παιζει καπου στα 240.

Αλλα μου λες για το αν κρατανε αξια,το G2 οταν βγηκε εκανε τα τριπλασια απο οσα εχει τωρα.

Ειδες οτι αναλογα τη τιμη που παιζει καποιος,υποστηριζω και εγω τα επωνυμα κυριως λογω εγγυησης,αλλα στις χαμηλομεσαιες συσκευες τα κινεζικα(οπως ειπα οι καλες μαρκες,οχι οποιες να ναι) ειναι απαιχτα.

Στα 150Ε επωνυμο ουτε 5αρα οθονη δε παιρνεις.

Φιλαράκι μου, καταρχήν πολύ χαίρομαι που συμφωνούμε στο ότι εν μέρει διαφωνούμε. Κατά δεύτερον σου εύχομαι ολόψυχα να βγει super το κινητό κ να μην σου βγάλει το παραμικρό. Αλλά κ τον δείκτη sar να μην τον αμελείς. Κοίταξα ενδεικτικά κάποια μοντέλα xiaomi που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά και μόνο το ένα τον ανέγραφε. Ξέρεις πόσο έχει; 1,3 την στιγμή που καλές τιμές θεωρούνται βαριά μέχρι 0,7. Σκέψου τα άλλα που δεν αναγράφουν καν πόσο μπορεί να έχουν. Για το δικό σου δεν μπόρεσα να τον βρω πουθενά και δεν είναι καλό αυτό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενταξει δε μιλαω πολυ κινητο εγω :crazy:

Περα απο αυτο το sar το θεωρω το λιγοτερο.

Τρωμε ακτινοβολια απο τα παντα.

Εδω τις κεραιες νομιζουν οτι ειναι καλο να ειναι λιγες και δεν τις θελει κανεις πουθενα.

Οι πυλωνες της δεη με ερευνα αποδεδειγμενα προκαλουν καρκινο και στο Γερακα ειναι πανω απο τα κεφαλια τους.

Τελος παντων το εξαντλησαμε το θεμα νομιζω!

Για μενα εφοσον φτανει μεχρι τα 250,παιρνει το G2 δαγκωτο.

Εαν επαιζε μεχρι 150 ,αντε λιγο παραπανω,τοτε θα προτεινα κατι σε κινεζικο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυο από τα ποιο αξιόπιστα ιντερνετικα μαγαζιά είναι το http://www.vickmall.com

και το http://www.geekbuying.com

Ιδικά ο Vick είναι εξυπηρετικός εως αηδίας και είναι και ο μόνος που πριν την αποστολή σου στέλνει photo με το κινητό σου σε πλήρη λειτουργία κλπ.

Από εκεί και πέρα τα περισσότερα τηλεφωνά φτιάχνονται στην Κίνα η στην Κορέα, άρα άκαρπος ο ορός Κινέζικο τηλέφωνο θα πάρεις.

Η μεγαλύτερες Κινέζικες εταιρείες τηλεφώνων είναι Χiaomi - HUAWEI - LENOVO κλπ , άρα όλα τα Κινέζικα τηλέφωνα δεν είναι τα ίδια αλλά έχουν και αυτά διαβαθμίσεις.

Είναι τυχαίο ότι η Samsung έχει πτώση από το 2013-2014 περίπου -4% και ότι η LG έχει άνοδο ένα 20% η LENOVO ένα 38 % και η HUAWEI ένα 95% βάλτε και την τρομερή άνοδο της Xiaomi και μετά ελάτε να μας πείτε για τα Κινεζικα τηλέφωνα.

Πόσοι από εμάς ξέρουμε την HUAWEI και ότι σχεδόν όλα τα δικτυακά προϊόντα στο μέγαρο του ΟΤΕ είναι της HUAWEI ?

Το θέμα με την εγγύηση είναι σχετικό , πέρα από την καθυστέρηση δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα να σε καλύψουν από το εξωτερικό και υπάρχουν τρόποι να μην χαθεί κατά την αποστολή του ένα τηλέφωνο.

Και για να λέμε τις αλήθειες τα τηλέφωνα που βγάζουν πρόβλημα είναι ελάχιστα , τα ποιο συνηθισμένα είναι έσπασα την οθόνη το έριξα στο νερό και τα έφτυσε η μπαταρία.

Σχετικά με την ερώτηση σου makis11 το LENOVO είναι ένα αρκετά καλό τηλέφωνο για τα λεφτά του, άδω Ελλάδα με αυτά τα χρήματα θα αγόραζες ένα SAMSUNG S3 neo , αλλά συγκρίνουμε τις Π**τσες με τις βούρτσες.

Αν ατυχείς παραπάνω λεφτά έως 275 € θα σου έλεγα να πάρεις αυτό

http://www.vickmall.com/huawei-honor-6-4g-lte-smartphone-android-4-4-octa-core-3gb-16gb-5-inch-13mp-camera.html

Απλά άψογο σε όλα του και μεταλλικό έχω 3 και έχω να λέω τα καλυτέρα και μόνο.

Σχετικά με το Gorilla Glass το προτέρημα τους είναι ότι αντέχουν τις κακουχίες και τις γρατζουνιές , στο δια ταύτα δες πόσα IPHONE έχουν σπασμένες οθόνες και πίστεψε με είναι αρκετά.

Βάζεις μια μεμβράνη και είσαι μια χαρα , το τηλέφωνο αν το κοντράρεις κάπου θα σπάσει και ας έχει Gorilla Glass έλα αν θες να σου χαρίσω ενα Iphone 4s σπασμένο μπροστά και πίσω.

Ελπίζω να σε κάλυψα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εν τω μεταξυ απο vickmall,δινουν δωρο ζελατινα και θηκη σιλικονης,tempered glass,ζητησα εξτρα δωρο ακουστικα και θα τα στειλει.

Σου βαζουν την τελευταια ρομ,στη ρουταρουν,ελεγχουν το κινητο για καμμενα πιξελ,ελαττωματα,σου βαζουν apps της google.

Πραγματατικα πολυ εξυπηρετικοι.

Χθες εκανα τη παραγγελια και σημερα τα στειλανε και μου δωσανε και tracking number.

Σε μια μερα δηλαδη κανανε ολα αυτα και τα στειλανε κιολας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα 280 δυσκολο να φτασω ειμαι μεταξυ

http://www.vickmall.com/meizu-m1-note-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-1-octa-core-1-7ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone.html

http://www.vickmall.com/original-lenovo-k3-note-k50-t5-5-5-1920x1080-fdd-lte-mtk6752-octa-core-smart-phone-android-5-0-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-camera-gps.html

http://www.vickmall.com/doogee-dg900-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-4-smartphone-fhd-corning-gorilla-glass-3-screen-18-0mp-camera-golden.html

να παρω το Κ3 που ειναι το ποιο οικονομικο ειναι και Lenovo ?? ή τα αλλα δυο με 40Ε παραπανω και gorilla glass ?? αξιζει ?? + οπως ειπα δεν εχω κανει ξανα αγορα μεσω ιντερνετ(την οδο την βαζω στα ελληνικα οταν φτιαχνω paypall ?? ) μετα την παραγγελια πως μπορω να μιλησω με το vickmall για να μου κανει root και λειπα ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συγνωμη αλλα με 300-400 ευρω παιρνω 3 κινεζικα αξιοπρεπεστατα η 2 τουμπανα.

εγω εχω ενα χρονο ενα newman χααχχα εχει φαει οτι βροντια μπορεις να φανταστεις και λειτουργει αψογα. η οθονη δε λειτουργει σε ενα απαλο χαδι.

φιλοι παλι με lenovo 3 χρονια τα εχουν. αλλος παλι με coolpad 1 χρονο. αλλος με xiaomi 2 χρονια απροβληματιστα.

αλλο παλι πηρε καινουριο iphone 5s της κολλας απο ελλαδα και μεγαλη αλυσιδα.στο μηνα πανω η οθονη ξαφνικα μαυρισε. το πηγε πισω του το ξαναδινουν κανονικα.

μετα απο 2 μηνες καμενο pixel. ξανα πισω και ξανα επισκευη. και ολα αυτα σε 700 ευρω κινητο

προσωπικα προτιμω να δωσω 150 ευρω να παρω κινεζικο τουμπανο παρα 700 να παρω κανα iphone η galaxy και να εχω το αγχος μην το κλεψουν μην χαλασει μην πεσει μην σπασει μην μην μην.

κ3 παρε ανοιχτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα 280 δυσκολο να φτασω ειμαι μεταξυ

http://www.vickmall....smartphone.html

http://www.vickmall....camera-gps.html

http://www.vickmall....era-golden.html

να παρω το Κ3 που ειναι το ποιο οικονομικο ειναι και Lenovo ?? ή τα αλλα δυο με 40Ε παραπανω και gorilla glass ?? αξιζει ?? + οπως ειπα δεν εχω κανει ξανα αγορα μεσω ιντερνετ(την οδο την βαζω στα ελληνικα οταν φτιαχνω paypall ?? ) μετα την παραγγελια πως μπορω να μιλησω με το vickmall για να μου κανει root και λειπα ??

Το doogee μη το κοιτας.

Το meizu λενε οτι ειναι καλο.

Εγω οπως ειπα,για τη παρτη μου παραγγειλα χθες το Κ3.

Στο paypal,ολα με λατινικους χαρακτηρες τα εχει.απλα ξεκινα τις διαδικασιες γιατι πρεπει να επιβεβαιωσεις τη καρτα και θελει διαδικασια λιγες μερες.επσιης καλο ειναι να εχεις ebanking γιατι αλλιως ταλαιπωρεισαι.και βλεπεις και επι τοπου τι γινεται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια δεν μπενω καν στι διαδικασια να φτιαξω paypall αν ειναι ετσι. Θα μιλησω με εναν φιλο μου που εχει κανει 2-3ρης παραγγελιες και λογικα τα το παραγγειλω αυριο :mB_kalo_e: καμια 20ρια μερες κανει να ερθει ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω το LENOVO K3 θα σου ελεγα να παρεις.

Στην σελιδα αριστερα στον vick εχει online chat και του στελνεις και ενα μηνυμα στο mail με τον αριθμο τις παραγγελιας και το τι θες.

Πες να σου κοψουν και κανα 4-5 $ εμενα μου το εχουν κανει σε ολες τις αγορες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια δεν μπενω καν στι διαδικασια να φτιαξω paypall αν ειναι ετσι. Θα μιλησω με εναν φιλο μου που εχει κανει 2-3ρης παραγγελιες και λογικα τα το παραγγειλω αυριο :mB_kalo_e: καμια 20ρια μερες κανει να ερθει ??

εμενα 13 μερες αλλα απο αλλο κινεζοsite

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα